ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Oblečení, obuv, výbava na ven Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 11/7/2011
Flexiko mohu jen doporučit. Mám od nich tyto klempířské/pokrývačské cca tři/čtyři roky v robotě a pecka Ok b.

castor fibre vložil tyto přílohy:
IMG_20240418_103700_202.jpg.jpg

Posláno:
Pokročilý
Připojený: 5/20/2005
Ahoj, nemá niekto reálnu skúsenosť s topánkami Prabos Greyman GTX? Zaujíma len tento konkrétny typ a je jedno či sa jedná o model Mid alebo High. Ďakujem
Posláno:
Štamgast
Připojený: 9/28/2010
dobry den mam tyto boty uz 7 let opcas je vycistim a nastrikam impregnaci ale tet sem si vsiml ze se zacali jako by trhat podle boty da se to nak opravyt nebo uz to nema cenu dekuji
a nebo mužete doporucit nake takovedle boty potrebuji aby bili u nartu a u prstu sirsi dekuji

brom vložil tyto přílohy:
email.seznam.jpeg.jpg

Jsem dyslektik. Mějte pochopení pro to, jak píšu. Děkuji
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 11/5/2014
pokud neni kůže moc přemaštěná je firma která je opravuje, ale čekací doba 2,5měsíce : https://restday.cz/oprava-treku/
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/31/2012
Já mám dvoje kožené širšího typu, ale nedovedu posoudit které jsou lepší.
Lowa Ranger III, Meindl Bernina.
Lowy mají goretex, Meindly kožené futro oboje jsou super.
Ano Restday v Otrokovicích můžu jen doporučit, velmi vstřícné jednání.

Kapol vložil tyto přílohy:
IMG20240329121157.jpg.jpg

Posláno:
Štamgast
dekuji skusim jim napsat a nebo skusim moc sikovneho pana co unas opravuje boty a tet otazka nevyte kdo do ceska dovazi Boty MEINDL? dekuji
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/10/2016
Myslím, že Meindl dováží Tilak...
Posláno:

Štamgast
Meindl.cz spolupracuje s Tilakem přes jejich eshop prodává tušim.
Taky jsem Berniny kupoval u Tilak.cz.
Posláno:
Štamgast
dobry den mate nekdo skusenost stimito botmi nebo z touto znackou dekuji Haix Nepal

brom vložil tyto přílohy:
440069493_813528960829551_4790824988410449488_n.jpg.jpg
439888151_3820945494850560_1820215423023141041_n.jpg.jpg
440036417_7501925393232787_5700933831240936341_n.jpg.jpg

Posláno:
Začátečník
Připojený: 10/11/2012
Dobry den,

z tymito topánkami nie, ale Haix robí aj topánky pre hasičov, kamarát ich má už 10 rokov, podľa neho patria medzi hasičskými medzi najlepšie.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/21/2011
Nevím neznám...ale už podle těch švů u špice bych do nich nesel..tam to bude prvně propouštět vodu
lepsi nuz od tamanu nez zadny
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/3/2023
Interwebz říká toto:
Haix Nepal Pro - Gumový patch 1
Haix Nepal Pro - Gumový patch 2
U druhého linku scrollovat dolů na recenze - je tam fotka podobného problému se stejným panelem.
Posláno:
Štamgast
dekuji za odpovet ohledne tech panelu nebo rozparanych svu stat se to muze zalezi jak boty bili pouzivany ale dekuji ja je nakonec skusim a uvydim hezky den
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/29/2009
Haix je firma co vyrábí kvalitní botky, aspoň ty pro hasiče. Ale asi bych to nebral jako bernou minci pro výběr bot turistických, jsou to odlišné boty s odlišným určením.

Dudulik vložil tyto přílohy:
IMG_6040.JPEG.jpg

Kontakt pouze email,PM ne.Děkuji
Posláno:

Štamgast
Kdyby měl někdo zájem tak na tilak.cz mají teď docela slušné slevy na boty Meindl...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/22/2005
Potřebuji nové trekové tenisky (Adidas, Salomon) po letech dosloužily.
Plácám se v tom, zda s GTX nebo bez. Měl jsem oboje a teď nevím.
Skoro bych řekl že na běžné nošení GTX nechci, sice nepromoknou, alespoň první rok, ale noha se v tom paří určitě víc. Jak to máte vy?
foto ilustrační. Díky za případné nasměrování.

Ppetr vložil tyto přílohy:
salomon_grivola_0.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/4/2016
Ppetr napsal:
Skoro bych řekl že na běžné nošení GTX nechci, sice nepromoknou, alespoň první rok, ale noha se v tom paří určitě víc. Jak to máte vy?

hele ja sem si udelal radost s botama s gtx od merrelu.. chtel sem je vyzkouset.. vibram na top urovni a mas pocit ze chodis po mráčku.. odvětrání celkem fajn, paradoxně žádný velký pocení.. ale bohužel sem měl pech a po mesíci a pul sem musel reklamovat protoze se mi udělala díra u palce.. nasrrr.. jak prase.. u bot za 4ku neočekáváš že s nima pujdeš dvakrát ven a udělaí tohle..
podle mne nezáleží jen na tom jestli to má/nemá gtx, ale jak je celkově bota udělaná
Posláno:
Štamgast
Připojený: 10/6/2020
Ppetr

Ahoj, já jsem už podruhé šlápl do stejných terrexů. A to i přes to, že u prvních docela mizela podrážka, když se šlo po asfaltce. A bohužel nevydržel šev uvnitř boty na patě. Stalo se to po 2 měsících cca. Boty jinak skvělý, hodně místa na prsty, nemačkají nohu. Skvělej grip. A tak jsem se rozhodnul jim dát šanci ještě jednou. Cena byla extrémně nízká, to hodně pomohlo u rozhodování. Navíc jsem koupil ve stejným obchodě jako minule, s reklamací tam ještě nikdy neměli problém.
Přidávám první odkaz co na mě vyskočil
https://eobuv.cz/p/boty-adidas-terrex-ax4-gore-tex-hiking-shoes-hp7396-grey-six-grey-four-solar-red-0000301155706?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_CZ_EOB_PMAX_TREKKINGI_TRAPERY_CSS&utm_id=20637428864&is_retargeting=true&pid=google&af_sub1=cpc&c=_CZ_EOB_PMAX_TREKKINGI_TRAPERY_CSS&af_click_lookback=1d&af_reengagement_window=7d&gad_source=1&gbraid=0AAAAADlNBKM2JcePzciSK9hIeqv8YXivA&gclid=EAIaIQobChMImraEn8zQhgMVX5KDBx07hAmnEAQYAyABEgI2lPD_BwE
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/10/2015
Ja už kupujem len Lowa/Salomon. Hlavne na leto nosím bez Goretexu a chladnejšia jeseň/zima už nosím Goretex.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 2/23/2021
Ppetr napsal:

Ahoj ,za mna jednoznacne Meindl ,Lowa ... ale dobru skusenost mam u nas aj s BOSP aj ked ich vyuzivam skor na pracu ... kazdopadne Adidasky nosim bezne ,ale nevydrzia tolko resp.ta ich podrazka Continental na Terrexoch je za mokra uplne ze nebezpecne smyklava ... no a za sucha sa rychlo zoderie ,resp. je tvrda
„Veľkí ľudia diskutujú o ideách, priemerní o udalostiach, a malí o iných ľuďoch.“ — Charles de Gaulle
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum