ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
LED svítilny III. Možnosti
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 2/10/2018
Dudulik napsal:
Janm: mě přijde hodně smutný úplně něco jiné 😁😁😁...někdo tu slušně požádá o foto dvou svítilen vedle sebe pro srovnání, druhý co je má tak mu vyhoví. A najde se vždy třetí, čtvrtý...co to musí znalecky komentovat protože k tomu má co říct přece jako znalec 👍.
Dej foto baterek a poznatky, ne životopisný poznatek že poznáš rozdíl 1cm 😉.
Měj prima den 😉

Drahý kolego problém je v tom, že chtěl vyfotit E30R a ty jsi vyfotil LD30, kde je ten centimetr rozdíl. Takže si mu fakt pomohl. Já ti tleskám za bystrost Applause
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/29/2009
Naštěstí jsem v situaci kdy si kolegy vybírám, Tebe jsem mezi nimi ale nějak nenašelWink . Asi pro ten Tvůj pláč nevidíš na písmenka...Jirka byl za fotku rád tak že mu evidentně pomohla😁👍. A tom to tu je, né být plačka jako Ty 😉.
Prostě se usměj a hotovo.

Dudulik vložil tyto přílohy:
15838425404611911062051.jpg.jpg

Kontakt pouze email,PM ne.Děkuji
Posláno:
Štamgast
Připojený: 2/10/2018
Kdybys napsal "jsem debil, spletl jsem to" tak bys byl větší frajer. Takhle si jenom chudinka kopající kolem sebe.
Tak také pěkný den. Neutral
Posláno:

Štamgast
Utři si už ty slzy a přečti si znovu co je zde psáno 😁😁😁 a pak se zamysli kdo je debil 👍

" nemám E30R ale LD30 což je skoro to samé... ".

Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/30/2011
E30R v kapse, E15 v minidomečku na pásku.
A u E30R mi taky občas vadí, že startuje z nejnižšího režimu. A ovládání v rukavicích Confused nic moc.

virtual1jk vložil tyto přílohy:
IMG_20200310_150409.jpg.jpg

Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví co je třeba.
Nůž slouží mě, nikoli já jemu.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/8/2009
No jsem rád ,když se tu na něco zéptám a dostanu odpověd od toho fora přeci jsou. Jasně ,že poznám +-1cm ale fotka mi víc napoví Wink .Ktomu jestli zadní spínač nebo ne .Proto se asi dělají dvě verze ld30 a e30r aby si mohl každý vybrat podle toho co více potřebuje .Mě třeba ten zadní trochu štve .A zapnutí v zakladním režimu je prome spíše +.Ok
Stát si za tím, co je správné, chce odvahu, ale není jiná cesta.
Posláno:

Štamgast
Jirko, ať dobře slouží 👍
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/11/2009
Díky inspiraci z tohoto vlákna už mám taky doma multifunkční svítilnu. Happy

vakovlk vložil tyto přílohy:
IMG_20200316_172707.jpg.jpg

Za všechno si můžu sám
G36
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/26/2013
RecykláciaLaugh
Mala ísť do odpaduBeating
Dostala odpadovú trubku,zátku,vodárenskú zátku,držiak baterky z číny a baterku zo starého HPčkaGrin .Ešte dve kúsky mosadze z nábojnice a led žiarovku.Trochu horúceho lepidla a trochu cínu.A ono to fungujeRazz
A má aj sestrumrGreen

G36 vložil tyto přílohy:
SAM_0496.JPG.jpg
SAM_0497.JPG.jpg
SAM_0498.JPG.jpg
SAM_0499.JPG.jpg
SAM_0502.JPG.jpg

Je mi u "řiti" aký dlhý život budem mať,keď mi stále niekto diktuje ako ho mám žiť!-JA
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/13/2002
Tak to je boží, co je to za ledkovky?
Proč mi vždycky vyjde příspěvek na začátek nové stránky?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/10/2019
G36 napsal:
RecykláciaLaugh
Mala ísť do odpaduBeating
Dostala odpadovú trubku,zátku,vodárenskú zátku,držiak baterky z číny a baterku zo starého HPčkaGrin .Ešte dve kúsky mosadze z nábojnice a led žiarovku.Trochu horúceho lepidla a trochu cínu.A ono to fungujeRazz
A má aj sestrumrGreen

Tu velkou stříbrnou MyDay mám doma, funglovku. Začnu uvažovat o recyklaci, protože nostalgie je nostalgieOk
PROSÍM POUZE O E-MAILOVOU KOMUNIKACI, DĚKUJU.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/8/2009
Před nedávnem jsem tu poptával vaše zkušenosti s Fenixem E30R . Nedalo mi a svítilnu jsem zakoupil . Bral jsem ji jako náhradu za LD10 ,která již pěkných pár let sloužila ku spokojenosti jako EDC , ale tak nějak jsem chtěl něco už lepšího . Jelikož svítilny co mám ,mám skoro všechny na 18650 baterie proto jsem se zaměřil na svítilny stímto zdrojem . Asi nejvíce ze všech používám čelovku HL60R to je dělník .Když na to příde dobiju ji i 6x v týdnu . Při nočních přesunech rozuměno např. delší procházky v noci se psem jsem používal TK20R která svítí oněco dál než E30R ale i tak ji vytlačila a TK20R už asi tak hojně používat nebudu .Když už musím jít někde po silnici tak si na batoh zavěsím CL09 se zapnutým červeným světlem sichr je sichr .E30R malá skladná výkonná svítilna jsem zní opravdu nadšen . Dobíjení přes magnetickou koncovku je bez problému možná si někde na výstavě koupím ještě jeden kablík do auta a jeden budu mít doma . Zadní spínač mi vůbec neschází spíše na opak ,svítilna se dobře a intuitivně zapíná ukazovákem si nahmatám dobíjecí "otvor" a hned vím ,že mám spínač pod palcem . Režimy jsou celkem zdárně odstupnované a není jich přehršele jako např.u jiných značek což mi příde dost zbytečné . Tím že není zadní spínač můžu svítilnu snadno postavit jako svíčku na stůl a po přidání difuzeru svítí pěkně do prostoru . Co mi trochu možná schází je magnet na konci svítilny ten bych ocenil . Asi objednám nějaký kulatý silný plochý z číny a dám si ho tam . Reflektor není moc chráněný utopený. Je zároven . Snad mi svítilna nespadne na zem a někde to nerozbiju . Podle popisu by měla snést pád z 1metru . indikační diotka ve spínači je fajn věc, člověk hned ví jak na tom svítilna je a zda to ještě dá nebo je potřeba dobít . Ke svítilně není pouzdro na opasek ale pasuje do starého po LD10.Když mi vydrží tak dlouho jako LD10 mám zas na pár let vystaráno . Tak asi tak Grin

JDaniels vložil tyto přílohy:
P3150034__2_.JPG.jpg
P3270047__2_.JPG.jpg

Stát si za tím, co je správné, chce odvahu, ale není jiná cesta.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/11/2017
Ja nosím tieto: [ http://www.youtube.com/watch?v=kcv1oksTNDk ][/youtube]
Schwedischer Smogebrotformer Lars/Tässchen Käffchen am Morgen vertreibt Augenring und Sorgen/Keine müde PuderatzeJedem Tierchen sein PläsierchenDer Groschen fällt pfennigweise
Posláno:

Štamgast
Ja nosím tieto: ThruNite Ti3 [http://www.youtube.com/watch?v=kcv1oksTNDk] v žuvačkovom rifľovom vrecku a True Utility NanoLite: [ https://www.youtube.com/watch?v=A76Thv5c1vY ] na kľúčoch. Pri výbere som zohľadnil hlavne kompaktnosť a ľahkú dostupnosť batérií. Navyše sú obe vodotesné a aspoň čiastočne odolné proti nárazom a pádom. Mne to stačí Ok.

Štefan vložil tyto přílohy:
DSC_0169.JPG.jpg

Schwedischer Smogebrotformer Lars/Tässchen Käffchen am Morgen vertreibt Augenring und Sorgen/Keine müde PuderatzeJedem Tierchen sein PläsierchenDer Groschen fällt pfennigweise
Posláno:

Štamgast
A ako vidím, zase sa mi nepodarilo vložiť náhľad videa Confused Confused . Ja už fakt neviem ako na to, jednu z dvoch ponúknutých zátvoriek vymazať, použiť obe, nechať na začiatku a konci zátvorky medzeru medzi odkazom alebo nie?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/27/2010
Dnešní nové přírůstky na klíče...

Módi vložil tyto přílohy:
IMG_20200407_160341.jpg.jpg

T.O. Rezavá Kudla
#Tramp Módi
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/27/2015
Nové outdoor přírůstky.

germanicus1 vložil tyto přílohy:
IMG_20200518_185055.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/27/2015
A hned zkouška vodotěsnosti Ok

germanicus1 vložil tyto přílohy:
IMG_20200518_193710.jpg.jpg

Posláno:

Začátečník
Připojený: 2/1/2011
Ahojte, Fenix robí akurát súťaž ku dňu otcov o zaujímavé svietidlá. Cez link, ktorý sem dávam dostanem nejaký bod navyše tak keby mal niekto problém kľudne sa môžete preklikať cez ich Facebook stránku alebo Instagram.

Súťaž - https://wn.nr/8ptTZF

Inak aby som nebol úplne komerčný nedávno mi prišla lacná čelovka Convoy H1. Spracovanie vyzerá byť kvalitné, výkon je udávaný na 1000 lumenov. Značka Convoy by mala byť modification friendly tzn. že by sa mala dať upravovať podľa chuti (emitter, reflector, UI?). Uvidím ako s ňou budem spokojný časom. Kúpil som ju primárne na robotu v dielni.

Pekný zvyšok dňa všetkým.
Žiť, milovať, veriť ...
Posláno:

Štamgast
Zas jeden nový přírůstek z rozmaru 😁. Ale krásná práce na klíče 👍👍👍

Dudulik vložil tyto přílohy:
Polish_20200724_170720696.jpg.jpg

Uživatelé v tomto tématu
Guest