ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
LED svítilny III. Možnosti
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 10/8/2011
A stoji za to? Koukal jsem na ni, ale ocividne se rychle vyprodala.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/29/2009
krezac napsal:
A stoji za to? Koukal jsem na ni, ale ocividne se rychle vyprodala.

Za mne za to stojí 👍. Prcek 22g, placka co i na klíče sedne parádně, výkon hodně slušný a červené světlo/blikačka dobré jako nouze na bajka.
Pro mne milé překvapeníWink
Kontakt pouze email,PM ne.Děkuji
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/8/2010
Quote:
Za mne za to stojí 👍. Prcek 22g, placka co i na klíče sedne parádně, výkon hodně slušný a červené světlo/blikačka dobré jako nouze na bajka.
Pro mne milé překvapeníWink

A čo tá gumená krytka usb-c konektoru drží poriadne aj keď sa baterka zahreje ? Na prototype ju mal chlap problém zatlačiť do tela baterky . Plus môžeš sem hodiť nejakú fotku kde je na klúčoch kvôli predstave o veľkosti ? Vďaka

Posláno:

Pokročilý
Ja osobne mám radšej keď je nabíjací konektor skrytý pod hlavou baterky s gumenou krytkou mám Nitecore MH20 a keď sa zahreje stane sa že guma vyskočí a ešte pridávam foto čo sa mi striedalo na kľúčoch za posledných pár rokov.

maško vložil tyto přílohy:
20200725_074842.jpg.jpg
20200725_074203.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/22/2005
E03R je pecka 🙂

Ppetr vložil tyto přílohy:
IMG_20200725_094014.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/29/2009
S krytkou USB problém zatím nepožadují a ani nějaké velké zahřívání 😉
Foto na klíčích 👍

Dudulik vložil tyto přílohy:
20200725_094038.jpg.jpg

Kontakt pouze email,PM ne.Děkuji
Posláno:

Štamgast
krytka je v poho, hlavně s tím svítím příležitostně , chvíli , tak se zatím žádný extra zahřátí nekonalo. Ale výkon toho chcípáka většinou každého překvapí Happy
Posláno:

Pokročilý
OK objednám Happy
Posláno:
Štamgast
Připojený: 9/28/2010
Dobry den a co tadle skoro stejne vlastnosti ale je trosku drasi co vy nato
Miniaturní kapesní svítilna NITECORE Tini , 360 lm, nabíjecí
https://www.police-shop.cz/index.php?route=product/product&product_id=2932
Nabíjecí baterka Fenix E03R
https://www.kronium.cz/nabijeci-baterka-fenix-e03r/prod_2290.html
Jsem dyslektik. Mějte pochopení pro to, jak píšu. Děkuji
Posláno:
Štamgast
Připojený: 10/8/2011
Ppetr napsal:
E03R je pecka 🙂

Jak jsi ji stihl za tech par dni (me 22.7. prisla v mailu jako novinka) takhle odrbat na hranach?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/16/2008
Nazdar Brome.
S Nitecore taky chybu neuděláš.
Já mám Nitecore Tip, kamoš mi ji sehnal v nějaké akci kolem pětikila, tak sem vzal jednu i pro dcerku. Bereme si je když prolízáme jeskyně tady v moravským krasu. Na klíčích ji nemám. Dal sem si na ni smyčku z tkaničky od Bruce Lee a nosím ji pověšenou na zápěstí, nebo ji na liščí smyčku dám na opasek.

Ps. Ten klip tam normálně nemám, ale jel sem s ní teď nedávno na kole a měl sem ji jako čelovku na kšiltu na čepici, tak sem ho zatím nesundal

Raďas vložil tyto přílohy:
IMG_20200725_215644.jpg.jpg

K vítězství blbosti úplně vystačí zabedněnosti rádoby chytrých lidí !!!
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/11/2011
Brom: tu Nitecore Tiny mám, ale je to opravdu mrňousek. Ovládání za mne nic moc, vzal bych radši Fénixe.
EM
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/21/2008
Ppetr napsal:
Ale výkon toho chcípáka většinou každého překvapí Happy

...pro někoho bude možná překvápko,že v tom "oranžovým" oddělení na zádech blistru najde sice různý "nahovnodobrý" letáky bez českýho návodu,ale né dobíjecí USB-C kábl. Na webech to sice většinou někde v popisu uvedený mají,ale v kameným kšeftě je to už na prodavači...a pokud to koupíte např. v armáči nebo outdoráči budete se muset pro kábl projít ještě jinam.
Svítí to dobře,nehřeje se to,dá se to opravdu pohodlně tahat na krku...ale s tím káblem je to myslím zbytečná píčovina,nebo že to alespoň nejni patrný na první pohled.
"Nu, tu máš, poutníče, milý ten svět, na nějžs se podívati žádostiv byl."
Posláno:

Štamgast
krezac napsal:
Ppetr napsal:
E03R je pecka 🙂

Jak jsi ji stihl za tech par dni (me 22.7. prisla v mailu jako novinka) takhle odrbat na hranach?

mam ji už tak měsíc a dodrbala se sama na klíčích - viz foto. Nosím je normálně (taška, kapsa nebo se bincají v autě při jízdě) Dodrbaná je hezky, jsem zvědavej jak to bude pokračovat dál.
Posláno:

Pokročilý
Tak práve dorazila reálne je menšia ako pôsobí na fotkách vyzerá to tak že budeme kamaráti Happy

maško vložil tyto přílohy:
20200729_082643.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/8/2009
Dneska jsem byl rozhodnutej ,že si tuhle mršku taky pořídím .... jedu na první den výstavi Natura viva vím o kroniu ,že tam jsou každý rok ...letím hodinu po otevření výstavi ke stánku a přichází velké zklamání Oh No ....na ukazku jen jeden kousek a jinak nula skladem ...no alespon jsem ji ošahal ....Kroniu dávám mínus za nepřipravenost Grin ....jinak mi bylo řečeno 24,8 budou snad skladem Wink
Stát si za tím, co je správné, chce odvahu, ale není jiná cesta.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
Buď rád....Laugh
Kup si E 18r má !!!3x!!! takovej výkon a opravdu svítí byli jsme s mladým v jeskyních a do 70 m propasti až na dno a né nějaká bludička
je jenom o 1,3 Cm delší
V kapse se váleček srovná líp než placka a na klíče ji dáš taky...
Jestli Ti bude vypadávat po zahřátí krytka na konektor neřešíš, neb tam žádná není dobíjení je přes magnet
Když si potřebuješ posvítit na prdeli má magnet tak si ji někam plácneš a máš volný ruce

Ale hlavně ten výkon, máš HL 60 a jsi zvyklej, že to svítí.... 18r je malinká a svítí taky nejenom na klíčovou dirku a pod nohy abys do něčeho nešlápl, ale plnohodnotně do dálky, měli jsme ji na hradě v kobkách, ve sklepeních, v jeskyních a výdrž taky dobrá....
Jarda
K vítězství zla úplně vystačí nečinnost dobrých lidí.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/20/2010
E03R vyzerá na prvý pohľad dobre.
Ale Jarda má pravdu, na E 18R nemá ani omylom! Ani na E16 a staršiu E15 tretej generácie.

E03R má vstavaný aku 200mAh čo je oproti okamžite vymeniteľnej 16350 menej ako tretinová kapacita. Dnes sú už batérie s mikro USB konektorom, takže len vytiahneš von a nabiješ z NTB.

Mám E15, lebo sa mi zdá robustnejšia ako E16 a výkon ako malá záložná baterka má viac ako dostatočný. Tá, vtedy keď som vyberal, bola čerstvo na trhu a mala problémy s prehrievaním.
A ovládanie pootočením hlavy je do vrecka lepšie ako tlačítko.

Kronium netrpezlivo čaká na druhú várku E03R, lebo po prvej sa len zaprášilo.

Tiež ju zvažujem, ale odrádza ma dosvit 42 metrov. To je žalostne málo!!! Zvlášť, keď metodika merania dosvitu je teraz hrozný odrb a v praxi je to tak na 1/2 až 2/3 oproti realite.

Nitecore by som nebral ani omylom!

Olight má parádne MINI Batony!
So švajčiarskym nožom na večné časy a nikdy inak !!!
EM
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/21/2008
...dám obrázek tý R03...páč ono se to asi nezdá z těch fotek co tady jsou,ale je fakt malá.Vejde se úplně vpohodě do krabky od sirek,komu se vejdou do kapsy sirky, tak s tím nebude mít problém.Ona svítí jinak než světlušky dělaný "na dosvit"...a asi to je právě proto tak vymyšlený aby nešajnila kužel a nekreslila koláč světla.Já ji mám právě proto,že to je dobrý když jde člověk po schodech,nebo je ve sklepě...nebo ve stanu atd. atd....ale jasně, že každýho věc co potřebuje,jen že je dobrý porovnávat podobný no...

EM vložil tyto přílohy:
DSC_9910.JPG.jpg

"Nu, tu máš, poutníče, milý ten svět, na nějžs se podívati žádostiv byl."
Posláno:

Pokročilý
Porovnávaš úplne iné kategórie E03R je núdzovka na kľúče o ktorej pri nosení ani nevieš zatiaľ čo keď si dáš do vrecka kľúče s E18R bude to vyzerať že máš permanentnú erekciu. No a keď pôjdem na výlet kde očakávam že budem používať baterku tak si isto zoberiem niečo silnejšie .
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum