ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
LED svítilny III. Možnosti
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 10/8/2011
JDaniels napsal:
....Kroniu dávám mínus za nepřipravenost Grin ....jinak mi bylo řečeno 24,8 budou snad skladem Wink

Me pred par dny volali, ze jsem se nevesel (objednano skoro pred mesicem) ani do varky, co prijde ted a jesti vydrzim do konce srpna. Pry to je celosvetovy problem - Fenix podcenil poptavku a nestiha vyrabet.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/31/2019
maško napsal:
Porovnávaš úplne iné kategórie E03R je núdzovka na kľúče o ktorej pri nosení ani nevieš zatiaľ čo keď si dáš do vrecka kľúče s E18R bude to vyzerať že máš permanentnú erekciu. No a keď pôjdem na výlet kde očakávam že budem používať baterku tak si isto zoberiem niečo silnejšie .

Tak tady bych nesouhlasil.
Na klíčích jsem nosil e18R pak jsem ji vyměnil a do teď nosím E16 a urcite to tak nevypadá jak píšeš jsou malé a vůbec o nich v kapse nevis a pokud jdu na výlet a i tu baterku budu používat tak si už ani větší neberu a ta E16 casto bohate stačí.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
Maško, souhlasím, pokud je rozdíl mezi klidovým a vztyčeným stavem 1,3 cm, resp 60 mm při akci ........
Jarda
K vítězství zla úplně vystačí nečinnost dobrých lidí.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/29/2009
Bylo otázkou času kdy dojde na měření pinďourů 😁😁😁

Není to vyloženě LED ale na klíče od auta stačí 😁😉...a ta klíčenka mi sedí už kvůli módu červené blikačky třeba když se mi vybije na kole normální blikačka 👍.
Ale je to jako s noži, taky někdo potřebuje do Mekáče parang od Blacka 😁😉

Dudulik vložil tyto přílohy:
Polish_20200822_084237273.jpg.jpg

Kontakt pouze email,PM ne.Děkuji
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/17/2009
Jestli můžu přispět se soukromým tipem na povedené blikátko na klíče, tak po vší honbě za (dočasnýma) turbo-lumenama a (stejně fiktivní) výdrží jsem před půl rokem zakotvil u lehounké "multifunkční" Nitecore Tiki. Oproti předraženým čínským RCR123 šulínům z hliníku je to celkem úleva, jeden o ní v kapse ani neví, plastové tělo je překvapivě odolné, celkem užiju i extra UV a HiCRI LED - a prima je i blbuvzdorné zapínání double/triple clickem (okamžitý plný výkon po dobu přidržení tlačítka), které celkem efektivně eliminuje zbytečné zapínání v kapse (tj. "bez vlivu na funkci rostlináře") Ok
Za mě jde o rozhodně lepší koupi než v případě starší generace USB plivníků typu Fenix UC02, které v reálném nasazení totálně shazovaly sice výměnné, ale naprosto shitové dobíjecí baterky 10180 (po nákupu druhé předražené sady pro děcka už mě to přestalo bavit) a fórové O-kroužky (po jejichž spotřebování se to nedalo nosit) KO
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 5/19/2010
Zdravím chcel by som si kúpiť celovku a rozmýšľam ci fenix hl 50 alebo hm51 ruby. Malo by to byt na občasné návraty z prírody príp na behanie ma niekto skúsenosť s oboma? Šírka kužeľa svetlá príp. Farba svetla... Dakujem
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/29/2007
radek124 napsal:

Za mě jde o rozhodně lepší koupi než v případě starší generace USB plivníků typu Fenix UC02, které v reálném nasazení totálně shazovaly sice výměnné, ale naprosto shitové dobíjecí baterky 10180 (po nákupu druhé předražené sady pro děcka už mě to přestalo bavit) a fórové O-kroužky (po jejichž spotřebování se to nedalo nosit) KO

UC 02 mám a na druhý pokus v pohodě. První jsem kvůli výdrži reklamoval, poslali novou s původním akumulátorem. Chyba nebyla v akumulátorech, ale v elektronice, která je sama vybíjela. První byla tři dny po nabití mrtvá, druhá vydrží nabitá, dokud ji nevysvítím, respektive jednou do měsíce a půl ji pro jistotu dobiju. Mám ji asi tři roky.
Posláno:
Štamgast
lesnypes napsal:
Zdravím chcel by som si kúpiť celovku a rozmýšľam ci fenix hl 50 alebo hm51 ruby. Malo by to byt na občasné návraty z prírody príp na behanie ma niekto skúsenosť s oboma? Šírka kužeľa svetlá príp. Farba svetla... Dakujem

https://www.kronium.cz/srovnani-celovek-fenix-hm50r-a-fenix-hm51r-ruby/info_86.html

Volil bych mezi těmito, dobíjecí baterie je součást dodávky .....
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 5/19/2010
Ďakujem za rady... Už je doma.

lesnypes vložil tyto přílohy:
IMG_20200831_204042.jpg.jpg

Posláno:
Štamgast
Lesnypes - ať slouží dlouho a spolehlivě Ok Ok

A když už sem píšu, tak pro zajímavost .....:
https://www.youtube.com/watch?v=LWwFD_W38TA
Posláno:
Štamgast
Ještě jednou k svítilnám na klíče, E18r používám jako záložní zdroj světla.
Na klíčích mám teď E 16 s dobíjecí baterií je o něco menší a skladnější a jelikož na klíčích ji využiju méně často upřednostnil jsem rozměr před pohodlím s dobíjením.
Dám tu pár fotek pro porovnání .....
Ještě dodám, že E 16 má “žluté denní” světlo zatímco E18r bílé studené a musím říct, že když je rozsvítím na střídačku hned po sobě je ten rozdíl ve vnímání světla až neuvěřitelně velký.
S oběma se vzhledem k rozměrům podívám opravdu nečekaně dobře a daleko před sebe...

Jardah vložil tyto přílohy:
6C83FD1A_4432_44AA_888F_7415DD26C990.jpeg.jpg
F8EE406E_985A_472E_ACDE_47A3106CE600.jpeg.jpg
436FBD10_31B2_4F20_B188_5EA8FA5AA2A4.jpeg.jpg
4E922B28_E57C_46DC_98B5_D18AE1CC6889.jpeg.jpg

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/8/2010
Aj tá E16 mi príde na kľúče veľká za mňa ako núdzovka je E03R super voľba len sa odiera aj pri zlom pohľade.

maško vložil tyto přílohy:
2020_09_03_192804.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/28/2008
Ahoj,
tak já na klíčích Wink takhle ...

hanes vložil tyto přílohy:
20200910_155421.jpg.jpg

POKUD MÁTE DOTAZ, PIŠTE NA MAIL!
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 1/29/2014
Jsem si udělal radost malým dárkem...

tomas72 vložil tyto přílohy:
DSC_0209.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/12/2008
Čo poviete na novú LED svítilna Fenix E35 V3.0

Má 3000 lumens v turbo režime.
https://www.kronium.cz/led-svitilna-fenix-e35-v3-0/prod_2316.html

Podľa mňa je to ma takú malú baterku brutálny výkon.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 3/17/2016
Ty jo to vypadá na super svítilnu,poměr cena výkon.Díky za tip!Odpoledne se na ní jedu kouknout do obchodu.
In dubio pro reo
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/22/2005
Mě by spíš zajímalo jestli ta nová E35 nebo PD36.. E35 má 3tis lm ale asi bude svítit víc do prostoru díky reflektorů vs PD36 s 1600lm ... Co myslite. E35 dobrá cena a jednoduché ovládání, tedy na denni nošení v batohu bych asi radši tu.

Ppetr vložil tyto přílohy:
_vyr_1882_Fenix_PD36R.jpg.jpg
_vyr_2219_Fenix_E35R.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/22/2005
pěkné "dalekonosné" šajnidlo bude i TK22UE - také na novou baterii 21700, jen už bude asi větší, na to EDC

Ppetr vložil tyto přílohy:
TK22UE_main.jpg

Posláno:
Štamgast
Ppetr napsal:
Mě by spíš zajímalo jestli ta nová E35 nebo PD36.. E35 má 3tis lm ale asi bude svítit víc do prostoru díky reflektorů vs PD36 s 1600lm ... Co myslite. E35 dobrá cena a jednoduché ovládání, tedy na denni nošení v batohu bych asi radši tu.

Mám PD 36R a jsem nadšen, konektor je na těle svítilny což je pohodlnější, je fakt, že do budoucna krytka může být zdrojem problému.
Ale svítilna jede jak blázen, když potřebuju rychle kouknout pořádně do lesa vidím dokonale..
Pokud bych potřeboval delší dobu prohledávat větší prostor vezmu si strarou TK 75.
Jestli 3000 nebo 1600 lm je podle mne jedno stejně se takhle malá svítilna za chvilku rozžhaví.
Spíš je dle mého důležité jaké jsou další nižší úrovně a výdrže v nich.
Podle mne je lepší u takovýho prcka, když to spadne na 800 než na 1000.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 3/17/2016
Tak jsem se se vrátil z Kronia a nokonec jsem koupil uplně něco jiného než jsem měl v úmyslu.

Michal35 vložil tyto přílohy:
20201006_160909.jpg.jpg

In dubio pro reo
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum