ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Nože typu Motýlek Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 10/8/2010
Ja som myslel uplne pod Grin

ZLOjasna vložil tyto přílohy:
20210525_201948.jpg.jpg

Emaily mi nechodia - kontakt cez PM
instagram.com/stefpacka/
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/18/2006
M4ST3RCUT0R Ok Ok Ok Ok
Nevím kolik těch “pracek” bych musel dát, aby dostatečně vyjádřily moje nadšení, obdiv, vděk, závist (v dobrém) a co já vím, co všechno Applause
Všechny návrhy jsou super, ale za mne bych volil 2... Happy
"Nůž je dobrá zbraň, nezastaví se, nezasekne, nedojdou mu náboje a na to, abyste ho použili nepotřebujete výcvik"
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/4/2017
ZLOjasna: To jsi měl napsat hned, že přes sebe, aby nůž překrýval kapku! 😉🧐

Tomáš: Rád se alespoň trochu odvděčím fóru, a hlavně jeho uživatelům, kde jsem začínal stavět základy svých bali-znalostí. It's all good, my man. Stejně jako knife Grin

Hlasování se koukám začíná rozbíhat. Měl bych hlasy začít zaznamenávat.
Kdo by se chtěl nepozorovaně přidat, ale není z jakéhokoliv důvodu zrovna pravidelným přispěvatelem, klidně svůj zájem vyjádřete v soukromé zprávě nebo e-mailem. Aby na vás taky nějaká zbyla, když to dobře dopadne Razz

M4ST3RCUT0R vložil tyto přílohy:
2.8_ZLJSN.jpg.jpg
2.9_Inside.jpg.jpg

|| My-Mobile.cz • ex-moderátor || Machr - po slovensky mrcha || 🦋💙
Posláno:

Štamgast
Pokud bych měl volit, tak Štefanův návrh bych bral ve variantě č.8. "Devítka" by při letmém pohledu mohla evokovat balisong na jazyku. Taková malá variace Rolling Stones Grin

Jinak za mne stále č.2 Ok
"Nůž je dobrá zbraň, nezastaví se, nezasekne, nedojdou mu náboje a na to, abyste ho použili nepotřebujete výcvik"
Posláno:

Pokročilý
jendach napsal:
Jak píšeš, střed působí moc plně. Mně se líbí ta 4 hlavně kvůli tomu trefnému zdůvodnění 👍

Anglicky se tomu trefně říká "busy". Prostě se tam toho děje příliš.

Tím zdůvodněním čísla 4 si asi prošla většina z nás, takže jsem si dovolil to takhle jednoduše navrhnout k potenciálnímu zvěčnění.
Posláno:

Pokročilý
Tomáš napsal:
Pokud bych měl volit, tak Štefanův návrh bych bral ve variantě č.8. "Devítka" by při letmém pohledu mohla evokovat balisong na jazyku. Taková malá variace Rolling Stones Grin

Jinak za mne stále č.2 Ok

Tahle souvislost mě upřímně nenapadla, ale asi by se to dalo vyložit i tak.

Dobrá, jeden hlas pro číslo 2 si podtrhu, abych věděl, že tam je z Tvé strany eminentní zájem Razz
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/8/2010
Cislo 8 je top Ok Grin
Emaily mi nechodia - kontakt cez PM
instagram.com/stefpacka/
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/17/2013
Motýle nie sú zrovna môj druh nožov,ktorý preferujem,aj keď pár mám.
Ale nie takej kvality a ohlasu,aký sa tu pravidelne vyskytuje.
Za mňa.aspoň estetický pohľad, ktorým prispejem,aj keď nemusí byť vôbec braný do úvahy, u nikoho- pozdáva sa mi zatiaľ z týchto návrhov najviac č. 8
Nie som povinný byť taký, akým by som podľa ostatných mal byť.
Je to ich omyl, nie moje zlyhanie. R. P. Feynman
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/3/2009
M4ST3RCUT0R napsal:
Dobrá, jeden hlas pro číslo 2 si podtrhnu, abych věděl, že tam je z Tvé strany eminentní zájem Razz

Tak když jsi u té matematiky, tak prosím 6 podtrhnout (a 2 do závorky)... ale nezhroutím se, když odhlasujeme něco jiného, určitě to bude fajn... už jen pro tu genezi Grin
Děláš radost kamarádíčku Ok
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/21/2007
Vidím, že s č. 4 jsem sám, čili to nemá moc šanci na úspěch. Z těch frekventovaných alternativ by tedy u mě vedlo č. 2. Šestka mi přijde zvláštní smyslem čtení od spodu.
Posláno:

Pokročilý
Delewar: Není to v tomhle případě vůbec o kvalitě nástrojů, nýbrž o zapálení pro věc. Vůbec se proto neostýchej vyjádřit svůj názor, ba naopak. Poctivě byl Tvůj hlas, se stejnou vahou, započítán!

Rahmed: Píši si, včetně záložního hlasu. Kdo ví, může to být rozhodující hlas.

Zatím tedy vede číslo 8.

V průběhu zítřka rozešlu e-maily lidem, kteří fórum pravidelně nenavštěvují nebo se na něm vůbec nevyskytují, abych případně zvýšil šanci realizace.
Jelikož je to hlavně záležitost fóra, pravděpodobně budou jejich hlasy spíše rozhodovat až druhotně. Kdyby byla náhodou potřeba rozhodnout vyrovnané veřejné hlasování.
Chci tímto dát šanci hlasovat i lidem mimo fórum, ale také udržet transparentnost celé záležitosti. Aby si někdo nemyslel, že hlasování snad nějak ovlivňuji. Nemám k tomu důvod. Jsem jen vykonavatelem.

EDIT: Číslo 2 dorovnalo číslo 8. Nepočítám zatím Rahmedův záložní hlas v závorce pro číslo 2.
Fix
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 6/15/2006
Žádný neni vylozeně špatný, ale 8 je top. Heslo Krev? Krev! Podle mě evokuje nějakou výzvu k boji nebo k bojovému sportu. 🤷‍♂️
Balisong je můj život a doufám, že můj život nebude záviset na balisongu.
Fix
Posláno:

Pokročilý
... ale ta jednička je taková obecnější, vše říkající pro mainstream
Posláno:

Pokročilý
A přitom je flipping jen krvavý sport, při němž člověk bojuje tak maximálně se sebou samým a vlastní neschopností.

Proto jsem jedničku i zařadil. Aby případně trochu odlehčila stigma lehkým vtipem a dala i nezasvěceným možnost se zajímat.

Píši si číslo 8 a záložní 1. Může být? Happy

Osmička by možná před vyšitím zasloužila menší změnu poměru měřítka kapky a nože, ale nic super znatelného. Jen aby to jednodušeji chroupal stroj a lépe se to vyrábělo. Ono to vrstvení přes sebe bývá někdy výzva.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/3/2009
M4ST3RCUT0R napsal:
Osmička by možná před vyšitím zasloužila menší změnu poměru měřítka kapky a nože...

Ok
Posláno:

Štamgast
Proti “osmičce” nic nemám, ale lehké zmenšení kapky by nebylo úplně od věci Ok .

Teď trochu mimo téma a pro odlehčení. Když jsme u těch čísel a v televizi opakují Dr. House, tak já osobně bych bral “třináctku” Happy
Fix
Posláno:

Pokročilý
Na Olivii mi nesahej Laugh Laugh

Jinak za mě 8 a do zálohy tedy 1
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 4/27/2007
8cka je TOP sorry za koment moc sem nechodim, ale balisong mam rad :)
Posláno:

Štamgast
Fix napsal:
Na Olivii mi nesahej Laugh Laugh

Tak za prvé, jsem si o 13-ku řekl první Grin a za druhé tě neučili, že starší mají přednost? Grin
Fix
Posláno:

Pokročilý
Budou jen nášivky? Mě by se líbili i nálepky. A ty bych klidně udělal ve více variantách. Třeba ta jednička by se mi hodila, vyjímala by se nad vitrínkou

Tomáš napsal:
Tak za prvé, jsem si o 13-ku řekl první Grin Grin

Víš o tom, že v r. 2008 hrála ve filmu Fix Grin NoNoNo a věk je prej jen číslo, né pořadník Ok
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum