ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Nože typu Motýlek Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 8/18/2006
Díky za postřeh Applause opraveno Happy

Titanová verze Talisongu Z, by byla zajímavá, rozhodující bude opět cena Neutral
"Nůž je dobrá zbraň, nezastaví se, nezasekne, nedojdou mu náboje a na to, abyste ho použili nepotřebujete výcvik"
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/3/2009
M4ST3RCUT0R napsal:
Rahmed napsal:

HOM 🦋💜

Fotka pěkná, ale co ty super tajné prototypy v jejím popisu?
Pociťuji podobně rozporuplné pocity jaké vyvolal SmallFly 2 v Tomášovi. A to jsem ještě ani jeden neviděl! Surprised mrGreen

🆕🔝🔜

Rahmed vložil tyto přílohy:
Screenshot_20210602_071959.png.jpg

Posláno:

Štamgast
Jo, jo, koukal jsem, že nám to Jerry pěkně dávkuje. Skoro jako Benchmade s BM87 Ok
"Nůž je dobrá zbraň, nezastaví se, nezasekne, nedojdou mu náboje a na to, abyste ho použili nepotřebujete výcvik"
Posláno:

Štamgast
K tomu včerejšímu shrnutí přidám ještě jednu fotku Happy

Tomáš vložil tyto přílohy:
B92ECFE8_7E6D_4F72_9D44_CBB01FC87221.jpeg.jpg

Posláno:

Štamgast
Tak taky něco přidám Cool

Rahmed vložil tyto přílohy:
IMG_20210602_135237_070.jpg.jpg
IMG_20210602_135403_566.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Pěkné, moc pěkné Applause Ok
A k tomu kulky na provázku… Hm, to to bude lítat…Grin
Fix
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 6/15/2006
jestli my nenakupovali u stejnýho krámu Cool

Fix vložil tyto přílohy:
20210602_142230.jpg.jpg

Balisong je můj život a doufám, že můj život nebude záviset na balisongu.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/21/2007
Já taky ... Happy

jendach vložil tyto přílohy:
20210602_165047.jpg.jpg
20210602_165051.jpg.jpg
20210602_165109.jpg.jpg
20210602_165203.jpg.jpg

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/4/2017
Já ne...

Já musím zákonitě dorovnat BRS umění, které sem plácnul Rahmed Evil
Vlastní tvorbou! HOM Design FTW! Represent!
Kontrolní otázka: "Komu patří ta krev na čepeli, když není pořezaný flipper?"

Rahmed: Jestli jsem dobře pochopil záměrně čeřivé vyjádření Balibalistic, ta HOM Design novinka bude bezpojistkové konstrukce Razz

NÁŠIVKY: O víkendu i začátkem týdne jsem sháněl další případné zájemce. Několik se smíří s jakýmkoliv designem, jeden vyjádřil (dokonce) náklonnost variantě číslo 7, avšak ani jiná by mu určitě nevadila.

Dosavadní rozhodnuté parametry:
- vítězná varianta č. 8
- VELCRO (krom jedné čisté bez, pro mě)
- cena omezené série nejvýše 180 Kč za kus bez poštovného, ideálně pod - dle zvoleného výrobce
- maximální první a poslední náklad určený k prodeji v případě "dotisku" bude číslovaných, symbolických 29 kusů

Jestli nebude mít někdo z fóra nebo mimo něj nějakou připomínku, která by mě donutila razantněji měnit design, rád bych do konce tohoto týdne doladil detaily návrhu, vybral výrobce a zadal výrobu, ať to letí Cool

Motiv "Blbnu s noži" si nechejme na něco jiného, kde by se mohlo ukázat opravdu více nožů, nebo alespoň jejich siluet, když bude mít nášivka úspěch. Ideálně těch ryze českých Wink
Třeba na tričko by se jich mělo vejít celkem dost, nemyslíte? I nápis by mohl být pěkně čitelný 🧐

M4ST3RCUT0R vložil tyto přílohy:
Hand_Final.jpg.jpg

|| My-Mobile.cz • ex-moderátor || Machr - po slovensky mrcha || 🦋💙
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/21/2007
Tak já bych tedy jednu prosil. Díky.
Posláno:

Pokročilý
Určitě se na Tebe dostane. Neměj strach.
Ostatně každého, kdo se ve vlákně k nášivkám jakkoliv vyjádřil nebo hlasoval, pochopitelně kontaktuji, jakmile to bude upečené.
Posláno:

Štamgast
Ahoj, super Ok
Pokud to bude limitovaná číslovaná edice (to já moc rád) a bude možnost výběru, tak já bych prosil tu 13 Happy
Posláno:

Pokročilý
VELCRO se špatně čísluje, takže leda číslovat symbolicky krabičku. Plán byl číslovat balení a omezit jen počet bez identifikace na samotné nášivce.
Eventuálně malé číslo vyšít přímo na čelní stranu nášivky. Jenže to se taky každému nemusí líbit a navýšilo by to koncovou cenu 😕
Být to obyčovky, jako dnes vyráběné bootlegy nášivek z 80. a 90. let, pochopitelně bych adekvátně očísloval spodní stranu.

Jestliže číslování vyjde v prezentovatelné podobě, "Třináctka" je Tvá Wink

Jinak všem ve vlákně gratuluji k novým hračkám Ok
Rahmed: Begleri byl dárek ke Glidru nebo je to Tvá vlastní výroba? 🤔
Posláno:

Štamgast
OK, chápu a souhlasím v plném rozsahu Grin
Posláno:

Štamgast
M4ST3RCUT0R napsal:
HOM Design FTW! Represent!
Kontrolní otázka: "Komu patří ta krev na čepeli, když není pořezaný flipper?"

Ok
Nejsou to zbytky lančmítu? Grin

M4ST3RCUT0R napsal:

Rahmed: Jestli jsem dobře pochopil záměrně čeřivé vyjádření Balibalistic, ta HOM Design novinka bude bezpojistkové konstrukce Razz

To by byla rána pod pás, zklamání Oh No

Kulky JamaicaBlack jsou z výše zmíněného begleritwister... vzal jsem ještě jedny kratší, lehčí, ale už mi je zkonfiskovala dcerka Cool

Posláno:

Pokročilý
Tomáš: Ještě aby ne. Taky bys mohl dostat jedničku s trojkou a třináctku si sestavit svépomocí Razz

Rahmed: V ČR bych se ničemu nedivil, tady by ten lunch meat prošel jako standardní, každodenní paint job Laugh
Záměr byl dodržet alespoň trochu Jerryho estetiku, kdy nikdy neprezentuje nic s krví, takže jsem zvažoval i emzáckou krev. Nakonec pro potřeby fóra zvítězil jen takovýhle menší šplouchanec po nějakém menším hit & run dostaveníčku. Osobně tu čistší estetiku také preferuji.

balibalisticknives
@aka_fibonacci check check and check!!!!! Back in a few days, fuckers!!!🤪

Ta chybějící pojistka by však v jeho portfoliu dávala celkem smysl. Přinejmenším v nějaké základní nekonfigurované verzi. Vypadá to totiž, že se Jerry začíná více orientovat na flippery, protože je to zřejmě nejpočetnější část zákazníků. Maelstrom TR, koncipovaný primárně bez pojistky s kombinovatelnými spacery, je toho důkazem. Ostatně jde také o kooperaci.
Balibalistic teď vyrábí s pojistkami i bez, takže těžko odhadovat, jak velký vliv na tenhle projekt měl. Prezentuje aktuálně spíše bez.
Za mě je to o jednu mechanickou část méně, což považuji svým způsobem za pozitivum. Ale taky se nemusí zbytečně pokoušet trhat pomyslné rekordy o nejnižší počet součástek, podobně jako Ryworx Ga.

No jo, už u nich tenhle styl vidím. Tak snad Tě to bude bavit. Popravdě jakoukoliv nabídku begleri nemám zrovna extra "naštudovanou" - jako begleri jsem schopný použít skoro cokoliv.
Čím to, že když někomu doporučím begleri, tak mu v mžiku oka jeden kousek pravidelně zabaví jeho mládě? Jednou mi někdo říkal, že se z toho stal hit v tamní školce. Baví ji to aspoň? Jestli to náhodou nebude ta nápodoba, pokud Tě pozoruje při flipování Grin
Posláno:

Pokročilý
Nakonec nezradil ani jednu stranu pojistkové barikády Applause

První ucelené oficiální informace o novém i-Basilisku a modelu Taranis tady: https://www.instagram.com/p/CPq0zZ0F8YU/

Zajímavě řešená oblast čepů na Taranidovi Ok
(Předpokládám se skloňuje podle stejnojmenného božstva.)
Ač sebezajímavější, otázkou je, zda to bude pro evropského flippera finančně "viable", respektive stravitelná, možnost. Je to nástupce modelu Arashi, takže pravděpodobně skončí na podobné cenové i komunitní pozici.

M4ST3RCUT0R vložil tyto přílohy:
195361215_286498363154424_1903576124286441157_n.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/13/2007
kanálová konstrukce baziliška vypadá perfektněOk Happy
nechovej se agresivně, jednej dominantně
fake to fake, soul to soul
Posláno:

Štamgast
Já se přiznám, že za mne je to docela zklamání Confused
Když vezmu předchozí modely, tak Specter byl po dlouhé době balisong od Jerryho, takže fajn celotitan, dobře zpracovaný. Pak přišel Basilisk-R, to bylo úplně něco jiného, příložky z CF, jiná čepel, lepší zpracování. Modely odvozené ze Spectera a Basiliska nepočítám, to byl jen využit zájem nakupujících. Arashi, startoval na 700 USD, dobrá, beru, spolupráce s BaliBalistic se musí prodat. Kdybych ho tenkrát koupil, dnes jsem ho prodal za 2k USD, škoda Neutral
Pak prišla Chimera, opět úplně něco jiného. Otočené příložky s linerama, inovativní pojistka a hlavně je to “macek” Happy

I-Basilisk je pro mne jen variace na Basiliska. Kanál, OK, upravená čepel, OK, ale pořád je to Basilik.
Taranis by mě překvapil, kdyby cenově začínal pod 700 USD.
Posláno:

Štamgast
To_máš těžký Grin
i-Basilisk je asi logický, pochopitelný a očekávaný krok, zvlášť když zároveň vyrukoval s high-end modelem...
Možná bych Baziliškovi odpustil i to zrekurvené ostří, jinak se mi totiž zamlouvá velice Cool
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum