ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Nože typu Motýlek Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 7/20/2006
jo a nevíte kde bych našel nějaké pomalé videa s triky byl jsem na www.balisongxtreme.com ale je to tam na mě moc složitý (pochopil jsem asi tak 2 triky a to ještě nevim jestli správně)
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Moderátor
Připojený: 12/20/2005
a tohle patřilo sem..

Vykuk123 napsal:
Ahojte,chtěl bych se zeptat ,nikde to nemůžu najít návod,jak se dělá ten "legenární" motýlek s motýlkem,četl jsem ,že je spousta způsobu jak ho otevřít,ale já nezmám ani jeden Sad,nemá někdo nějakej link i s obrázky? Please help
Posláno:
Začátečník
Připojený: 8/2/2006
jewstli sháníte motýlka,mrkněte na www.army-shop.cz ,já z tama motýlka mám a jsem s ním spokojenýHappy
Posláno:
Začátečník
Připojený: 8/26/2006
Kupoval jsem si nekdo nuz (motylka) tady od nich?
Kvalita atd.., popř. jak jste platili?

www.knifekits.com/store/s-pages/kk_store_1mainframe.htm?kk_products_folderkits_main.htm~smain
Posláno:
Začátečník
Připojený: 8/24/2006
Myslím, že motýlek je skvělej nůž koupil jsem si ho jenom jako jeden kousek do zbírky..A když ho člověk dvakrát týdne chytne do pazoury tak se s nim musí naučit i ten nejneschopnější člověkHappy
Posláno:
Začátečník
Jop a kdyby ste nekdo narazili na motylky kolem tisicovky tak dejte pls vedet ja narazil na motylky jenom tak za kilo (se mi rozpadne) a nad tri tisice (na to chudej student nema)Happy
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 2/15/2006
Zkuste se podívat na www.knifezilla.com
Posláno:
Začátečník
Připojený: 9/6/2006
Fiiiik napsal:
Jop a kdyby ste nekdo narazili na motylky kolem tisicovky tak dejte pls vedet ja narazil na motylky jenom tak za kilo (se mi rozpadne) a nad tri tisice (na to chudej student nema)Happy
zdravim, nedavno jsem byl v Praze a na Narodni (vedle lekarny) jsem narazil ma motylky za 1 - 2000, otazkou je, kolik cini prirazka za "stredoprazskou lokalizaci", ja mam za 300kc, plasty odpadly, ale nyty stale drzi
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 2/8/2004
Tak sem si zaopatřil stovkového motejla. No a už mám nasalátované pazoury. Tak nevím jestli jsem tak levej anebo jestli je to tak těžké.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 9/11/2006
4motýl: motýlek z army shopu je děsnej shit. problém je u něj v tom, že se nedá sepnout v otevřené poloze, protože nemá zářezy na prostřední nýt. Když ho násilím sepnete, po odepnutí rukojetí se motýlek zadrhává. Taky je to okamžitě rozhrkaný. Možná se ti, motýle, s ním dobře řeže chleba nebo tak něco, ale na triky teda nic moc. jo a ještě se tady kdosi ptal na motýlky okolo tisícovky. Viděl sem jednoho za tisícovku ve specializovaným obchůdku v podchodu pod hlavním nádražím v Brně. tak jestli je dotyčnej z brna a okolí, tak ať tam rozhodně skočí, protože vypadal fakt profi... zatim čus
Posláno:
Začátečník
Triky jsou jednoduchy je pravda ze ja mam tři a s kazdym to jde uplne jinac nejlepsi sou celokovovy ted jsem si koupil jeden gumovej a uplne na ... pac se nedovira a kdyz ho chcete otevrit tak se cepel zadrhne za gumu a efekt je v ... ale s kovovym to jde supr jinak dekuju za typy urcite kouknuWink)
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 2/8/2004
No já sem si málem probodl ruku.Kámoš bl..c mi ho hodil. krve jak při zabijačce.Tak bacha na hloupé přáteleWink
Posláno:
Začátečník
Připojený: 12/30/2006
Hoši umí někdo z vás víc jak 2 spůsoby otvírání a zavírání??
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/11/2006
Motejl napsal:
Hoši umí někdo z vás víc jak 2 spůsoby otvírání a zavírání??

No jasně...jáHappy
Je to boj
Posláno:
Začátečník
a koli???
Posláno:
Začátečník
tede kolik???
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/17/2006
aspon 5 minimalne.... Wink
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 4/30/2006
Já jich umím možná osm-devět, ale už si nehraju tolik jako dřív, takže budu trochu rezavý.
Posláno:
Začátečník
mam přesnější dotaz nevi nekdo o tom černym motylku z amy shopu??
Posláno:
Začátečník
jako jestli se snim delaj dobry triky
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum