ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Mcusta Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 3/26/2007
Tak jsem si po delsim pokukovani taky poridil Mcustu. Prvni dojmy jsou pozitivni, do ruky mi padne vyborne, dokonce i velikost, ze ktere jsem mel trochu strach, ja tak akorat. Co se zpracovani tyce, tak neni co vytknout, uz se tesim, az ho otestuju nekde venku.
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 8/13/2008
Lucc napsal:
Mcusta Tactility se mi designově moc líbí, ale ty 2 díry v čepeli hned vedle sebe, to přece nemůže dělat dobrotu Oh No

Ahoj , přesně tenhle nožík mám a není s tím jediný problém.Měl jsem z toho strach, ale je to super.Nemám totiž rád na čepeli otvírací kolík.
Posláno:
Pozorovatel
Chtěl jsem se zeptat, jaké máte zkušenosti se zpracováním linerlocku u nožů Mcusta?
Drží vám dobře i při větším tlaku na hřbet čepele?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/17/2009
Standulin napsal:
Chtěl jsem se zeptat, jaké máte zkušenosti se zpracováním linerlocku u nožů Mcusta?
Drží vám dobře i při větším tlaku na hřbet čepele?

Nevim chlape na co to chces teda pouzivat, ale moje gentlemans MeeCusty vetsi tlak pri rezani klobasky, provazku a otevirani obalek bez problemu zvladaji red face mrGreen
Spalek sem s nima teda nestipal Oh No
Ajaj to sme to dopracovali, z hi-fi pěknýho podpisu na total lowEND .... blee
Posláno:
Pozorovatel
Ale jistě, ani já to nepoužívám nijak silově, jen se mi stalo , že při tlaku na hřbet čepele, linetr vyskočil a nůž se zavřelSad
HD
Posláno:
Štamgast
Připojený: 4/3/2011
To stejné se stávalo i mně. Když jsem nůž koupil tak linerlock čepel opravdu moc silně nedržel. Přesně jak říkáš - zabral jsem za hřbet a čepel se v pohodě zavřela. Používáním ale linerlock bude zaskakovat (posunovat) dál a uvidíš, že to bude pak v pohodě - stejně jako u mě.Je to předurčeno dlouhé životnosti.....
Posláno:
Začátečník
Připojený: 4/21/2011
Zdravim ja mam svoju Mcustu 22-D uz asi 1,5 roka a je to moj milacik :) co sa tyka spracovania tak skoro vsetko je OK akurat jedna mala chybicka krasy je v tom ze cepel v zatvorenom stave mi taha trochu doprava, ale na funkcnosti to nic nemeni, ma este niekto takyto problem ?
HD
Posláno:
Štamgast
Já přesně to stejné jak píšeš. Toť jediná drobna, která je z mého pohledu shodná s tvoji:)
HD
Posláno:
Štamgast
mělo tam být jediná drobná vada....
Posláno:

Štamgast
Tak sem si drobátko namnožil malý džapanský žižlíky a pižlíky mrGreen
MCUSTA LMC-2203 Galaxy

YONT vložil tyto přílohy:
MCusty_01.jpg.jpg
MCusty_02.jpg.jpg
MCusty_03.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/12/2007
YONT: Gratulace, ta Galaxy je vážně pěkný kousek... Já bych se chtěl někdy dostat k Mcusta LMC-2201 Limited Mt.Fuji/Wave, ta je úchvatná Applause.

Tyler vložil tyto přílohy:
Mcusta_LMC_2201_Limited_Mt.Fuji_and_Wave_Design.jpg

"Thin is sharp."
"Jsou místa, na který se nesmí, a na nich se možná rodí vesmír."
Posláno:

Štamgast
Tyler napsal:
YONT: Gratulace, ta Galaxy je vážně pěkný kousek... Já bych se chtěl někdy dostat k Mcusta LMC-2201 Limited Mt.Fuji/Wave, ta je úchvatná Applause.

Hm taky moc pekna, snad budes mit stesti jak ja, ze najdou par zapomenutych kusu ve fabrice Wink
Posláno:
Začátečník
Připojený: 10/12/2011
Zdravím všechny fandy Mcusty. Rád Vám ukážu nůž od Mcusty z 11 série MC 111D, který už není úplnou novinkou, ale pokud je mi známo, tak skoro nikde není nabízen. Tak tedy něco o něm:
Celková délka: 165 mm
Délka čepele: 71 mm
Materiál čepele: Damašek
Materiál rukojeti: nerez
Pojistka linerlock
Hmotnost: 81 g
s klipem
A je dokonce prováděn ve dvou velikostech. O celkové délce 165 mm a 195 mm

Jan Boháč vložil tyto přílohy:
DSC_2393.jpg.jpg

Posláno:
Štamgast
Připojený: 12/18/2010
Jan Boháč napsal:
Zdravím všechny fandy Mcusty. Rád Vám ukážu nůž od Mcusty z 11 série MC 111D, který už není úplnou novinkou, ale pokud je mi známo, tak skoro nikde není nabízen. Tak tedy něco o něm:
Celková délka: 165 mm
Délka čepele: 71 mm
Materiál čepele: Damašek
Materiál rukojeti: nerez
Pojistka linerlock
Hmotnost: 81 g
s klipem
A je dokonce prováděn ve dvou velikostech. O celkové délce 165 mm a 195 mm

Pekný drobec Ok
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 8/2/2007
mel jsem ji uz v ruce a i kdyz je nadherna, tak mnohem lip se v ruce drzi vetsi sestricka
http://www.mujnuz.cz/noze/zaviraci-noze/mcusta-tsuchi-114d/
Posláno:
Začátečník
Připojený: 12/30/2010
Musím se podělit o svou radost. Z japaneseknifedirect.com jsem objednal 17.10 krásnou quincewood MC-16 v čistě VG10 provedení, no a dnes ráno paní poštová přinesla balíček. Když jsem si průběžně zásilku trackoval, tak od včerejška od rána ležela v Práglu na "imigračním", aby se na ni celník mrknul. Na Japonce si ovšem nepřijdou, na dodacím listu je psáno "camping tool" v ceně 20 bucků Applause . Tedy bez cla, jsem spokojen. Celkově mně tedy tenhle krásný, bez kompromisů zpracovaný nožík přišel zhruba o polovinu levněji než v naší zlodějské krajině.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 2/1/2008
jo jo - máme stejnou zkušenost, dokonce dvojnásobnou Happy a vše přesně jak píšeš Wink ...
,,Je dobře, že se štěstí nedá koupit. Kdo by pak vydržel ty reklamy..."
,,Mít pravdu příliš brzy, je téměř vždy nebezpečné".
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 8/2/2007
Looper napsal:
...Tedy bez cla, jsem spokojen. Celkově mně tedy tenhle krásný, bez kompromisů zpracovaný nožík přišel zhruba o polovinu levněji než v naší zlodějské krajině...

Byt Tebou tak Vazim slova o zlodejske krajine, protoze z toho co pises, je jednoznacne, ze jsi zlodej Ty a okradas nas vsechny tim, ze kratis dan a clo - to je zlodejina a chodi se za to do kriminalu...

Prijde Ti cestne, ze nejaky obchodnik vykaze nizsi cenu zbozi a tim nezaplati dan z prijmu a odvede nizsi cast DPH ve sve zemi? Ja prodavam merici techniku a s podobnymi vykuky bojujeme kazdy den - rika se tomu nekala soutez....

To jsem se zase rozcilil...az me z toho klepne, tak za to budes moct taky Ty!

Happy
Posláno:
Začátečník
Připojený: 12/30/2010
Irminia: žijeme na stejné planetě? Evidentně ne Happy
Posláno:
Začátečník
Připojený: 10/12/2011
Irminia napsal:
mel jsem ji uz v ruce a i kdyz je nadherna, tak mnohem lip se v ruce drzi vetsi sestricka
http://www.mujnuz.cz/noze/zaviraci-noze/mcusta-tsuchi-114d/

Souhlasím s Vámi, že oba nože 111D i 114D jsou krásné. Já osobně preferuji ten menší, protože je skladnější při nošení v kapse. Střídám ho ještě s 33D, který je podobně velký jako 111D Happy
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum