ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Mcusta Možnosti
Posláno:
Začátečník
Skupiny: Člen
Připojený: 1/29/2011
Dixie napsal:
Máš to tam...Happy

Moc Vám děkuji za vyplnění dotazníku Happy
Posláno:
Začátečník
Dixie napsal:
Máš to tam...Happy

Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/15/2009
vyplněno. musím ale konstatovat, že anketa je sestavena na prd...bez urážky. na vícero otázek bych- pokud by to šlo, správně odpověděl jinak , nebo třeba zaškrtl víc odpovědí. což nelze. nemá tedy vypovídací hodnotu... čili bych vám nedoporučoval -pokud ten, kdo to bude hodnotit má alespoň jeden nůž, nebo nedej bože jich má několik , vůbec před něj její výsledky pokládat.
Páchejte dobro, bez ohledů co na to říká zákon.
Posláno:
Začátečník
Zosyia napsal:
pajam napsal:
vyplněno Happy (jen jsem se tam nějak zasekl, protože mám jak kuchyňák tak zavírák a s tím se nepočítalo Sad )

Máte pravdu, to mě nějak nenapadlo :/ Pokud jste tedy vyplnil dotazník za jeden z Vašich nožů - ať už kapesní nebo kuchyňský, můžete ho vyplnit izvlášť i za ten druhý Happy Ovšem jen pokud máte čas a nevadio by Vám to. Neměly by s tím být problémy, nezadala jsem žádná omezení, takže k dotazníku může přistupovat i 30 lidí z jednoho PC Happy

Přemýšlela jsem, že bych si koupila nějaký kvalitní kuchyňský nůž z vyšší cenové kategorie. Jak jste s tím kuchyňským nožem od MCUSTA spokojený? Máte univerzálně použitelný typ nože nebo nějaký specifický?
Posláno:
Začátečník
lotrhou napsal:
vyplněno. musím ale konstatovat, že anketa je sestavena na prd...bez urážky. na vícero otázek bych- pokud by to šlo, správně odpověděl jinak , nebo třeba zaškrtl víc odpovědí. což nelze. nemá tedy vypovídací hodnotu... čili bych vám nedoporučoval -pokud ten, kdo to bude hodnotit má alespoň jeden nůž, nebo nedej bože jich má několik , vůbec před něj její výsledky pokládat.

I tam Vám děkuji za vyplnění tohoto dotazníku. 1 vyplnění dotazníku = 1 nůž. Ani jsem nepočítala s tím, že by někdo měl např. 30 nožů a za každý vyplnil dotazník; to už pak zálěží na člověku samotném, zda má tolik času a zda je tolik ochotný. Výsledky dotazníku uvidí jen ti respondenti, kteří si po jeho vyhodnocení na vyplnto.cz přejí zaslat výsledky. To je záleží na každém, zda o ně má zájem nebo ne.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 9/12/2007
Taktéž vyplněno a zajímal by mě výsledek i kolik bylo respondentů
Posláno:

Štamgast
píšete: Poslouží jako podklad pro moji diplomovou práci, a díky tomu, že mi ho vyplníte, mi pomůžete zajistit jeho relevantnost a že mi ho k diplomové práci uznají ... ještě, že to není na mě.Laugh
Posláno:
Začátečník
Připojený: 12/27/2010
Vyplněno odeslánoBeating
Posláno:

Štamgast
jde -li o marketing - o produktu, na který tu studii dělám a jeho možných uživatelích, musím alespoň něco vědět- né ,že mne ani nenapadne , že by někdo mohl mít víc nožů a nejen zavíracích ( to posuzovatele diplomky určitě napadne)..., ta anketa je slušně řečeno na nic ... já bych slečnu , být oponent, prostě vyhnal- hned po té, co bych si přečetl kladené otázky... o ničem to totiž nevypovídá- ani o oblibě dané značky, ani o prodejnosti nožů té značky, dokonce ani o tom, kdo a jaké nože kupuje. anketa vypovídá jen o věku a pohlaví lidí ochotných odpovídat na ankety . prostě, za sebe radím - zamyslet se jestli by nebylo lepší napsat diplomku na téma , kterému rozumím, nebo si o nožích a lidech co je kupují , co nejvíce nastudovat a pak teprve sestavit anketu. takhle palec dolů.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/3/2008
Určitě souhlasím s lotrhou. Na druhou stranu sám nyní píši BP a vzhledem k tomu, co všechno se dá u komise obhájit, bych to nějak extra nehrotil. Laugh
Dotazník je takový, jaký je a takový jsem ho i vyplnil.
Posláno:

Štamgast
to ovšem vypovídá o kvalitě těch komisí...vlastně celé školy. pokud s něčím podobným může někdo projít- je výsledkem jen cár papíru Sad
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 11/19/2010
lotrhou napsal:
to ovšem vypovídá o kvalitě těch komisí...vlastně celé školy. pokud s něčím podobným může někdo projít- je výsledkem jen cár papíru Sad

Přesně. Vítej v prd..., pardon, v EU, naše vysoké školství. Rozdělení lidí dle inteligence (gaussova křivka) se ochcat nedá, i kdyby se všichni potentáti světa stavěli na hlavu a odráželi se ušima.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/11/2009
Také vyplněno Wink
To se nám to hoduje, když nám lidi půjčujou peníze . . .
Posláno:
Začátečník
Luboš napsal:
Taktéž vyplněno a zajímal by mě výsledek i kolik bylo respondentů

Moc Vám děkuji za jeho vyplnění Happy
Posláno:
Začátečník
jpmaglajz napsal:
Vyplněno odeslánoBeating

Děkuji Vám za vyplnění Happy
Posláno:
Začátečník
Michal.Vl napsal:
Také vyplněno Wink

Děkuji Happy
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 9/9/2008
Zosyia napsal:

Přemýšlela jsem, že bych si koupila nějaký kvalitní kuchyňský nůž z vyšší cenové kategorie. Jak jste s tím kuchyňským nožem od MCUSTA spokojený? Máte univerzálně použitelný typ nože nebo nějaký specifický?

Ten nůž je bezva, mám typ Petty, myslím o délce cca.100 mm je opravdu dobrý, ale mám více druhů z těchto stránek http://www.japanesechefsknife.com/Page.html. Různé cenové relace, různý materiál, ale vždy dokonalá kvalita.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/17/2009
Tak sem to taky vypelnil, ten dotaznicek Wink
Ajaj to sme to dopracovali, z hi-fi pěknýho podpisu na total lowEND .... blee
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/26/2008
Taky jsem vyplnil. Zdvořilosti velmi fandím, ale myslím, že poděkovat každému za vyplnění je už zbytečné, navíc to tak trochu špiní vlákno. Tady asi platí ono není zač.

Evropská Unie končí tam, kam dostřelí má brokovnice!
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/6/2006
No asi by se celá diskuze na téma: "vyplnil jsem", "děkuji" mohla odehrávat někde ve volném pokecu - druhý den už jsou tu příspěvky malinko mimo mísu. Bude mít ten "výzkum" v nějakém časovém horizontu konec? Jen pro představu - kdy zase bude mít cenu otevřít si vlákno "Mcusta"... Confused
Mia Wallaceová: To je fakt?
Vincent Vega: Ne, jen co jsem slyšel. Mia Wallaceová: Od koho? Vincent Vega: Od nich. Mia Wallaceová: Oni toho dost nakecaj.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum