ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Petr Melichárek - MelGhi Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 7/11/2007
Mě se ta zbroj taky líbí, moc jim nerozumim, ale líbí se mi. Určitě sis s tim máknul a to je věc, která by měla bejt víc ceněná než výsledek i když to neplatí vždy Happy Nože jsou opravdu sy(u)rově pěkný. Ten pátej je takovej hezkej mazel do kuchyně podle mě.
Mám rád vysoký nože při vaření.
No ale ten poslední je opravdu krásnej. Ta ručka se ti povedla, snad budu taky moct brzo ukázat nějakou svojí prvotinu v použitelnym stavu Happy

V této místnosti je místo jen pro jednoho Boha a ten váš to není! Walter Bishop
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/30/2006
Ten posledny sa mi paci a aj ten dub mna naozaj krasnu kresbu. Na cepeli mi pripada akoby tam chybala fazeta, ze si to vybrusil priamo do ostria. Mylim sa?
1 ovečka, 2 ovečky, 3 ovečky, 4 ovečky, 5 .... teraz tu bola !!!
Posláno:
Začátečník
Připojený: 8/3/2006
pro MelGhi
To kalení na magnet je velmi nespolehlivé. Nejlepší je poradit se s někým zkušenějším a uplně nejlepší bude přijet do Lipové odkud si dovezeš tolik informací a užitečných rad že ti z toho pujde hlava kolem Happy popř požádat některého z kolegů a rádi ti kudliště zakalí.Třeba Ir. Jinak kudla pořádný kus matroše,při takové síle bych šel s výbrusem až nahoru, nebo duťák.
Materiály na rukojeti k sobě pěkně pasují. Jen houšť a větší kusy Happy
Noli tangere circulos meos.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/24/2007
baca napsal:
Ten posledny sa mi paci a aj ten dub mna naozaj krasnu kresbu. Na cepeli mi pripada akoby tam chybala fazeta, ze si to vybrusil priamo do ostria. Mylim sa?

Zdarec je to brouseny primo do ostri... to je spatne?? podezrival jsem ze mi tam neco chybiLaugh fazeta je nejspis takovej ten schodecek co zvetsuje uhel tesne u ostri , ne??
Hlavně s rozumem :)
. FB - Melicharek Knives _---_ Instagram - melicharek_knives
Posláno:

Štamgast
Camelus napsal:
pro MelGhi
To kalení na magnet je velmi nespolehlivé. Nejlepší je poradit se s někým zkušenějším a uplně nejlepší bude přijet do Lipové odkud si dovezeš tolik informací a užitečných rad že ti z toho pujde hlava kolem Happy popř požádat některého z kolegů a rádi ti kudliště zakalí.Třeba Ir. Jinak kudla pořádný kus matroše,při takové síle bych šel s výbrusem až nahoru, nebo duťák.
Materiály na rukojeti k sobě pěkně pasují. Jen houšť a větší kusy Happy

Ja vim, cekam na teplomer do kalici picky, a taky jsem si obednal takovy jakysi fixy na kaleni. funguje to na ruzny teploty. napatlas s tim nuz a ono to pak po dosazeni urcene teploty zmeni barvu. jinak jsme to delali na barvu ve tme, magnet byl takova pojistka... podle zvuku pri brouseni ocilkou je to dost tvrdy.. myslim ze chyba je v te fazete jak psal baca. nekonci je to jak ziletka.jinak diky... ps: do lipove bych moc rad, ale mam to 3000KM Laugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/30/2006
MelGhi napsal:

Zdarec je to brouseny primo do ostri... to je spatne?? podezrival jsem ze mi tam neco chybiLaugh fazeta je nejspis takovej ten schodecek co zvetsuje uhel tesne u ostri , ne??

jj, to je ten "schodecek" Wink
1 ovečka, 2 ovečky, 3 ovečky, 4 ovečky, 5 .... teraz tu bola !!!
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 8/12/2007
no tak tá zbroj je těžce brutální Shocked Shocked na kolik by vyšla kdyby si ji chtěl prodat ?
Ale toto je spíš nějaká pozdější ne ? typl bych tak 1450 - 1550 ne ?
Třikrát měřím a pak si stejně skoro uříznu ruku...
Posláno:

Štamgast
Uz je prodanaWink . byla to zakazka. i s nohama a helmou to bylo za 35000kc
Posláno:

Štamgast
Tak jsem dneska dodelal jeden darek k narozkam.. delal jsem ho trochu narychlo tak je na nem par chyb. jinak je to katr+nejaka ocel s nizzsim obsahem uhliku, krouceny na jednu otocku, 17cm, rucka: byci roh + pokus o mokumeHappy ale moc to nejni videt.....

MelGhi vložil tyto přílohy:
DSCN3234_copia.jpg.jpg
damasek1.jpg.jpg
damasek2.jpg.jpg

Ir
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 12/19/2007
ta rucka je uplne super!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/18/2007
taky se mně to líbí aji ten krásny damašek, takové jednoduché křivky vypadají pěkně.
Mám rád když se v tom můžu orientovatHappy Happy
:mrgreen:
telefón:737101335 emil:vidomustomas@seznam.cz
Posláno:

Začátečník
Připojený: 2/20/2008
Nádherny kousek.....Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/8/2008
Velice sa lahko povie - že je to nádherný kúsok, ale nič iné sa ani nedá Happy Prostě Skvost!
Ničoho príliš
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/26/2006
Ten se mi líbí moc!Razz A ten futrál k tomu bejčímu rohu sedne jak p.... na hrnec! Wink
Posláno:

Štamgast
Chlapi.. Prave jsme dokoncili konstrukci renesancniho mechanickeho bucharuShocked mrknete... snad to stoji za toWink Wink Wink
Posláno:

Štamgast
sakra.. zapomel jsem adresuLaugh tady je

http://www.youtube.com/watch?v=Y8CuYED7BDo
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/18/2007
Happy to je paráda ,ale asi by to chtělo vykonější motorLaugh tady ten brzo odpadneWink
:mrgreen:
telefón:737101335 emil:vidomustomas@seznam.cz
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/13/2006
Čau, měl bych dotaz, jak upravuješ povrch po vyklepání toho brnění?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/10/2002
Čau ten buchar je perfektní, jen mám pocit, že se u toho točení nadře víc, než kdyby rovnou přitloukal palicí Happy
Myslím se k Vám jednou vypravím na exkurzi ... Laugh

Málem jsem zapoměl pochválit kudlu, je to pěkný, velkej posun, kus od kusu markantní zlepšování, držím palce.
pro více info a dostupnosti našich nožů mrkněte na naše stránky, díky
dohnalknives.com
Posláno:

Štamgast
CHAIN napsal:
Čau, měl bych dotaz, jak upravuješ povrch po vyklepání toho brnění?

Zdarec.. je to rucne lesteny na 1200, pak pastou na masine...nakonec vosk na lestni aut.. celkem na tom pak drzi a nerezne to.. po pouzivani vetsinou WD40 nebo neco podobnyho.. na delsi skladovani se mi taky celkem osvedcil motorak... dela takovej hustej film ale je to opravdu jen na uskladneni, treba mezi pracema. zkousel jsem i vceli vosk s olejem a podobne ale pak je to takovy matny..takze asi nejlip ten vosk na auta;)
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum