ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Hofman Petr Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/7/2008
tuhle koudel jsem si udělal do kapsy, ale za týden se mi ji podailo ztratit v německu , ...selská ...čepel torzní damašek a omylem jsem ho zbouchal ze stabilky a 19136...ale byl fajn ...příložky nerez , dřebo bubinga a ebenová tyčinka pro zaslepení šroubku

hf.p vložil tyto přílohy:
P1010391.jpg
P1010388.jpg
P1010390.jpg

Posláno:

Štamgast
tady jen dvě pouzdra pro kamaráda co si koupil nějaké kudly z drakárie nebo z kama a neměl je v čem nosit ....kůže starý řemen z bucharu a co dům dal

P1010450.jpg
P1010448.jpg
P1010441.jpg
P1010443.jpg
P1010444.jpg

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 12/3/2006
toho zavíráku je věčná škoda, ale třeba měl někdo z nálezu velkou radost. Ty dole taky pěkný.
Mat
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/3/2006
Ahoj Petře.
Čím jsi vymezil konec ručky na tom zavíráku?

Mat
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/14/2008
Petře,zavíráček paráda škoda ho ale i ten cos měl v Lipové byl super.Pouzdra moc povedená.Zdarec
Posláno:

Štamgast
no jo , škoda ho, ale ztratil jsem ho na pozávodové kalbě, tak se s ním třeba ještě shledám , haha ...jinak dik chlapi , jsem rád ,že se líbí, udělám si nový .

Mate ...vymezil jsem to kůží ve které byl výsek na nerez kulatinku 5mm nýtovanou mosazným drátem. a dlooouhu jsem tu nebyl , tak odpověď na tvůj dotaz z minulosti k tomu celokovovému zavíráčku ...:,,byl to prcek, tak váha byla tak do 100g ,až se mi zas dostane do ruky pro zvědavost si ho zvážím ".
Mat
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/3/2006
hf.p napsal:
no jo , škoda ho, ale ztratil jsem ho na pozávodové kalbě, tak se s ním třeba ještě shledám , haha ...jinak dik chlapi , jsem rád ,že se líbí, udělám si nový .

Mate ...vymezil jsem to kůží ve které byl výsek na nerez kulatinku 5mm nýtovanou mosazným drátem. a dlooouhu jsem tu nebyl , tak odpověď na tvůj dotaz z minulosti k tomu celokovovému zavíráčku ...:,,byl to prcek, tak váha byla tak do 100g ,až se mi zas dostane do ruky pro zvědavost si ho zvážím ".

Dík, apropo, ať neoživuju své vlákno, to jak jsme se bavili o tom papouškovy s atipickým back lockem, tak je už na mém vláknu, tak máš možnost juknout Happy Prošvihnul jsi premiéru
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/24/2004
Jaj,toho zaviraku je skoda. jednoduchej a elegantni tvar.
Posláno:

Štamgast
tenhle "řepák" jsem měl už v Lipové kde přišel lehce k úrazu ... ulomená selská ...tak jsem se aspoň dozvěděl , že se dost zakalí i na vzduchu ...nově přivařeno : čepel STABIL , nerez příložky ,dřevo wenge a záslepky eben ...čep je nerez s Cu podložkami ...

P1010579.jpg
P1010581.jpg
P1010587.jpg
P1010584.jpg
P1010589.jpg

Posláno:

Štamgast
tahle čepel vznikla v Lipové ... Stabilka , wenge, eben a s tvarem si lehce pohrál Black u pásovky ,když se na mě nemohl dívat jak mi to na ní vůbec nejde , haha ...takže dík Blacku ...mě se líbí

P1010608.jpg
P1010590.jpg
P1010597.jpg
P1010604.jpg
P1010605.jpg
P1010596.jpg

Posláno:

Štamgast
nůž to néni ,ale je moja...nalezenec

P1010602.jpg
P1010601.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/11/2006
Zdarec, ten zavírák je moc pěknej. To wenge mělo takovouhle barvu samo od sebe nebo je to něčim napuštěný? Já teď dělam fulltang s wenge příložkama a je to takový pochybně světlý. Pravda....bylo taky levnýmrGreen
Je to boj
Posláno:

Štamgast
čau Honzo ...no mě se právě líbil ten kontrast těsně po dobroušení ...černá vz. světle béžová ale po čase používání to stejně ztmavne, tak si počkej Grin ....jinak jsem to brousil rukou do 800gritu a pak jen přetřel lněným olejem ...no a do týdne jsem to měl takové ...řezal jsem na střenky ale celý špalík wenge asi 25x12x4 cm a každé 3cm řezu mělo jinou barvu ...místy až do ruda , někde světle hnědá a někde byl rozdíl v tmavé a světlé části dřeva dost nepatrný ...je to podle kusu asi ...

tak ten nůž dodělej a hoď si ho na vlákno ať se mrknu...

Jinak zdar a sílu !!
Posláno:

Štamgast
čau Honzo ...dík , jsem rád , že se líbí.No mě se právě líbil ten kontrast těsně po dobroušení ...černá vz. světle béžová ale po čase používání to stejně ztmavne, tak si počkej Grin ....jinak jsem to brousil rukou do 800gritu a pak jen přetřel lněným olejem ...no a do týdne jsem to měl takové ...řezal jsem na střenky ale celý špalík wenge asi 25x12x4 cm a každé 3cm řezu mělo jinou barvu ...místy až do ruda , někde světle hnědá a někde byl rozdíl v tmavé a světlé části dřeva dost nepatrný ...je to podle kusu asi ...

tak ten nůž dodělej a hoď si ho na vlákno ať se mrknu...

Jinak zdar a sílu !!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/11/2006
No právě, měl jsem lať cca 10 mm silnou s pěknym kontrastním povrchem. jenže se mně ta rukojeť zdálamoc tlustá, tak jsem to zbrousil na 6 mm a tam se mi střídá béžová s takovou rezavou. Tak uvidíme co z toho vyleze, až ty střenky zaoblím. Na průřezu je sice vidět černá vrstva, ale bohužel hluboko.

čepel teď v tejdnu pojede do kalírny, takže počítám, že hotová ta kudla bude až tak za měsíc.
Je to boj
Posláno:

Štamgast
jo jo , přesně jak píšeš bylo i to mé wenge ....

za měsíc? já si počkám ! ...se zatim měj chlape a ať to kudlí.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/9/2006
Ty vole, teď jsem si tě dohledal na netu a docela čumím. Klobouk dúle. Flat mi ktěm kudlám docela pasuje, kdybys lítal na freestylu, asi bych se divilGrin .
Všechno dobré je k něčemu dobré
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/22/2005
Moc pěkná kudla! V jednoduchosti je síla!
romano: to jezdí jeho brácha Matt tady..
Už nebudu nic dokazovat ani srovnávat: mým úkolem je tvořit.....
- William Blake
Posláno:

Štamgast
dík,jsem :) rád, že se líbí ...no ale kvůli flatlandu nemám zas čas kudlit:) je toho teď nějak moc ...ale mám rozděláno teď otvíráků ...690 a dva niklové dašky ve stylu hmyzí říše protože terarizuju už aspoň 10 let ,ale jde to pomalu ...snad začátkem příštího měsíce už bude 690 hotova ...musím ale koupit eben

no a Želvo ...brácha to není ,ale prošedivělí jsme oba , haha ....
Posláno:

Štamgast
Zdar pánové.

Mám tu jen na ukázku dvě čepelky které už mám strašně dlouho rozdělané, ve výsledku to bude inspirace střevlíkem co se těla nože týče, už mám vše připravené,ale pořád mi do toho něco přichází. Matroš je kalitelná nerez, žel označení neznám, dostal jsem ji ale dík Ládesovým radám to rýpe do skla ,tak jsem to asi zakalil.

P1020325.jpg
P1020327.jpg

Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum