ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Hofman Petr Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/7/2008
a tomuhle říkám cipísek ...má ještě tátu rumcajse,ale tom má zatím jen čepel a zámek měl být s páčkou ale dosedací úhly řekly že není potřeba ...tzn, jsem zavřít i tak :D

hf.p vložil tyto přílohy:
Top_Merg_Auto2010_12_03_0241.jpg.jpg
Top_Merg_Auto2010_12_03_0239.jpg.jpg
Top_Merg_Auto2010_12_03_0238.jpg.jpg

Mat
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/3/2006
No vida. Tak poslední si s dovolením obšlehnu Happy tím chci říct, že to je ONO Happy
Dík za odpově'd ohledně toho víše, pokecáme.

Mat
seš moc rychlej, tak tedy ten předposlední Happy
Posláno:

Štamgast
Ty a obšlehnout něco ode mě ? ! je mi ctí Mate :D už se těším až pokecáme výstavě ...

jinak ten malý loupežník v zavřeném stavu někomu přijde na prd s tou hranou,ale tolik nevadí a je dělaný do malé kapsy v jeansech...a komu by vadil , mám zakaleno ale nesloženo ve stejném tvaru kopýtko a tam ty linky navazují jedna na druhou...
Mat
Posláno:

Štamgast
Happy jo, líbí. Já si chtěl přez zimu nakreslit "prcka" se selskou....no a v podstatě ty jsi byl rychlejší. U selský je paráda jedna věc, nejsi tolik omezen tvaram ručky kuli mechanice, takže u prdelky rukojetě máš trochu víc volnosti. Mám vzít pro tebe nějakej výkres? at můžem kecat nad konkrétní věcí ?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/9/2009
Ahoj nádherné zavíráky mě obzvlášť líbí ten s tou selskou,ale ty ostatní jsou taky bomba.
Cokoli děláš, s rozumem čiň a na konec mysli.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/20/2005
Chlape, Ty máš sakřa našlápnuto ... , už jsem to říkal v Brně !!! Ještě se budeme divit!!! Tak držím palce!! Wink
Posláno:

Štamgast
hehe, divit nevím,ale snažím si udělat vlastní stopu... dík chlapi
přihodím jeden ořechový:

N690 leptaná, eben a ořech + stovky dolíkůůůůůůů, pouzdro nemá, páč se mi dnes už nechce a udělám ho asi až po výstavě

Top_Merg_Auto2010_12_03_0186.jpg.jpg
Top_Merg_Auto2010_12_03_0189.jpg.jpg
Top_Merg_Auto2010_12_03_0190.jpg.jpg
Top_Merg_Auto2010_12_03_0200.jpg.jpg

Posláno:
Štamgast
Připojený: 8/1/2006
čus Peťo, celý Tvůj stůl byl velkým zpestřením brněnské výstavy, nejen díky nožům a řetězům, ale i díky Tvé přítelkyni Laugh
Každopádně nože máš parádní, nápady máš neotřelé a ruce ukrutně šikovné. Rozhodně sem nahaž fotky těch řetězů a řetízků co děláš, páč to mě doslova posadilo na prdel.
Jeď! mrGreen
Posláno:

Štamgast
dík Vencále Grin už by mi ale mohl někdo taky nadat, že tam mám hnusné nýty, že je to celé křivé a tak ..hehe

jinak něco z toho co jsem ukroužkoval a rozdal je tu :
Kdyby někdo nějaký chtěl...do vánoc času dost Laugh

P1020119.jpg
P1020123.jpg
P1020116.jpg
P1020111.jpg

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 2/14/2010
tak to je fakt bomba.ak sa smiem spýtať, aký je to materiál. a aké sú približné ceny.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 12/5/2010
Kráľovský vzor s mobiusom je velmi pekny :) Material tipujem na nerez.
Mat
Posláno:

Štamgast
Happy o těch řetízkách dáme řeč Happy
Posláno:

Štamgast
matroš je to kanthal, takže s tím můžete i do pece Laugh...je to děláno i pro kontakt s potravinami, tak nějaké alergie nepřichází v úvahu. sice není tak blyštivý jako nerez , ale mě se to líbí víc, protože to víc evokuje původní kroužkování, jen to nerezne.
Ceny jsou od 300 za jednoduchý vzor na náramek nahoru dle obtížnosti.
Mate, vemu to ssebou, tak si můžeš i vyzkoušet jak na to .
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 2/14/2010
je to na krk alebo na ruku. ja by som si určite niečo zobral. nejaké detailne fotky by si mi nemohol poslať. aj s cenami
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/2/2007
Nože komentovat nemusím jsou úžasné fakt ale ty řetízky mi vyrazily dechOk .
Vím jaká to je piplačka s těmi kroužky (ještě jsem viděl na netu borce co je nýtovali).
Zkoušeli jsme se synem drátěnou košili. No nadšený byl, tak jsem ve feroně za pár kaček koupil drát, namotal spirálky, rozřezal na kroužky, na noční na vrátnici jsem mu je opiloval aby neměly ostré konce. Na postup jsme přišli rychle a mladší synek byl na to šikovný. První jeho plán byl, že udělá velkou košili i s kapucí aby to mohli nosit i se starším bratremWink , druhá varianta po třech dnech zněla - bez kapuceWink . Třetí nápad byl že to postačí tomu mladšímu aby to nemuselo být tak velkéWink , byl jsem rád že ho to ještě baví. No za pár dnů by byla i vesta dobráWink .... je to asi tři roky co položil kleště i s kroužkama do krabice. A výsledek... asi to budou šle (kšandy nebo taky šráky) sice sirší ale délkou by to vyšlo mrGreen
Admire Tak tedy klobouk dolů nad Tvými výrobky a trpělivostí.

Optimismus je způsoben nedostatkem infomací.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2007
hf.p napsal:
Ahojte !

Na Brno a Prahu jsem udělal nějaké kudle a tady je první z nich:

čepel je párvrstvý damašek z 1.2767 a 1.2842, bahení dub a bolstry jsou pant ze svářkového železa kolem roku 1700 s původní patinou, která vznikala deštěm po staletí :D , točí se to na vrtáku.
Je to prcek ,ale něco váží ...
Máš to moc pěkný.Ale tyhle mě dostali.
Posláno:

Štamgast
Funes, pošlu Ti maila.
Patrio...jo taky jsme si říkal že si udělám něco na sebe,ale rychle mě to přešlo když se začal ozývat karpál :D určitě nedoporučuju začínat jako já se špicema od kola :D jinak kdo by do toho šel, doporučuju nátepníky, nebo jiný wrist support...hodně to pomáhá.

Gero , Dík !!! do toho většího jsem se hodně zamiloval...a řeže jako svině, chlupy jen skáčou :D
Posláno:

Štamgast
pak jsem udělal pár higonokami...mosaz a zase 440C čepel cca 8,5 a ten druhý o něco méně

Top_Merg_Auto2010_12_03_0270.jpg.jpg
Top_Merg_Auto2010_12_03_0266.jpg.jpg
Top_Merg_Auto2010_12_03_0267.jpg.jpg
Top_Merg_Auto2010_12_03_0271.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
chtěl jsem naházet fotky pevných i s futrály,ale nežere mi to flashku, tak jen železa :

první je necknife, říkám mu rohatka...protože mi tato žába byla inspirací...N690 , eukalypt a Cu nýty ...bez epoxu...tak to mám rád :D

Top_Merg_Auto2010_12_03_0204.jpg.jpg
Top_Merg_Auto2010_12_03_0201.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
a tady Spike ...N690 + wenge...nerez nýty,ale tady jsem epox ještě plácnul...

Top_Merg_Auto2010_12_03_0228.jpg.jpg
Top_Merg_Auto2010_12_03_0182.jpg.jpg
Top_Merg_Auto2010_12_03_0183.jpg

Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum