ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Hofman Petr Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/7/2008
a další krční ...440C , červený buvol a stříbrné nýty...ďoura v rukojeti má západku na pouzdřě, která to jistí ...a mám to na kroužkovém řetězu ...k vidění v Praze, nebo až rozchodím USB

hf.p vložil tyto přílohy:
Top_Merg_Auto2010_12_03_0251.jpg.jpg
Top_Merg_Auto2010_12_03_0254.jpg.jpg
Top_Merg_Auto2010_12_03_0252.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
a tenhle dostal od žen na brněnské výstavě přezdívku sekáček :) ....pro mě je to dlátonůž :D
440C , zebrano a nerez nýty bez epoxu....je to prcek na 3 prsty ...ostatně jako většína mých ...asi začnu nělat miniaturyGrin

Top_Merg_Auto2010_12_03_0244.jpg.jpg
Top_Merg_Auto2010_12_03_0249.jpg
Top_Merg_Auto2010_12_03_0247.jpg
Top_Merg_Auto2010_12_03_0246.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
a tenhle jsem měl na dodělání už dlooouho ...stabilka, jasan , eben ...ale proporčně jsme ho nevychytal ...ale už je hotový, tak co ...pracant to bude dobrý, i když čepel je malinká ...do ruky ale sedne jako ulitý...

Top_Merg_Auto2010_12_03_0259.jpg.jpg
Top_Merg_Auto2010_12_03_0258.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
a pár skupinovek ...jeden nůž mi tam chybí ...asi můj nejoblíbenější ...ale nevím jak je to možné ...zmizel
buď ho najdu na jaro, nebo si udělám přesně stejný ...red face nejradši bych si Beating

Top_Merg_Auto2010_12_03_0293.jpg.jpg
Top_Merg_Auto2010_12_03_0291.jpg.jpg
Top_Merg_Auto2010_12_03_0283.jpg

Posláno:

Štamgast
díky za Váš čas na mém vlákně...a vítám jakékoli názory
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/19/2008
Ahoj ,
pěkně ses nám rozjel a to nejen do počtu, ale i do krásy. Nenašel jsem ani jeden kousek co by se mi nelíbilOk
Poznal jsem mnoho kamarádů, ale ty nejlepší v lese
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/19/2010
Krásné nožíky. Nejvíc se mi líbí "sekáček" Applause
Život stojí za hovno, ale v tom nejlepším slova smyslu.
Posláno:

Štamgast
Dík pánové...jsem fakt rád, že se Vám moje práce tolik líbí...každý má sice své mouchy,ale snad je to v mezích, když je to komplet růčo...příště to bude ještě lepší :D
jak
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/24/2006
Hezké a originální jsou všechny, na vlastní oči je to pak ještě lepší Ok . Konkrétně lituju, že jsem si podrobněji neprohlédl ten štíhlý zavírák.
„Sebrat člověku zbraň, protože by mohl někoho zastřelit, je jako vyříznout mu jazyk, protože by mohl někoho urazit.”
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 5/1/2009
to Petr Hofman:
cvičně jsem si projel všechny tvoje stránky. Máš zajímavý designový vlohy. Docela nový přístupy v tvarech, zpracování a kombinacích materiálů. Celkově hodně zajimavé kousky...Ok
Mat
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/3/2006
Peťo, proč do průvlaků na šňůrku nedáváš trubyčku? Ptám se proto, že i s ní, se zpevní konec ručky a pak, estetika Happy ale nože jsou to fakt moc povedený, těším se že tě zas po dlouhé době uvidím. Asi přibalím kuli tobě ty ručky co ještě nemaj čepelky, ať se mám taky čím pochlubit.

Mat
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/13/2008
Ahoj Peťo,musím se přidat k ostatním ,moc pěkné nože i spracováníOk
Posláno:

Štamgast
hehe, díky ...snažím se to udělat trochu jinak, než jsou zvyky... no uvidíme, jak se mi to bude dařit nadále ...nápadů je zatím kotel

nooo Mate ty trubičky tam nejsou, protože jsem je nesehnal v nerezi, ale už jsem se domlouval s Romanem a budou, tak není problém tam dle přání nějakou roznýtovat do kulata:D...ted jsme Cipísa vytlačili z pohovky a jdem se vyspat ...no už na dnešek:)

Jooo Mate, jestli to budeš ráno ještě číst, vem nějaké ty výkresy, laguiole i baska, měl bych pár dotazů :) a teď už dobrou ...
Mat
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/3/2006
hf.p napsal:
hehe, díky ...snažím se to udělat trochu jinak, než jsou zvyky... no uvidíme, jak se mi to bude dařit nadále ...nápadů je zatím kotel

nooo Mate ty trubičky tam nejsou, protože jsem je nesehnal v nerezi, ale už jsem se domlouval s Romanem a budou, tak není problém tam dle přání nějakou roznýtovat do kulata:D...ted jsme Cipísa vytlačili z pohovky a jdem se vyspat ...no už na dnešek:)

Jooo Mate, jestli to budeš ráno ještě číst, vem nějaké ty výkresy, laguiole i baska, měl bych pár dotazů :) a teď už dobrou ...

Nerez trubyčky sic nemám, mám jen v duralu, vezmu ti něco, výkresy jdu pohledat Happy
seš už stejně na cestě, nebo už jsi dojel, takže tohle číst nebudeš, ale co Happy
Mat
Posláno:
Štamgast
Připojený: 2/29/2008
hf.p napsal:
a pár skupinovek ...

Tak tomu sa povie originalne zoskupenie! Applause
Super, drzim palce v dalsej tvorbe!
my-saks.webnode.sk
Posláno:

Štamgast
Díky ... a hlavně Tobě Mate ...dost mi ty rady z výstavy pomůžou a trubičky jistě využiju.
našel jsem pár snad lepších fotek kroužků...

DSCI0030.jpg
DSCI0033.jpg
DSCI0035.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/11/2006
Teda tyhle řetězy jsou taky parádní. Měl jsi jich pár na výstavě viď? Akorát že já studoval pořád ten nožík s dinosauří kostí a na tohle jsem nějak zapomněl. Docela mě láká to zkusit. Dneska jsem už studoval nějaký videa na youtube, jak se to dělá.
Je to boj
Posláno:

Štamgast
škoda, měl ses mrknout...měl jsem tam i věci se kterýma se to dělá ...těžké to moc není...teda ty zákládní vzory,vale je to spíš o trpělivosti a pečlivosti, protože každé nedokonalé ustřižení, nebo dovření kroužku je ve výsledku znát...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/16/2007
Super Peter , len tak dalej Admire
nerobím: výkovky , polotovary a samotné čepele , tepelne nespracovávam a ani neosádzam vami dodané čepele, nešijem púzdra na cudzie nože
Posláno:

Štamgast
dík moc Forgy ...další série bude uhlíková...už se na to těším ...snad budou pěkné hamouny :)
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum