ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Knihy o nožích Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 1/20/2006
Nevíte někdo jak to vypadá s knihou damašková ocel od Kluce a Zlatohlávkové? Vydává naše vojsko, je tam jako "připravujeme", ale už pár let furt nic. Když sem tam zavolal tak mě nic kloudnýho neřekli. Jak dlouho to trvá, než se taková kniha vůbec vidá?
P.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/11/2005
Jestli myslíš pana Antonína Klůce (knihy: Život mezi zbraněmi, Život pyrotechnika), tak ten bohužel 20. dubna 2005 zemřel... Sad
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/20/2006
Jo tak toho sem myslel, začatkem tohoto roku ta kniha byla eště v edičním plánu, ale nebylo tam napsáno pro jaký rok.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 11/8/2005
[quote=Galil]Ahoj, výkladů bude asi víc, ale ...atd...mohu to potvrdit. Dokonce jsem to experimentálně ověřoval. Vždycky, když jsem daroval někomu nůž jen tak, byl se vztahem zakrátko konec. Vysvětlila mi to po letech moje žena, povoláním čarodějnice a já si to uvědomil vlastně dodatečně. Teď cokoli ostrého nedávám ani za symbolickou korunu, nene - rovnou to za tu korunu PRODÁM a ...dobrý!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/6/2005
Chlapi čistě náhodou nevíte ve které knize, se celkem dost píše o nožích Fairbairn-Sykes a vůbec historii a vývoji nožů commandos ?
Vím, že jsem to někde četl, ale to je tak 12 let nazpátek a nevím kde...

Sem tam něco dělám z kůže ...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/5/2005
Dudu napsal:
Chlapi čistě náhodou nevíte ve které knize, se celkem dost píše o nožích Fairbairn-Sykes a vůbec historii a vývoji nožů commandos ?
Touto problematikou se před cca 10 lety více zaobírala Střelecká revue,nebo Střelecký magazín.
Neposílejte mi prosím PM,ale mejly.Na PM nereaguji z důvodu rozstrkané korespondence.Díky L
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 5/18/2006
Nevíme dudu nevímeHappy
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 5/18/2006
To syn ne já
Posláno:

Štamgast
Quote:
Touto problematikou se před cca 10 lety více zaobírala Střelecká revue,nebo Střelecký magazín.

Díky.

P.
Posláno:

Štamgast
To Dudu: Nevím, jak seriózně se o F-S dýky zajímáš, ale pokud to opravdu myslíš vážně, podívej se na E-bay! Happy Tahle (dá se říct) "základní" kniha tě vyjde na 400-700,-Kč včetně poštovného a v závislosti na tom za kolik se ti ji povede vydražit...Wink
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/26/2003
Střeleckou revue jsem myslím,na to téma četl,ale.Mnoho jiných aktivit,nedonutím se to vyhledat,ale kdyby se někdo(nebudu přece jmenovitě psát Petra)chtěl ujmout článku o vývoji dýk commandos během války,protože si matně pamatuju,že ta firma,co ju máme na žiletkách nebyla sama.co to vyráběla,tak by zasloužil dík.
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Díky P. za info, ale tak vážné to zatím není.
Navíc nejsem na tom s jazyky vůbec dobře a musely by mi to přelouskat dcerky Sad
Ale když jsi nakousl E-bay, jakým způsobem se platí za zboží ?
Jestli máš zkušenosti.

P.
Posláno:

Štamgast
Quote:
...E-bay, jakým způsobem se platí za zboží ?

Každý prodejce má u své aukce uvedeno jaké konkrétní způsoby platby akceptuje - Pay Pal, kartu, šek, hotovost atd. Může to i záležet na tom, jak se domluvíte (před ukončením aukce). Wink
Posláno:
Začátečník
Připojený: 12/11/2005
něco je v "KAMPFMESSER" F.J.STEPHENS vydalo Motorbuch Verlag Stuttgart 1991 (4. vydání)-
25 stran (včetně fotografií), vyšlo též v angličtině "FIGHTING KNIVES" Arms and Armour Press, rok neznám

Dudu napsal:
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/30/2006
No, nie je to zrovna o nozoch ale mozno sa to niekomu hodi. Nazov: Strojarska technologia. Dam sem prehlad co to obsahuje. Format A5, 212 str., 300dpi. Dohromady cca 150 MB. Bude to tam tak tyzden mozno o nieco dlhsie... A este linky.

www.atlasoft.sk/noze/strojtech.part1.rar
www.atlasoft.sk/noze/strojtech.part2.rar
www.atlasoft.sk/noze/strojtech.part3.rar

1 ovečka, 2 ovečky, 3 ovečky, 4 ovečky, 5 .... teraz tu bola !!!
Posláno:

Štamgast
part 2

Posláno:
Začátečník
Připojený: 9/13/2006
to baca: Ahoj, dík za fajn fotky ( zase budu mít čočku, že není v tiskárně černá barvaLaugh ), ale mám dojem, že part1 je to samé jako part 2....
Posláno:
Začátečník
Připojený: 9/13/2006
Stáhnul jsem i part3 a je to zase to samé fotka ( stránka ) 15 až 47.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/27/2001
Já to stáhnul všechno, a jsou tam i stránky 1-15, ale ty jsou v dílu 3, jednička začíná u 15. Mám to komplet.
Díky
Posláno:

Štamgast
Su to tri casti jedneho archivu lebo mi to neslo uploadnut ako jeden subor tak som to musel rozdelit na tri mensie diely. Pakovane WinRarom. Rado sa stalo.

to ReyG: part2 je pokracovanie part1 multifile archivu.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum