ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Knihy o nožích Možnosti
Posláno:
Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 11/8/2007
Zdary v luxoru zlevnili knihu Velká encyklopedie nožů, od Olivier Achard na 149,-

Forestal vložil tyto přílohy:
foto329912.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/6/2004
Nejedna se sice o knihu o nozich, ale jak znamo vse souvisi se vsim .Happy
Kniha se jmenuje Lexikon oceli. Narazil jsem na to pri hledani neceho jineho, jak uz to obvykle pri brouzdani po netu byva. Podrobne informace jsou na strance: http://www.dashofer.cz/lxo/?wa=WWW08I5+TP. Snad se hodi o tom vedet.

“Whoever said the pen is mightier then the sword obviously never encountered automatic weapons.”
- General Douglas MacArthur
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Emeritní moderátor
Připojený: 9/19/2005
Zdenek napsal:
Nejedna se sice o knihu o nozich, ale jak znamo vse souvisi se vsim .Happy
Kniha se jmenuje Lexikon oceli. Narazil jsem na to pri hledani neceho jineho, jak uz to obvykle pri brouzdani po netu byva. Podrobne informace jsou na strance: http://www.dashofer.cz/lxo/?wa=WWW08I5+TP. Snad se hodi o tom vedet.

No jestli je to stejně kvalitní jak jejich ostatní nabídkySad , to co mně chodí do práce už ani neotvírám a hážu do koše nerozlepené. Napálím se jen jednouAngry Vzhledem ke kvalitě produktů co jsem měl možnost si prostudovat, tak cenu bych viděl o nulu méně.
Boj s lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale člověk nesmí přestat bojovat, protože by jinak blbost zaplavila svět. (Jan Werich)
Posláno:
Začátečník
Připojený: 3/7/2008
Ta velká encyklopedie nožů co je na uplnym začátku má fakt něco do sebe. Mam ale pár výhrad: u sériově vyrobenejch nožů - u velkejch výrobců jako vnox nebo spyderco - tam maj strašný mrtě modelů na úkor spousty originálů co by si určitě zasloužily tam bejt...tu knížku mam od 2006 a dyš plánuju či se brouzdám po netu tak po ní často hmátnuWink celkově hodnotim dobře
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 11/8/2007
Já ji přečetl za dva dny byla tam historie výroby některých nožů a firem, zajímavosti, moc pěkné fotky a spousty průmyslově vyráběných nožů které jsem neviděl, celkově bych jí hodnotil také jako dobrou pro začátečniky v tomo hobby určitě dobrá aplikace.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 8/19/2007
jo tahle knížka mě dostala k nožům... mám k ní silnej citovej vztah. Můžu doporučit, za tu cenu je to dobrá investice - vlastně do který knihy není že?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2007
Sice to není přímo o nožích, ale "Zbroj a zbraněnEvropa 6.-17.století od Petra Klučiny"

ahaswehr vložil tyto přílohy:
01.jpg.jpg
02.jpg.jpg

Když něčemu věnuješ dostatek času, budeš v tom MISTR. Pokud nejsi blb.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2007
nemá někdo zájem o tu knihu? Vyměnil bych za něco

Když něčemu věnuješ dostatek času, budeš v tom MISTR. Pokud nejsi blb.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/22/2007
Na Ebookforu se objevily zajimave knizky:
1. zbrane a brneni - rytiri
http://rapidshare.com/files/164590649/Armor.rar
2. zbrane a brneni - orient
http://rapidshare.com/files/164603158/Armor2.rar

Formát PDF, heslo k archivum: Armor
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/6/2005
honza36 napsal:
Na Ebookforu se objevily zajimave knizky:

Knizky jsou asi zajimavy, ale jen pro lidi co hrajou DrD, DnD nebo neco podobnyho.
neca eos omnes, deus suos agnoscet
Posláno:

Štamgast
wolf napsal:
Knizky jsou asi zajimavy, ale jen pro lidi co hrajou DrD, DnD nebo neco podobnyho.

Mas pravdu, jsu tam popsane body, ale taky jsou tam popsane nejruznejsi typy a tvary zbrani a zbroje vcetne popisu a pojmenovani jednotlivych casti.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/6/2005
honza36 napsal:
Mas pravdu, jsu tam popsane body, ale taky jsou tam popsane nejruznejsi typy a tvary zbrani a zbroje vcetne popisu a pojmenovani jednotlivych casti.

Jo, jako prvni seznameni se zbranema a zbrojema by to snad slo. Ale obcas nejaka nepresnost by se nasla.
neca eos omnes, deus suos agnoscet
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/1/2007

dostala sa mi do rúk táto kniha tak som ju skenol.
ENG, pdf, 290MB (asi som to prehnal s dpi Laugh )
http://rapidshare.com/files/167532115/DaDa_mck.part1.rar
http://rapidshare.com/files/167516760/DaDa_mck.part2.rar
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/15/2007
Genaro napísal : dostala sa mi do rúk táto kniha tak som ju skenol.
ENG, pdf, 290MB (asi som to prehnal s dpi )

To je dobre, je to kvalita. Pekná kniha. Díky Happy
Vďaka aj Honzovi36, tiež zaujímavé
Posláno:
Štamgast
Připojený: 3/26/2007
dostala sa mi do rúk táto kniha tak som ju skenol.
ENG, pdf, 290MB (asi som to prehnal s dpi Laugh )

Asi hej, lebo na dvojke vyhadzuje chybu kvôli prečerpanému limitu Sad

"You have reached the download limit for free-users."
Posláno:

Štamgast
Mimo napsal:

Tohle je problém s novými pravidly na RapidShare, kde počet stažení pro neregistrované uživatele je 10. Víc lidí si to prostě nestáhne.
Takže pokud chcete dávat něco na RapidShare a nemáte premium (placený) účet, buď si založte tzv. Collector Account, který je zdarma nebo použijte něco jiného než Rapid.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 3/26/2007
No vyzerá, že sa mýliš. Teraz som to skúsil stiahnuť ešte raz a ide to Happy . Možno že je obmedzený počet za určitý čas.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/1/2007
honza36 napsal:
Mimo napsal:

Tohle je problém s novými pravidly na RapidShare, kde počet stažení pro neregistrované uživatele je 10. Víc lidí si to prostě nestáhne.
Takže pokud chcete dávat něco na RapidShare a nemáte premium (placený) účet, buď si založte tzv. Collector Account, který je zdarma nebo použijte něco jiného než Rapid.

mám premium takže sa to dá sťahovať neobmedzene. free users sú obmedzený dátami za určitý čas. a ak máte spoločnú IP s niekým kto tiež sťahuje z rapidu cez free tak je to ešte horšie...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/15/2006
Díky moc žes to naskenoval, je to fakt nádherný, akorát to chce docela výkonnou mašinu na prohlížení. Jinak jsem se pokochal, mých oblíbených Lovelessů hafo včetně prototypů, mňam. Jen mi chvíli trvalo, než mi došlo, že ti strejcové na fotkách nejsou slovutní Mistři, ale sběratelé, co maj místo baráku kufřík plný nožíků. Taky investice...

Jo a poznámka k tý debatě na vlákně Yuma nebo jak se to jmenuje - tahle knížka je plná neuvěřitelných bizardností a nožů, které nejspíš nikdy nic neuřízly a asi ani neuříznou. Češi na nějakej vlastní národní okrasnej dezajn nikdy moc nebyli, nanejvejš tak knedlo vepřo nebo svíčkovou s brusinkama, to je tak vrchol. Všechno nadčasový co tu je jsou buď převzatý styly (většinou itálie, moderní skandinávské, nevkusné bavorské a koneckonců i semotamo to rusko), nebo to dělali osvícení cizinci popř. se naši v cizině vyučili. Co jsme ale vždycky uměli dobře byly funkční věci. Smiřme se s tím, ozdobnost a okrasnost nechme taliánům, amíkům, rusákům a jim podobnejm a držme se spokojeně toho, co třeba tolik nevypadá, ale hlavně když to dobře řeže...
...bez komentáře...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/22/2005
?Shocked jseš kunsthistorik? co je todle za kraviny?? Měli jsme a máme taky svý esa a ve všem. Ve skle ty nejlepší z nejlepších, designově a technicky nedostižné mistry.Čeští architekti obsazují první místa světových grand prix (naposled s návrhem historického muzea v Údolí králů v roce 2006). Dali jsme světu kubismus v té nejsurovější podobě. Kupkovy obrazy se draží za miliony liber..takže kurva co maj znamenat ty řeči o tom kopírování? Akorát je nás pouhejch deset mega a posledních čtyřicet let izolace taky neprospělo.. oproti talošům či amíkům..Angry v Kdo tvrdí že tyhle sračky neumí žádnej designer tady, je na omylu. Akorát to nožíře-výrobce nebere, páč ví že v místních poměrech takovej krám neprodá. To je ale jen otázkou trhu..

Už nebudu nic dokazovat ani srovnávat: mým úkolem je tvořit.....
- William Blake
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum