ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Gero Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/14/2007
Nuda je hrozná věc,ležim doma s tou rozbitou hnátou,strašně se nudim a vymejšlim kraviny,nejsem na takové "válení se"zvyklý.Tak mě napadlo založit si vlákno,dobrej úlet, nebude to jen o nožích snad to nebude vaditWink.Jsou to věci které vznikly většinou za pomoci kamarádů tady z Knife(většinou už sem je sem dával),nehledejte v tom nějakou preciznost a vyladěné detaily,je to "hrubá drevorubecká práca",vlastně ani moc neni čim se chlubitHappy.
Nejdřív sem dam partičku svejch nejlepších kámošůHappy:

Gero vložil tyto přílohy:
P7130090.JPG.jpg
P6290019.JPG.jpg
P6290010.JPG.jpg
P6130023.JPG.jpg
PC220005.JPG.jpg
P5310011.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Něco z mých zájmů:

P6150116.jpg
P6150117.jpg
P6300109.JPG.jpg
P8310002.JPG.jpg
1__26_.JPG.jpg
1__16_.JPG.jpg
P1130009.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
No a nožejky:
První je Jilmoň,vznikl u Dominika v dílně pod dohledem jeho a Kuma.Čepelku koval Ládes z ložiskoviny,záštita je nerez,fíbr a jilm.Futrálek je taky můj první tak to podle toho vypadá...

P1140006.JPG.jpg
P1140012.JPG.jpg
P2130005.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Druhý kuchyňák,vzniknuvší na slezině u Honzy Jehlíka v Písku.Čepel AK-5,ručka Eben,jednostraný výbrus.Řeže jak čert,parádně se s nim dělá...

P2110004.JPG.jpg
P2110001.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Třetí je jen pouzdro.Kamarád po mě chtěl futrál na nůž který dostal od svého dědy,ten prý zase od dědy(nepodařilo se mě zjistit žádný původ).Nechtěl nic extra,jen aby byl funkční,tak jsem spíchnull opět toulcové.Sedí v něm celkem pěkně.

P6070006.JPG.jpg
P6070009.JPG.jpg
P6070008.JPG.jpg

Posláno:
Štamgast
Připojený: 8/1/2006
Nuda je sfiňa, přeju Ti ať se dáš brzo dokupy! Ale každopádně je dobře, žes založil vlastní vlákno, ten kuchyňák je excelentní, ne že by ty ostatní nebyly, ale cokoli se motá kolem žrádla je pro mě priorita Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/2/2008
Tak ať se daří. Jak nože tak zdraví.Happy
Carpe diem quam minimum credula postero
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Moderátor
Připojený: 12/20/2005
Gero napsal:
Nuda je hrozná věc,ležim doma s tou rozbitou hnátou,strašně se nudim a vymejšlim kraviny,nejsem na takové "válení se"zvyklý.

tak to jsme už dvá.. mě složila v sobotu angína až tak, že jsem skončil na pohotovosti se čtyřicítkama.. asi je fak nějaké období nahovno Sad

jinak futrálky jsou na prvotiny dost dobré.. stačí ti sehnat si drážkovačku na zapuštění stehů a srazit hrany hranořízkem (což je oboje na pár minut) a vypadá to hnedle víc profi Wink
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/17/2006
Skore uzdravenie Tebe aj Samovi...

Tiež si myslim ze tie puzdra su podarene... moj pokus zatial nestal ani zato aby som ho sem daval...
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/21/2004
Gero, co je to za psika ten prvy, cierny?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/24/2004
pekny smecce velis,poslouchaj te? nozirska prvotina je povedena.
preju brzke uzdraveni tobe i Samovi.
Posláno:

Štamgast
Kluci dík,hnáta už vypadá líp,už můžu trochu normálně chodit a v noci se vyspim bez bolestí,bude to readyWink.Same ty se z toho taky co nejdřív vylízej.
bandy7:Je to Stafordšírský bulterier(Gero),můj první pejsek tohoto typu.Už je to starej pardál,teď v květnu mu bylo 13 let.Bohužel se moc nesnesou s tim bulíkem,tak je společně nevyfotim,ale jinak děsnej pohodář...(jeho aktuální fotka).
Mical:Ten bulík a stafbul šlapou jak hodinky,poslechnou na slovo,ta kavkazanda je taková kočičí svobodná povaha,ale to je dáno plemenem,prostě nepotřebuje tak moc často kontakt s člověkem,ale bodygard je to ekcelentní.

PC240008.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
No a ještě jeden pokus.Futrálek na mou F1 s úchytem na firesteel,je to sice opět dost humpolácké,ale perfektně v něm sedí a mam z něj radost.

P6090004.JPG.jpg
P6090011.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Moderátor
Připojený: 12/20/2005
Gero napsal:
.Same ty se z toho taky co nejdřív vylízej.
Laugh Laugh
teda tomu říkám přání.. vylízat sa z angíny Laugh ..to je jako bych ti řekl, ať si na tu bolest pořádně došlápneš Wink
Jinak musím konstatovat, že horší nemoc sem fakt dlouho neměl.. mám hlad jak sviňa, plnou ledničku dobrot, dneska mám narozeniny, včera výročí svatby a já přes tu malou dírku v krku nic do břicha neprorvu Angry
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/30/2005
No Gero, cos vyváděl s tou nohou? Nevěděl jsem, že máš toho staforda, myslel jsem, že jen Beňára s kavkazandou. Nebo jsi poskytl azyl penzistovi na dožití?

"Židovský stát vznikl v zásadě na účet Arabů. ...Palestina už neexistuje. Konec. Měl bych říct, že je mi to líto, ale líto mi to není." Moše Dajan
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 6/4/2007
Gero puzdierka su v pohode. Pacia sa mi, hlavne to na F1, aj ked ja by som volil skor tmavsiu farbu. Nejako mi tmava sedi lepsie k tej ciernej rucke Wink
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/8/2008
Gero, pozerám, že Tvoja nová F1 z full VG10 má nové šaty! Gratulieren! Presne na niečo takéto som myslel, že by som podnikol tiež na moju F1, práve s "pútkom" na firesteel, toto mi na tom mojom origoš kožennom púzdre chýba. Dokopy to tvorí jeden "survival celok" Razz
Inak, paráda, že sa Ti noha pomaly a isto hojí, tie bolesti museli/musia teda byť, nemenil by som s tebouSad Ale silný chlap jak hora o rozchodí!
Ničoho príliš
Posláno:

Štamgast
Samuraj:Já už si na ní došlápl,dokonce už jsem byl i na stavbě,dělali mě dnes desku tak jsem to musel jít zkropit.Docela jsem to rozchodil,uvidím zejtra...
Peterx:Taky by se mě víc líbilo v černé barvě,ale mam doma jen tuhle přírodní kůži,koupil jsem plát od Vlka v Lipové,tak šiju z toho.Ono to časem trochu ztmavne.
Ahoj Galile,pracovní úraz,vzal mě přes ní strom a nějak se to zkomlikovalo..Sad.Toho stafíka jsem si pořizoval v 95r. to tady ještě nebyli moc známí a na ulici lidi křičeli pozor pitbulHappy.V době kdy jsem ho přivedl domů jsem bydlel ještě u rodičů na vesnici(cca. 8km od Domažlic),když jsem odcházel bylo mu pět let a byl zvyklej na pořádnej prostor a les u huby,v paneláku trpěl.Takže se rozhodlo že u našich zůstane,což uvítala kromě psa hlavně mamina,která v něm měla jedinou spřízněnou duši na té vesnici(bydlí na takové polosamotě)a totálně ho rozmazlila.Ale pravidelně k nim jezdim,takže se vydíme několikrát týdně,kavkazanda je taky tam.
gudea:Právě ta full verze mě k tomu dokopala...Wink.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/14/2005
Však nemusíš shánět barevnou kůži, stačí tu stávající namořit (lihovým mořidlem na dřevo)
- jinak já osobně bych pak šel třeba spíš do mahagonu než do černé...

Ale pouzdro je to pěkný, znovu bych ho nedělal - namořil bych ho tak, jak je. Akorát tu seříznutou hranku bych ještě před mořením opatrně sjel jemným smirkem (opatrně proto, abys nepoškrábal zbytečně hlavní část pouzdra - tedy smirek přehnout a jen hrankou smirku to trochu začistit - pro ochranu hlavní hladké plochy ji můžeš zakrýt papírovou lepící páskou). No a tím následným mořením pak navíc taky ještě pěkně zanikne...

Ale tím Tě nechci nijak navádět - pokud se Ti to takhle líbí, tak to tak klidně nech, jak jsi už psal - ono to časem trochu zatmavne samo...
Jsem patriot, ale léčím se...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/9/2005
Co se týče té hrany,nejlepší je navhčit a sjet nečím hladkým, třeba násadou od pilníku. Za jedno to tak rozleštíš a za druhé se hrana zakulatí. Natřít, jak bylo řečeno mořidlem a pak lněným olejem. Mořidlo kůži dost vysuší. A pokud se ti to zdá jako moc serepetiček, tak nech být jak je.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum