ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Jirka Vondrák (Stvonji) Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 4/7/2007
Ty pouzdra nemaji chybu, klobouk dolu, velice pekne.....jen tak dal.Applause Applause
"Co neuděláš dnes, odlož na pozítří a máš 2 dny volno"
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2007
ukmacabedy napsal:
Ty pouzdra nemaji chybu, klobouk dolu, velice pekne.....jen tak dal.Applause Applause

Díky, jsem rád, že se líbí Happy .
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/17/2006
Pridavam sa ko pochvale Puzdra super a noziky v nich tiez... :D
Mat
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/3/2006
Futrálek na Desátka a Papouška Happy

Mat vložil tyto přílohy:
snímek_1865.jpg.jpg
snímek_1868.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/25/2007
Pěkný Happy co dotad snad jen Applause
Na nožík se neváhejte optat nejlépe telefonicky 728 605 129 .
Posláno:

Štamgast
Kluci, jen uvedení na pravou míru, Martin si pouzdra předpřipraví a já mu je jen šešiju a podle svýho trochu dozdobím a poslední jsem barvil Wink
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/26/2005
Parádní šití, Jirko.Ok Čím máš šitý to světlý pouzdro?
Posláno:

Štamgast
francome napsal:
Parádní šití, Jirko.Ok Čím máš šitý to světlý pouzdro?

Díky Zdeňku Happy . Šitý je to stejnou nití jako jsou ty předchozí pouzdra, akorát světlá barva. Je to voskovaná niť. Kdyby jsi po ní zatoužil, můžu ti jí dodat Wink . Zkusili jsme s Martinem změnu Grin .
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Moderátor
Připojený: 12/20/2005
Změna je velmi pozitivní a pouzdru není co vytknout.. ať už jsem změnu barvy nitě inicializoval já nebo ne, je to rozhodnutí myslím správné Ok
Posláno:

Štamgast
Ahoj Same, no to bylo Martinovo přání, asi jsi na něho zapůsobil Wink . Nicméně jsem narazil na problém Sad . Nemáš zkušenosti s barvením pouzder, který byly sešitý voskovanou nití? Zjistil jsem, že kůže na pouzdrech je po sešití místy zapatlaná od vosku z nití a lihový mořidlo potom nechává nepěkný fleky. Neporadil bys jak se vosku z kůže zbavit? Na jiný nitě bych nerad přecházel jsem s nima moc spokojený.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Moderátor
Připojený: 12/20/2005
fígl je jednoduchý, já to prostě mořím před sešitím a voskuju po sešití.. čili mám pořadí vyřezat, namočit, natvarovat na nůž, uschnout, slepit, zaříznout kraj, ohranovat, dodělat drážky atd, namořit, sešít, navoskovat, nýtky nebo druck..
Posláno:

Štamgast
Samurai napsal:
fígl je jednoduchý, já to prostě mořím před sešitím a voskuju po sešití.. čili mám pořadí vyřezat, namočit, natvarovat na nůž, uschnout, slepit, zaříznout kraj, ohranovat, dodělat drážky atd, namořit, sešít, navoskovat, nýtky nebo druck..

To už jsem zkoušel Sad , nějak mě ale nespokojilo jakým způsobem se kůže chová po namoření, na můj vkus už přeci trochu ztvrdne a už to není 100% ono. Občas to taky potřebuji ještě namočit, abych pouzdro dotvaroval a pak se mi zdálo, že barva trochu chytla patinu, což se mi občas nehodí. No nic, díky za radu, budu hledat ještě nějaký jiný postup.
Posláno:

Štamgast
Zdravím pánové,

tak po dlouhé době zase něco přihodím. Fotky sice nejsou nic moc, ale snad budou pro představu stačit. Pouzdro je z hovězí kůže potažené surovou kůží+nějaké ozdůbky. Nůž je Matův bowiják Wink. Bohužel jsem při focení zapoměl vyfotit pouzdro s vytaženým nožem, tak pro představu si půjčím jednu fotku od Mata. Těším se na vaše reakce Wink . Ještě jedna poznámka, moje první práce se surovou kůží, no je to mazec, zvláště závody s časem.

Jirka

stvonji vložil tyto přílohy:
IMG_4735_ú.JPG.jpg
IMG_4740_ú.JPG.jpg
IMG_4738_ú.JPG.jpg
IMG_4737_ú.JPG.jpg
IMG_4732_ú.JPG.jpg
IMG_4743_ú.JPG.jpg
IMG_4744_ú.JPG.jpg
Sn_c3_admek_1549.jpg_big.jpg.jpg

Mat
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/3/2006
No jo Happy to prokouklo. Tak konečně po dvou letech má i obleček a povedenej Happy Jiří, líbí....moc.

Martin
Posláno:

Štamgast
Díky Martine Happy. Koukám, že kromě Martina pouzdro nikoho nezaujalo. Tak třeba někdy jindy..............
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/4/2008
Jooo surovka......to je SFINĚÉÉÉ
..coby lícovej matroš je to v našich klimatickejch podmínkách dost nevděčná
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum