ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Spyderco II. Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 3/26/2012
OliverZ napsal:
Ahoj,
Asi před patnácti lety jsem zlomil špičku čepele na delice, pak jsem dal tu zlomenou jednomu nožíři, aby my udělal novou a on ji ztratil.
Pořád mám zbylé díly a rád bych to po letech opravil.
Máte nápady kde si obstarám novou čepel? Dá se objednat? Máte někdo zkušenost s objednáním?

Náhradnú čepel od Spyderca nemôžeš kúpiť. Môžeš skúsiť im to poslať, oni to posúdia a možno pošlú naspäť s novou čepelou. A možno nie. Je to individuálne. Inak súhlasím že vyrábať novu je nezmysel. To už radšej kupit druhu Delicu 🫤

Always look on the bright side of life...
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/1/2004
Oliver Z - půjč si od někoho delicu, na kousek oceli o stejné tloušťce obkresli obrys čepelky, musíš zachovat hlavně linií ostří, a taky tvar ricassa , otvor pro čep, zámek na čepeli mají spyderca dost ledabyle zhotovený takže nebudeš mít problém udělat si ho přesněji za pomoci jehloveho pilníku a jemného smirkového papíru, já jsem tak kdysi dělal Čepelku na Gerber gatora, postupoval jsem tak že do plochace jsem nejdřív vyvrtal otvor na čep, potom jsem plochac pristoubovat k cepelcea v podstatě ji okopírovat. Jde to a přeju ti hodně štěstí 👍
"To ale není spravedlivé!" vykřikl zoufale Mort. "Není spravedlnost, jsem jenom já...." odvětil Smrť
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 1/20/2020
Ahoj prosím o radu,dá sa niekde kúpiť sada skrutiek ktoré by pasovali do originál hardvéru paramilitary2?...potrebujem dve čierne skrutky do pivotu a čapu.Objednal som z Číny ale je tam iný závit aj dĺžka....Viem že sa dajú vyžebrať u spy ale nechcem to takto riešiť.Ďakujem za pomoc.
Môj pôvodný účet bol Peto5 a nehanbím sa za to...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/19/2011
Můj nejstarší a nejmladší...Cool
BTW ví někdo, nebo dokáže zjistit velikost těch tří malinkých torxů...Happy

montelie vložil tyto přílohy:
370033797_864408301553443_752677969950029710_n.jpg.jpg

Ana'l nathrach, orth' bha'is's bethod, do che'l de'nmha
"Hadí dech, kouzlo života a smrti, předzvěst stvoření."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/29/2011
Torx T6.
“Knives are easy to hide. They don’t jam and they never run out of bullets. They come in handy when you have to do some close contact work.”
Posláno:

Štamgast
Martin Morávek napsal:
Torx T6.

Oh No to ne, je to něco menšího...mrGreen
Posláno:

Štamgast
Na žádném SPY jsem nikdy neviděl menší torx, než 6ku. Ale z fotky to opravdu vypadá menší (na klipu je 6 a tohle je menší), takže 5 nebo 4. Jsem ti pomohl, co Happy. Prostě vem sadu torxů a vyzkoušej.

Martin Morávek vložil tyto přílohy:
SP07P_4.jpg.jpg

“Knives are easy to hide. They don’t jam and they never run out of bullets. They come in handy when you have to do some close contact work.”
Posláno:

Štamgast
Hmmm, to by mně nenapadlo...Confused
Moje sada začíná šestkou, jinak bych se snad tak pitomě neptal, díky...Surprised
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/17/2014
Nerad bych byl za ,,chytráčka" ale řekl bych že to bude
T-5. Menší to určitě nebude.
Posláno:

Štamgast
Dnešní rozborka...Happy
BTW ten malý torx je T5...Cool
Posláno:

Štamgast
Fotka by nebyla? Mám moc rád fotky rozebraných kudel...
Posláno:

Štamgast
Martine, hacker ze mě už asi nebude, měl jsem to, že fotku jsem pěsHappy toval,ráno se pokusím dohledat...
Posláno:

Štamgast
Chtěl jsem řící postoval, a nakonec jsem tu fotku našel, sice těsně, ale ještě dnes...Wink

montelie vložil tyto přílohy:
370332238_1591609891371233_3014630548604223045_n.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/26/2012
Novinky Spyderco Ok

https://catalog.spyderco.com/spyderco-reveal-14-2023/?fbclid=IwAR1atiKH698YyqjeLa02ftpBFmEe5PxDGzSV9xljwF5sMFk4wYjE8F-6yGc

Igi964 vložil tyto přílohy:
IMG_2959.jpeg.jpg

Always look on the bright side of life...
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 5/13/2009

Bodacious, Spymyto a Catchermana musím mít 👍
Posláno:

Štamgast
Bodacious bude super, pak se mi hodně líbí nové verze Milie 2 v Cru-Wearu a hlavne karbonu a S90V. A Salt Para2 v Magnacutu bych taky doma snesl. Naopak SpyMyto vypadá hrozně, díra udělaná (přidaná na jinak fajn kudlu bez díry) tímhle způsobem tu kudlu designově poslala úplně do prdele (podobně jak SpyOpera), vypadá to jako nádor. Nicméně bych klidně z fleku objednal půlku těch kudel...prostě Spyderco je pořád jeden z nejzajímavějších US brandů.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/24/2018
Už si den hraju s tím, které ano a které ne aby to snesl rozpočet.
A Myto vypadá jak Lionsteel a ty comlo spyderco jsou parádní tak uvidíme až budou videa.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 11/13/2022
Taky se tam píše, že z Lionsteel Myto vychází nebo tak nějak.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/1/2011
Hm, tak pro mě je TOP Mili l. Facelift s lepším stoppinem, ale hlavně s luxusně vyladěným cvakajícím linerem. Vyhovuje mi z jednoho úchopu nůž otevřít i zavřít a to s Compression úplně elegantně nejde. S Compression je to "jen" větší Para.
Spymyto se mi naopak líbí moc. O hodně víc než Lionspy. Díra tolik neční, lze odšroubovat fliper. Chybí mu snad jen několik mm k dokonalostiWink Happy
Posláno:

Štamgast
Knifelover napsal:
Taky se tam píše, že z Lionsteel Myto vychází nebo tak nějak.

Je to překvapivě stejná kudla, kterou si spyderco objednalo u Lionsteelu, akorát s dírou. Za mě naprosto zbytečný počin, ale evidentně si fandy najde, stejně jako Spyopera nebo Lionspy.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum