ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Spyderco II. Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 11/28/2008
Tak tak,klip som myslel, pary su origo a je to tak ze ich zatial cakaju vo vitrine kym budu vacsi.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/9/2012
Zdar borci! Poznáte někdo tenhle kousek? A chtěl by ho někdo? Můžu koupit a poslat Happy

Mazzi vložil tyto přílohy:
IMG_20240423_145907.jpg.jpg

“We buy things we don't need with money we don't have to impress people we don't like.”
---> Knife is life
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 10/15/2023
Mazzi napsal:
Zdar borci! Poznáte někdo tenhle kousek? A chtěl by ho někdo? Můžu koupit a poslat Happy

Zdar šéfe Grin asi to bude Pro-Grip. . Ještě jsem ho našel pod názvy Pro-Hunter/Pro-Venator.
Předchozí účty: bolfiik.edc/Dabo/Bolfiik
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/9/2012
BolfiikV2 napsal:
Mazzi napsal:

Zdar šéfe Grin asi to bude Pro-Grip. . Ještě jsem ho našel pod názvy Pro-Hunter/Pro-Venator.

Zajímavééé Grin výroba Japan jo? Kdyby se tu našel fajnšmekr, nechť mi dá vědět.

“We buy things we don't need with money we don't have to impress people we don't like.”
---> Knife is life
Posláno:

Začátečník
Připojený: 3/6/2023
Tak po americkejch shopech se začli objevovat SpyMyto, většinou taky hned vyprodaný. Prý jich bylo vyrobeno 2000 ks. Jsem zvědav, jestli se dostanou do Evropy. Co myslíte?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/26/2006
DrEduza napsal:
Tak po americkejch shopech se začli objevovat SpyMyto, většinou taky hned vyprodaný. Prý jich bylo vyrobeno 2000 ks. Jsem zvědav, jestli se dostanou do Evropy. Co myslíte?

Pri poctu 2000ks by melo na Evropu neco zustat. Pocital jsem s nim nez nekdo na Spyderco foru poslal fotky vnitrku. Ma to ty stupidni Lion Steelovsky loziska - mrnavy kulicky zadelany v nejakym pertinaxu nebo co to je Cry . Porad to bude skripat, porad bude muset clovek rozebirat, cistit a po nejaky dobe se to stejne zadre do nepouzitelnosti. Jako by byl fakt problem u takhle drahy kudly dat loziska co pouziva napr. Hinderer.

3dfx4eva vložil tyto přílohy:
sm1.jpg.jpg
sm2.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/29/2011
Samozřejmě, je to totéž, akorát s dírou, která té kudle navíc vůbec nesluší. Po svých zkušenostech můžu směle prohlásit že kudlu z Itálie už doma nechci.
“Knives are easy to hide. They don’t jam and they never run out of bullets. They come in handy when you have to do some close contact work.”
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/24/2018
tak tam dáš jiný, nůž dobrej
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 5/13/2009
Martin Morávek napsal:
Samozřejmě, je to totéž, akorát s dírou, která té kudle navíc vůbec nesluší. Po svých zkušenostech můžu směle prohlásit že kudlu z Itálie už doma nechci.

Bez díry je to naprosto nudná kudla.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/29/2011
Bez díry je to vcelku elegantní kudla s framelockem a flipperem, kterých je plno. Spyderca miluju a kombinace flipperu a díry mám asi nejradši, ale když se to tak od začátku navrhuje. Ale vzít hotovou kudlu a plácnout na ní tenhle nádor, jen abych přidal díru a neudělat nic navíc, třeba vyřešit ty problematický ložiska...takhle se to dělat nemá a Spyderco fakt nemá něco takového zapotřebí.
“Knives are easy to hide. They don’t jam and they never run out of bullets. They come in handy when you have to do some close contact work.”
Posláno:

Začátečník
Připojený: 4/14/2022
Vážení,
ještě dotaz na chipping na PM2 s CPM S30V:
Když přebrousím ostří, zastaví se chipping?
Nějaká zkušenost?
Diky 👍
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/23/2008
Mne kolega mi vyrobil malý zub na manixe xl,keď ním krájal po tanieri. Kým som to zbadal po čom to reže už tam bol zub. Prebrúsil som to na sade kmfs. Po prebrúsení sa žiadne iné zuby neobjavili a to ho používam teda dosť a vôbec nešetrím. Takže áno, myslím keď sa oceľ prebrúsi nemal by sa vylamovať pokiaľ je dobre fepelne spracovaný. Na iných mojich nožoch s S 30 V som to nepozoroval.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/5/2013
Ahoj.Nevie niekto kedy bude v predaji Spyderco Para 3 Salt MagnaCut Lightweight?
Vyzerá to na nejaký problém vo výrobe.Verzia Maxamet aj CPM CRU-WEAR v predaji už sú.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/17/2014
Wink

Růža vložil tyto přílohy:
20240519_203602.jpg.jpg

Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/1/2004
file:///U:/20240520_094433.jpg

liman vložil tyto přílohy:
20240520_094433.jpg.jpg

"To ale není spravedlivé!" vykřikl zoufale Mort. "Není spravedlnost, jsem jenom já...." odvětil Smrť
Posláno:

Začátečník
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/24/2018
objednal jsem si a oni mi napsaloi že budou až za měsíc, na netu to pořád bylo jako na skladě,
tak nevím
Posláno:

Začátečník
to je zvlastni, jeste o vikendu byly uvadeny jako nedostupny... :((
koukal, jsem, ze spyderco uvadi jako svoje zastoupeni i nuz.cz, tak jsem zvedavej, jestli ho taky budou mit.. ?

https://www.spyderco.com/resources/dealer-locator/
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 8/26/2013
Pro Mazziho ... je to Pro Venator
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/11/2018
Na můjnůž skladem military 2 cruwear
Uživatelé v tomto tématu