ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Spyderco II. Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 4/9/2006
outdoorman napsal:
Neviem, majstra-autora úpravy nepoznám. Hák otvárania o gate gunguje super, aj zdrsnenie na palec na chrbte čepele (hoci je urobené negustiózne). Tvar rúčky teraz poskytuje pohodlnejší úchop ako pôvodný. Dieru v rúčke, ktorá má slúžiť asi na ľahšie vyťahovanie noža z vrecka zalepím spyderco odznakom a bude to vyzerať dobre. Ale zjemnenie drsnosti G10 na rúčke a vybrúsenie choilu nie je podľa mňa prínos.

Delal jsem to ja a upravoval jsem si ho pro sebe (akorat jsem pak zmenil nazor a nuz jsem prodal... ale zase za fer cenu bych rekl) takze to vypada, jak to vypada... hlavne jimping na palec, kazdopadne funguje (i kdyz je to hnusny), dira na rukojeti mela pomoct pri prehazovani uchopu na reverzni a mne se to pak delalo lip, ne, ze by to melo nejakej smysl.

Nepamatuji si, ze bych cilene zjemnoval g10 na rukojeti, spis je to z casteho osahavani, tezko rict, fakt si to nepamatuji. Choil se mi proste libil, prakticky prinos je subjektivni.

Jinak navzdory upravam je nuz prakticky nenoseny a krome 1x orezani tuzky (to se mi zrovna s choilem delalo lip) jsem s nim ani nic jineho nerezal, nevim, jak dalsi majitel.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/29/2011
Za mě fajn úprava, která funkčnosti a použitelnosti po všech stránkách určitě prospěla. Ale moc nechápu, že si někdo kudlu takhle brutálně upraví, aby mu sedla, a pak ji pošle pod cenou dál...
“Knives are easy to hide. They don’t jam and they never run out of bullets. They come in handy when you have to do some close contact work.”
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/19/2010
Mardoq 👍! Ja mam rád, keď má niekto vlastný rozum, nápad a myšlienku aj uskutoční a nebojí sa rizika siahnuť nevratne aj na drahší nôž. Aj na tom mojom kaviarenskom Yojumbo budem odstraňovať ten predný výstupok vybrania na prsty. A teraz už má aj autora, aj príbeh.
A už nie "pouličný", ale "Mardoq style". Bude mať u mňa láskyplný domov a veľmi časté venčenie. 💪
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/28/2010
Včerejší přírůstek 😉🕷️🖤

Porter vložil tyto přílohy:
FullSizeRender.jpeg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/12/2007
mardoq napsal:
outdoorman napsal:
Neviem, majstra-autora úpravy nepoznám.

Delal jsem to ja a upravoval jsem si ho pro sebe.

Moc pěkný 👍. Díru v rukojeti bych oželel, v klasickým reverzu (ostřím od sebe) bych ten nůž stejně asi nepoužil, ale jinak fakt celkově dobrá úprava pro ten účel, pro kterej byl tenhle nůž stejně primárně navrženej... Mimochodem, choily rád nemám, ale tady ho beru jako takovou pojistku toho, že kdyby náhodou selhal compression lock, čepel po zavření nekousne do prstu 🙂
"Thin is sharp."
"Jsou místa, na který se nesmí, a na nich se možná rodí vesmír."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/23/2008
Dnes cruwear

venco vložil tyto přílohy:
IMG_20240714_173851.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/19/2010
Dieru v rukoväti "zaštopkal" pavúk. 😁

outdoorman vložil tyto přílohy:
20240715_060223.jpg.jpg
20240715_060109.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/8/2010
Poprosim majitela PM3 FRN o zmeranie jeho hrubky/tloustky v ruckej aj s klipom? Ide mi to ci sa mi zmesti do boxu alebo nie. Dik
Emaily mi nechodia - kontakt cez PM
instagram.com/stefpacka/
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/26/2012
Čerstvý prírastok do Native rodiny. Trochu vyladím chod a bude skvelý 😁.
Uchop, ergonómia bez typického Spyderco hrbu sa mi veľmi páči. Hladká G10 je príjemná do ruky, poistka hravá ako na PM2 / Para 3, čepeľ však má pre mňa krajší tvar. Nie zbytočne tenká špička, skôr "lopatka na paštiku"😜 Trochu ako Manix 2, len ostrie dlhšie ako XL verzia. Celkovo má nezvykle dobrý pomer rúčka / ostrie. Zatieni Paru, Manixy aj Native Chief. Jedine Military má viac ostria. O 3mm🤪.

Igi964 vložil tyto přílohy:
IMG_0893.jpeg.jpg
IMG_0890.jpeg.jpg

Always look on the bright side of life...
Posláno:

Štamgast
Jsem na něj hodně zvědavý, odkud ho máš? Jinak ta G10 na střence vypadá hladší, než má třeba Millie, je to tak? Nebo to klame. Jinak proporčně je to jeden z nejpovedenějších pavouků...
“Knives are easy to hide. They don’t jam and they never run out of bullets. They come in handy when you have to do some close contact work.”
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor - inzerce
Připojený: 3/16/2008
Podle mě ji Igi přebrousil, protože stop-pin trčí ven :/.
Je lepší mít nůž a nepotřebovat ho, než potřebovat nůž a nemít ho.
EDC:SPD Military Fluted GoldScrew, Fenix PD35TAC
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/1/2011
Myslím, že je to origo povrch
Foto půjčené bez dovolení...

Gyrl vložil tyto přílohy:
Image7.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Je to od výroby hladká G10. Bez typického "šmirgla" 😜 Je to príjemné a nôž sa nešmýka v rukeOk

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor - inzerce
Připojený: 3/16/2008
Aha, no ty vogoShocked , ale dělají to se stop-pinem pro nebroušenou G10ku, když tak trčí Confused
Takže ma omluva, ze jsem Igiho nařkl Happy.
Je lepší mít nůž a nepotřebovat ho, než potřebovat nůž a nemít ho.
EDC:SPD Military Fluted GoldScrew, Fenix PD35TAC
Posláno:

Štamgast
V pohode DrU2. Neurazil som sa😊
Taky stop pin robia už tuším od čias Military S110V a viac či menej vytŕča skoro všade. Darmo Golden nie je Taichung. Nič z toho ma však neodradilo si Bodacious kúpiť a užívať Cool

Igi964 vložil tyto přílohy:
IMG_0896.jpeg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/17/2014
Wink

Růža vložil tyto přílohy:
20240722_104244.jpg.jpg

Posláno:

Začátečník
Připojený: 3/6/2023
Neobjednaval jste ještě někdo Spymyto z Knifestock.eu? Platil jsem ho 19.6., asi po měsící jsem psal dotaz (co se objevila fotka tady), jak to vypadá, odpověděli mi, že tovar je stále nedostupný, za další tři týdny pořád to stejné. 7.8. jsem jim psal znovu dotaz, to už mi zpátky zavolali, z pani vylezlo, že je objednávali 8.6. a pak až začátkem srpna, ale že jim výrobce nedal vědět, že by byli nedostupný a ať pořád čekam. Za jak dlouho jim to přijde atd mi odmítaly odpovědět. Myslíte, že mam ještě šanci ho vůbec získat?
Posláno:

Štamgast
Já na Milie 2 čekal půl roku. Neboj, nakonec to přijde. Nebo si nech vrátit prachy a kup si Myto, které beztak vypadá líp Happy.
Posláno:

Začátečník
Připojený: 10/31/2023
DrEduza napsal:
Neobjednaval jste ještě někdo Spymyto z Knifestock.eu? Platil jsem ho 19.6., asi po měsící jsem psal dotaz (co se objevila fotka tady), jak to vypadá, odpověděli mi, že tovar je stále nedostupný, za další tři týdny pořád to stejné. 7.8. jsem jim psal znovu dotaz, to už mi zpátky zavolali, z pani vylezlo, že je objednávali 8.6. a pak až začátkem srpna, ale že jim výrobce nedal vědět, že by byli nedostupný a ať pořád čekam. Za jak dlouho jim to přijde atd mi odmítaly odpovědět. Myslíte, že mam ještě šanci ho vůbec získat?

tento nebo příští týden by měli spyderco naskladňovat, taky čekám už asi 2 měsíce na stretch 2 sprint run, včera jsem jim volal.
Posláno:

Začátečník
Připojený: 3/6/2023
Děkuji za podporu, dneska přišel. #1664 of 2000. Chvilku mu budu muset privykat. Na prvni me zarazily relativne ostre hrany na mikarte.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum