ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Spyderco II. Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/29/2011
Zajímavé...osobně považuji drátěný klipy za super. Nejsou tolik vidět a hlavně na nich nejsou vidět škrábance...a vlastně ani tolik neškrábou okolí...
“Knives are easy to hide. They don’t jam and they never run out of bullets. They come in handy when you have to do some close contact work.”
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/3/2023
Já wireclipy vůbec rád nemám.
Vizuálně je to ohnutý drát. Funkčně OK.
Ale - nesouhlas s tím škrábáním okolí - v závislosti na materiálu pod ním naopak škrabou na dvou místech.
Navíc nejsou tvarově stabilní jako “běžné” klipy, takže třecí plocha je ještě větší.
Třeba na titanu je to vyloženě opruz.
Lynch NW to jistí.🤘

Edit:
Teď mě napadlo:
Spolu s HW jsem koupil wireclip s černou povrchovkou.
Kdyby se někomu hodil, za poštu přenechám.👊

Totoro vložil tyto přílohy:
IMG_4829.jpeg.jpg

Posláno:
Pokročilý
Připojený: 4/14/2020
Ja zase mam docela rád wire clipy. Jsou decentní a neprašti člověka tak do oka, když je nůž v kapse než normální clip. V ruce je velice příjemný a většinou nezpůsobuji žádné hotspoty.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/19/2011
Totoro napsal:
Ale - nesouhlas s tím škrábáním okolí

Marťas tím nejspíše myslel skutečně okolí, ( kolemjdoucí populaci ), nikoli kapsu...Laugh
Ana'l nathrach, orth' bha'is's bethod, do che'l de'nmha
"Hadí dech, kouzlo života a smrti, předzvěst stvoření."
Posláno:

Štamgast
Přesně, ten klip nemá ostré hrany, takže třeba ke dveřím od auta (kde už pár pěkných šrámů máme od ženy a jejích klipů, ale je to vlastně její auto Happy) je mnohem šetrnější.
“Knives are easy to hide. They don’t jam and they never run out of bullets. They come in handy when you have to do some close contact work.”
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/3/2023
Budu vám věřit, test vynechám.Laugh
Posláno:

Začátečník
Připojený: 3/6/2023
Martin Morávek napsal:
Není tam jediná fotka toho nože, tak těžko soudit. Ale osobně jsem jestě fejklý Spydiechef neviděl. Já ho kupoval na baterky-noze.sk, kde vychází na 299 Eur.

pravda s tou fotkou.. fejky dělaj OK Knives. https://ok-knives.net/products/c211tip-marcin-slysz-spydiechef-folding-knife-21321213333

včera jsem vydražil tento, tak jsem zvědav... https://www.ebay.com/itm/127400460762
Posláno:

Štamgast
Na těhle fotkách je určitě originál. Otázka je, jak bude vypadat to, co ti přijde domů. Osobně bych teda za 180 USD fejk neriskoval.
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 8/1/2023
Za mě drátěné klipy nejlepší.
Včera jsem cvakl většinu spy co zatím mám, ( 2x tenacious je na chajdě ) musím to protřídt a něčeho se zbavit :)

Pejrak01 vložil tyto přílohy:
20251001_192612_1_.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Zbav se všeho s backlockem až na Chaparral. Easy Happy.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 4/14/2020
DrEduza napsal:
Martin Morávek napsal:
Není tam jediná fotka toho nože, tak těžko soudit. Ale osobně jsem jestě fejklý Spydiechef neviděl. Já ho kupoval na baterky-noze.sk, kde vychází na 299 Eur.

pravda s tou fotkou.. fejky dělaj OK Knives. https://ok-knives.net/products/c211tip-marcin-slysz-spydiechef-folding-knife-21321213333

včera jsem vydražil tento, tak jsem zvědav... https://www.ebay.com/itm/127400460762

Tak to klobouk dolů ja bych si nikdy nelíznul koupit nůž na Ebayi. Jediné tady na fóru kde aspoň trošku důvěřuji komunitě.
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 3/15/2019

Jarasmuay vložil tyto přílohy:
20251003_132320.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Nejlepší a nejhezčí Millie Ok .
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/23/2013
Titanový Tenacious. Té modré nešlo odolat, framelock je bonus navíc, nůž je lehčí než LW verze (střenky zevnitř vyfrézovány). Jen... proč na čepeli nechali 8Cr13MoV? No, asi kvůli celkové ceně.
Příjemná verze Tenaciouse, koleduje si to o nějaké vylepšení.

yarr vložil tyto přílohy:
IMG_20251008_162532_HDR_2.jpg.jpg

Máš-li krátký nůž, potřebuješ dlouhou ruku.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/19/2018
Grin jo ta ocel, videl jsem ho, koukam titan, framelock a ke vsemu super cena, sup do kosiku zaplatit a cekat. Vecer sedim u PC, chvalim se jak jsem dobre koupil, potom me napadne ze je cena tako lidova, dve tri sekundy se mi honi hlavou "asi naky promo" a kevsemu cinan. Jenze mi to neda, sup z5 do shopu a poradne se podivat co jsem vlastne objednal. No a valim oci na radek "steel" a tu jsem doma. Nak me nenapadlo ze napasujou do titanu tudleto zelezo, cekal jsem nakej tuctovejsi prasek.
Jinak fajn kudla, nemam rad linerlock, takze dik tehle kreaci jsem si mohl poridit Tenacious i ja Laugh
Posláno:

Štamgast
To je přece jasné. Musíš si koupit i ten LW s práškovkou, abys mohl přehodit čepel. Takže prodají dva. Easy.
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 8/1/2023
Borci nevíte někdo kde by se dali sehnat černé šrouby na Delicu. S těmi stříbrnými se mi nelíbí tak jak by se mi líbit mohla. Nebo jak je začernit aby to vydrželo?
Dík
Posláno:
Začátečník
Připojený: 4/28/2025
Pejrak01: Pamatuji si tady toto kvůli jednoduchosti, nebo bych zkusil Temu.

Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/23/2013
[quote=Pejrak01 ...sehnat černé šrouby na Delicu.... [/quote]
Kdyby to nevyšlo podle Pedrovy rady, tak kašli na Temu a hledej na Etsy.com [KLIK]. Ale je potřeba aspoň v základu vládnout angličtinou a mít možnost plateb po internetu. Najdeš tam mraky custom hardware pro Spyderca. Kdysi jsem si kupoval červené šroubky pro Tenacious a zkušenost dobrá, ovšem co se děje teď při druhém Trumpovi přesně nevím; snad to funguje pořád.
Možná tam hledej přímo prodejce Screw4you.
Máš-li krátký nůž, potřebuješ dlouhou ruku.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/5/2022
cerneni v oleji na nerezu bude imho vypadat naprd,rozhodne to nebude cerny jak noc.. poslat na DLC,nebo koupit jinou sadu sroubu
CUM SPUMIS ORIS
instagram.com/forgottenkustoms
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum