ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Brusná sada KMFS Možnosti
Posláno:
Začátečník
Skupiny: Člen
Připojený: 11/29/2021
hamon napsal:
Ahoj,
Ca 20 - 30 cm

Čelisti se nastavují pružnosti od 8mm do 0 sami pomocí vlastního modulu pružnosti a kulových pouzder

Tak objednáno, ale běda Vám, běda Vám jestli mi to nepůjde :D

P.S: ještě neměli v nabídce tu hlavu s postupným krokováním úhlu. Kdy bude?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/13/2007
Díky,

Počítám, že tak ca tři měsíce, chci tam udělat oproti prototypům udělat malou změnu, co by zvýšila komfort užívání a ještě odlehčitOk
Jinak ale prototyp funguje jak má, tedy princip zůstane.
nechovej se agresivně, jednej dominantně
fake to fake, soul to soul
Posláno:

Štamgast
Ještě k výše dotazovanému upnutí:

Není třeba ladit polohu na konstantní fazetu, tedy není třeba nějak směřovat nůž.

Obě upnutí na fotkách jsou pevná a dostatečná.
Obě upnutí dosáhnou stejné fazety.

hamon vložil tyto přílohy:
20240305_095808.JPG.jpg
20240305_095914.JPG.jpg

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/24/2018
bude to dělat jehlu co?
Posláno:

Štamgast
Vesměs dle broušené oceli- čím měkčí, tím více.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/8/2010
Tak uz je doma, tesim sa az ju vyskusam Grin

ZLOjasna vložil tyto přílohy:
20240311_170926.jpg.jpg

Emaily mi nechodia - kontakt cez PM
instagram.com/stefpacka/
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 7/25/2021
Na to už se nás tu těší víc, až ji místní vyzkouší a udělá recenzi.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/23/2008
Štefan poprosím videjko. Plsssss. Ja mám starú a zatiaľ mi bohate stačí, ale nikdy nehovor nikdy...

venco vložil tyto přílohy:
IMG_20220816_102428.jpg_big.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/8/2010
Video planujem, ale asi az casom ked si ju poriadne osaham.
Ale pre nedockavich maju dobre videa na kapesmnich nozoch

https://www.kapesni-noze.cz/brusky-na-noze/kmfs-vantaedge-unikatni-brusny-system-na-noze-s-nastavenim-uhlu/
Emaily mi nechodia - kontakt cez PM
instagram.com/stefpacka/
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 7/25/2021
Já si s radostí počkám na tvoji recenzi od někoho kdo je uživatelem ne prodejcem.
Zajímalo by mě jestli to opravdu udrží fazetu po celé délce stejně vysokou, což se mi zatím úplně se starou sadou nedaří....
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/29/2011
Udrží to všude stejný úhel. Ale pokud má kudla třeba u špičky tlustší výbrus, bude tam fazeta vyšší. Jinak líbí se mi to tak moc, že si to možná do své začínající sbírky brusných systémů taky pořídím Happy.
“Knives are easy to hide. They don’t jam and they never run out of bullets. They come in handy when you have to do some close contact work.”
Posláno:
Začátečník
Připojený: 3/22/2017
Dobrý večer.Dnes mi byla doručena brusná sada KMFS Vantaedge a hned jsem se pustil do zkoušení. Jsem majitelem první sady KMFS se kterou jsem byl spokojen ale tato nová sada je o úroveň výše . U původní sady jsem si musel pohrát s upnutím nože a broušení delších nožů bylo obtížnější . U silnějších nožů jsem musel posunout jednu stranu brousku aby byl výbrus souměrný. u této nové sady tyto problémy odpadají. Zatím jsem si pro vyzkoušení přebrousil kapesní nůž Avispa a dva kuchyňské nože (14 cm ostří ) Broušení bylo daleko pohodovější. Při broušení se dá využít daleko větší plocha brousku.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 7/7/2011
Zdar. Píšem sem raz za uhorský rok, ale sledujem fórum pravidelne. Pred dvoma týždňami som pozrel na toto vlákno a čudoval sa čo to tu ľudia fotia, o čom sa tu bavia, či to nie je nejaký sto päťdesiaty klon EdgePro.... Pozrel som stránky výrobcu, pozrel videá, našiel obchod, objednal. Dnes prišla. Tak som skúsil na staršom opineli. Funguje! Žiadny inklionometer, žerie všetko - originál rival diamanty, competition kit kamene, hocijaký šunt z Číny... výsledok rovnaký. A stačí jeden kamen na jeden grit. To už dáva zmysel nakúpiť si Poltavy, či ako sa volajú. Dlžka sedí a hrúbku netreba riešiť. Akurát by to chcelo prázdny kufrík z Rival competition kitu :D Nebude možné kúpiť zvlášť?
Posláno:
Začátečník
Připojený: 3/26/2024
Zdravim. A teraz dobru radu niekto. Akurat som mal nahadzanu v kosiku sadu Rival a pozeram, ze je nova vec Vantaedge. Ake su pripadne negativa oproti sade Rival? Nakoko s tymito systemami nemam prilis skusenost, takze by to bolo pre mna relativne nove.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/29/2011
Jediné negativum je pomalejší práce (teoreticky). Nicméně osobně bych upřednostnil přesnost a unikátní řešení, které nabízí Vantaedge.
“Knives are easy to hide. They don’t jam and they never run out of bullets. They come in handy when you have to do some close contact work.”
Posláno:

Štamgast
Ahoj,

Tady jedno méně kvalitní video, ale je zde vidět jak Vantaedge pracuje na různých tvarech ostříHappy

Posláno:

Pokročilý
Jenom se zeptám, Poltavy do toho tedy upnu a v pohodě?
Posláno:
Štamgast
Připojený: 4/15/2021
Je to super.
Ale osobně bych uprednostnil vyřešit čepele cca 20cm výšky 3cm a síly do 3mm. To je cesta ɓýt 1. na trhu.
Zavíráky a jiné bazmeky do 10cm umí kde kdo.

Není to rypani.
Posláno:

Začátečník
Připojený: 8/26/2022
Kohn: Kdyt to ta nova sada resi dost slusne. Diky pevne nastavenemu uhlu nevadi pruhyb. Zminena cepel by na tom mela jit v pohode nabrousit.
Posláno:

Pokročilý
Musíš to posunovat jak housenku
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum