ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Nebezpečné zvieratá a sebaobrana nožom Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 10/22/2005
hele a co udělat fakt užitečnou anketu? Hlasovat které vlákna jsou k prdu a jejich následné smazání? Udělat uzávěrku do určitýho data a pak to utnout jednou pro vždy? To je demokratické řešení..
Už nebudu nic dokazovat ani srovnávat: mým úkolem je tvořit.....
- William Blake
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Moderátor
Připojený: 12/20/2005
želva: no bezva, takže až lidi přestane bavit kecat o tom, kterak se ubránit tyranosaurovi kyselým ksichtem, tak budu ještě mazat anketu o smazání či nesmazání vlákna s následnou hádkou menšiny, která neuspěje? Oh No

na tohle vlákno totiž nechodím moc rád.. a to se tu naštěstí jen probírá coby kdyby.. pak ale člověk natrefí na toto, a přemýšlí, kde se asi bere averze proti americe.. co z toho kluka vyroste fakt nevím Sad

Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/15/2006
Dohledal jsem leták k výstavě obrazu Julia Payera Záliv smrti v NG a dal jsem ho na vlákno na stranu 22, kde byl Želvův odkaz. Stojí to za přečtení.

Náhodou jsem dneska dostal pár fotek a tak je sem šoupnu. Pro ty, kteří si myslí, že je lední medvěd v životě nemůže potkat, a tak se jich to netýká, podotýkám, aby opravdu nejezdili od září do května nikam nad 70 stupeň sev. šířky. Pokud je zde nepřípustná VĚCNÁ diskuse o obraně střelnou zbraní, pak nemá smysl ani diskuse o obraně před medvědem (viz foto). A to že věcná diskuse dospěla k závěru, že smysl má především kulovnice a velkorážní revolvery jsou spíš na zahnání hlukem a přímém ohrožení života, já osobně považuju za velký přínos (nikoliv teoretický). Rozhodně nestojím o tu zkušenost na vlastní kůži, ale ani o parte (na služební cestě ho sežral medvěd). Wink

K monitorování a schizofrenii moderování: pokud to myslíte pánové vážně, co píšete výše, pak se zaměřte zejména na vojenské nože a na agresivní vlákna (a že jich tady je) propagující násilí a buďte prosím důslední! Spousta agresivních nebo blbých keců nepodložených praxí nevadí, a když konečně celá debata dospěje k věcnému řešení, tak to najednou vadí (asi proto, že příslušný vhodný nástroj na skolení = účinnou obranu nevyrobil žádný z místních nožířů. A už vůbec nechápu, jak je možné, že se v inzerci objeví dýka SA a moderátor se rozplývá blahem nad schématem s rozměry etc., zvlášť když ví, že je monitorován. Že by dvojí metr? K té důslednosti - když je něco špatně, tak mazejte (např. na vlákno o obraně před zvěří nepatří lov zvěře, natož zakázanými prostředky).

Jinak k těm fotkám - místo konání veřejné parkoviště, Kanada. (Z Rumunska jsem taky viděl pár fotek, ale přátelé, ty bych se ostýchal sem dát, zvlášť po obědě).

Zrzavý Orm vložil tyto přílohy:
PC_image00111.jpg.jpg
PC_image00333.jpg.jpg
PC_image00444.jpg.jpg
PC_image00555.jpg.jpg
image00666.jpg

...bez komentáře...
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/30/2008
Tomu nerozumim. Proc prisel o zbrojak v souvislosti se starym zakonem? (zakon o zbranich mam nastudovany jen velmi, velmi letmo...)[/quote]

On to vysvětloval tím že muže koupit náboje jen od člověka kterej má licenci na prodej zbraní a střeliva.A ten co mu to prodal byl člověk kterej neměl ani zbroják a náboj našel doma v šuplíku po dědovi ten to chudák schytal taky naštěstí tomu mohli sebrat nanejvíš očkovací prukaz
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum