ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
INMU Možnosti
Posláno:

Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 4/29/2007
Ahoj INMU, já na rozdíl od většiny jsem motýlkovej. Musím se proto přidat ke gratulacím. Mít takovýhle ručičky, tak jsou amíci bez kšeftu a já jsem ověšenej motejlama. Doufám, že tupá veřejnost jednoho dne pochopí že motýlci za nic nemůžou a přestanou automaticky odsuzovat lidi co je nosí. Jinak držím palce a honě úspěchů v díle a doufám, že v dohledné době budu moci nějaký podobný omatlat v ruce.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Emeritní moderátor
Připojený: 9/19/2005
Dan. napsal:
........ Doufám, že tupá veřejnost .........

Ty jsi teda ta ostrá veřejnostWink
Boj s lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale člověk nesmí přestat bojovat, protože by jinak blbost zaplavila svět. (Jan Werich)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/5/2007
Jeeej to je pekny motylik Happy skus to hodit na Bladeforums do sekcie motylik, ako Ti to sudruhovia z USA okomentuju, myslim ze bude mat uspech.
"Life is too short to carry an ugly knife" - Calvin Coolidge
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/11/2006
Samurai napsal:
inmu: nějak jsem nepochopil které kuličky myslíš... myslíš ten kloub nebo zajišťovací páčku na konci?

jinak se chci ale zeptat hlavně na ty dorazové kolíky.. to máš jen naklepnutý seříznutý vyleštěný pružný kolík?

Kuličky myslím takto(obrázek)

S těmi kolíky máš pravdu. Jsou to pružné kolíky a jsou tam jenom naklepnuté. Není to můj nápad, používá to tak pan Cardosso, poměrně známý výrobce motýlků ve Francii.

INMU vložil tyto přílohy:
ikbs.jpg

Je to boj
Posláno:

Štamgast
Jinak Vám moc děkuju za uznání. Opravdu to potěší. Jsem rád, že se líbí.
Je to boj
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/17/2006
Neda mi ta tiez nepochvalit motylik super, vyhral sisa .. tesim sa na tvoju verziu bradley..
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Moderátor
Připojený: 12/20/2005
inmu: to tam jsou kuličky navolno? nějaké malé axiální ložisko se nedělá? tohle je docela pracné a náročné na přesnost..
Posláno:

Štamgast
jo, volně ve vazelíně. Existují oficiální stránky o tomhle systému, kde je k tomu info. Pravda, že zahloubení musí být co možná nejpřesnější. Ale pak se nějaká nepřesnost dá korelovat pomocí hraní si s tloušťkou spaceru.

http://ikbsknifetech.com/
Je to boj
Posláno:
Začátečník
Připojený: 9/7/2007
Také se stavím do fronty s pochvalou.Je suprovej.Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/22/2005
Kde to kupuješ? To neni možný že to vyrábíš Laugh Hrozná představa, že já odfláknu i vlašťovku z papíru a někdo zmákne tohle Wink
Posláno:

Štamgast
Ještě mě napadlo udělat fotku s něčím známějším pro lepší představu velikosti. Zavírák je Gerber AF Combat a druhý motýlek je výrobek od Jaguaru

INMU vložil tyto přílohy:
DSCN0709.JPG.jpg

Je to boj
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 5/22/2008
Mňa balisongy nechávajú chladnými, ale tieto sú super!
Nôž a zápalky, to je to jediné, čím sa líšime od opíc... (plk. Otto Wagner)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/15/2007
Musím řict, že s těma kuličkama si mě fakt dostalShocked
Posláno:

Štamgast
Gweck napsal:
Musím řict, že s těma kuličkama si mě fakt dostalShocked

Je to jen takový pokus....hodně čtu na bladeforums a tam to jeden maník dělá pořád. Tak jsem chtěl být inLaugh Výsledek ale neni úplně dokonalej. Mám ale rozdělanej ještě jeden, tak uvidíme, jak to dopadne.
Je to boj
Mat
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/3/2006
Jak už jsem jednou psal, motýlky nemusím, ale nikdy neříkej nikdy Happy tanhle je opravdu moc pěknej.
Pokud mohu dotaz, kde sháníš ty nařízlé trubičky?? Ty co jsou na udržení čepelky mezi střenkami.
Párkrát jsem zaregistroval dotaz, kdy se oto pokusím já........no, není to můj šálek, ale snad někdy, kdo ví??
Dík za odpověď, Martin
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/15/2007
Mat napsal:
Jak už jsem jednou psal, motýlky nemusím, ale nikdy neříkej nikdy Happy tanhle je opravdu moc pěknej.
Pokud mohu dotaz, kde sháníš ty nařízlé trubičky?? Ty co jsou na udržení čepelky mezi střenkami.
Párkrát jsem zaregistroval dotaz, kdy se oto pokusím já........no, není to můj šálek, ale snad někdy, kdo ví??
Dík za odpověď, Martin

Dovolím si odpovědět za majitele vlákna, jsou to pružné kolíky akros, fabory atd... používáme je v práci
Mat
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/3/2006
Gweck napsal:
Mat napsal:
Dík za odpověď, Martin

Dovolím si odpovědět za majitele vlákna, jsou to pružné kolíky akros, fabory atd... používáme je v práci

Děkuji, po tomto typu zboží jsem se nikdy nekoukal.
Mat
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 4/13/2007
Mat napsal:
Dík za odpověď, Martin

Cllovece tak zrovna od tebe by mi nejakej ten motylek dost zajimal, myslim ze by byl velice originalni. O kvalite ani nemluvim.
Posláno:

Štamgast
Hrabak napsal:
Mat napsal:
Dík za odpověď, Martin

Cllovece tak zrovna od tebe by mi nejakej ten motylek dost zajimal, myslim ze by byl velice originalni. O kvalite ani nemluvim.

Tak takHappy

Jinak s těmi kolíky je to tak, jak Gweck uvedl. Pérové kolíky k sehnání v každém obchodě se spojovacím materiálem možná i v lepším železářství. V nerezovém provedení se dělají v celých milimerech, v černěné verzi po půl mm
Je to boj
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/5/2007
No ako som cital tak reakcie na Bladeforums so 100% pozitivne Wink
"Life is too short to carry an ugly knife" - Calvin Coolidge
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum