ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Hodinky Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/28/2011
Moje pozadavky jsou ať to funguje jak má. mrGreen sklo u mě trpí, takze asi něco tvrdšího. Jak psal mat tak neco co v noci i sviti. Dale uchyceni remenu pokud mozno bez stezejek. Jestli vubec existuje. Mechanika mi nic neříká. Hlavně at se to moc nezpozduje. Mel jsem Casia na baterii plus solar a to moc nefungovalo. Takze si necham poradit. A cena tak asi do max 5k zas jestli to neni moc kdyz ty hodinky u me dost trpí. mrGreen
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/12/2007
Ahá, tak to je docela něco jinýho, než jsi sem dával za fotky, tudíž svůj předchozí doporučený seznam beru zpět Wink.
"Thin is sharp."
"Jsou místa, na který se nesmí, a na nich se možná rodí vesmír."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/28/2011
Ty fotky jsou z té knihy co ted jedeme. Jak jsem psal PS: Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/3/2013
Aha, už to chápuHappy IvanGS je prodejce hodinek a proto to vlákno a fotky z vitrínyWink
Tak bezva, jak mazanýLaugh
Dokud dejchám doufám
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/6/2004
Tyler: "Rolex Datejust a Submariner, oboje ve velikosti 36 mm,"

Datejsust se stale dela v klasice 36 mm, ale ted i v 41 mm. Zda byl SUB ve velikosti 36 nekdy, spise ne. Typicka velikost modelu je 40 mm.
“Whoever said the pen is mightier then the sword obviously never encountered automatic weapons.”
- General Douglas MacArthur
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 1/23/2016
Panchart napsal:
Aha, už to chápuHappy IvanGS je prodejce hodinek a proto to vlákno a fotky z vitrínyWink

Asi jsem stále mimo - žádnou, ANI JEDNU fotku z vitríny jsem sem nedával a prodejem hodinek se neživím. Jen mne prostě baví...Happy. Ale už jsem se Tě ptal jednou - co takhle něco k tématu? Nějaká zkušenost nebo doporučení? Díky.

Jinak souhlasím - ale mluví ze mne fanda - jedny hodinky mi nestačí tak jako mi nestačí jediný nůž. Je to opravdu tak trochu mor a jsem rád, že největší éru utrácení, nekonečných výměn a hledání ideálu, mám za sebou... Rozhodně nechoďte na chronomag.czGrin !
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/8/2010
Inak na temu vinox vo vesmire odporucam knihu Astronautuv pruvodce zivotem na zemi, kde je cela pasaz ako sa autor pomocou vinoxu vlamal.do vesmirnej stanice :)
Emaily mi nechodia - kontakt cez PM
instagram.com/stefpacka/
Posláno:

Štamgast
Zdenek napsal:
Tyler: "Rolex Datejust a Submariner, oboje ve velikosti 36 mm,"

Datejsust se stale dela v klasice 36 mm, ale ted i v 41 mm. Zda byl SUB ve velikosti 36 nekdy, spise ne. Typicka velikost modelu je 40 mm.

Máš samozřejmě pravdu, nějak jsem si to špatně zafixoval, Suby se takhle malé nedělaly... Holt jen zbožné přání - ta moje touha po pořádných potápkách a mé tenké zápěstí, to moc nejde dohromady... Ale zase ušetřím Laugh.
"Thin is sharp."
Posláno:

Štamgast
IvanGS napsal:
[quote=Panchart]Aha, už to chápuHappy IvanGS je prodejce hodinek a proto to vlákno a fotky z vitrínyWink

Asi jsem stále mimo - žádnou, ANI JEDNU fotku z vitríny jsem sem nedával a prodejem hodinek se neživím. Jen mne prostě baví...Happy. Ale už jsem se Tě ptal jednou - co takhle něco k tématu? Nějaká zkušenost nebo doporučení? Díky.

V pohoděHappy nijak mě to nepohoršuje, hodinky jsou fajn doplněk na jakoukoli výpravu,cestu, ale nejsem sběratel, jen uživatel a to i nožů, tak že kuk na první stránku, tam jsem dal foto i názor, víc už k tomu nedám, to by tu byly jen fotky z katalogů atd.a k tématu jaký model, značku a proč používám, tady bude prdWink
Dokud dejchám doufám
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 1/23/2016
ZLOjasna, sehne - díky, trochu ty nože v kosmu prozkoumám...Happy

Parchant - Citizeny Pilot jsou OK, docela se mi líbí, měl jsem je na ruce, ale ani při létání bych je asi moc nevyužil, těžko říct. Informací umí poskytnout dost, ale i kvůli tomu mi přijdou trochu nepřehledné, přestože stupnice jsou logicky uspořádané. Co se týče těchhle "stupnicových" funkcí, občas jsem využil tachometrickou stupnici na měření rychlosti a na letišti párkrát stupnici pro výpočet vzdálenosti zdroje zvuku, kterou jsem měl na ruských Strelách - původně byla určena pro zaměřování na protivníkovo dělostřelectvo, já to používal k odhadu vzdálenosti bouřky, dnes to počítám s přijatelnou tolerancí z hlavy. Ale hodinky to jsou parádní, velikost tak akorát a seděly mi perfektně.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 11/27/2015
Dušan napsal:
Ahoj všem. Znáte někdo prověřeného hodináře, který se zabývá i opravou mechanických natahovacích hodinek? Nejlépe pak v JČ.

Paní Chatová Trhové Sviny, Opraví cokoli a za levno, je už v důchodu a je to stále její koníček.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 2/1/2008
sic to není v JČ
www.akhodinar.cz
Např. v chronomagu o něm chlapi píší velmi pochvalně Happy . Je to naproti radnici, začátek Pražské ulice, první dům vlevo Happy
,,Je dobře, že se štěstí nedá koupit. Kdo by pak vydržel ty reklamy..."
,,Mít pravdu příliš brzy, je téměř vždy nebezpečné".
Posláno:

Štamgast
Parchant - Citizeny Pilot jsou OK, docela se mi líbí, měl jsem je na ruce, ale ani při létání bych je asi moc nevyužil, těžko říct. Informací umí poskytnout dost, ale i kvůli tomu mi přijdou trochu nepřehledné, přestože stupnice jsou logicky uspořádané. Co se týče těchhle "stupnicových" funkcí, občas jsem využil tachometrickou stupnici na měření rychlosti a na letišti párkrát stupnici pro výpočet vzdálenosti zdroje zvuku, kterou jsem měl na ruských Strelách - původně byla určena pro zaměřování na protivníkovo dělostřelectvo, já to používal k odhadu vzdálenosti bouřky, dnes to počítám s přijatelnou tolerancí z hlavy. Ale hodinky to jsou parádní, velikost tak akorát a seděly mi perfektně.[/quote]

Tak to klobouk dolu před Tvými výpočty a zkušenostmiOk
Dokud dejchám doufám
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/2/2010
Chlapci, jděte do háje...Grin .. týden na dovolené bez elektriky a těch blbostí okolo a najednou tohle..... Zase další proseděný čas u kraksny.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 5/21/2011
Tecumseh napsal:
Hejkal von Sovinec napsal:
Jen jestli to není tím, že tohle je fórum o nožích....

O hodinkách se diskutuje zde:http://www.chronomag.cz/

Presne tak, za chíľu tu budú vlákna o autách, motorkách, televízoroch a čo ja viem o čom, čo je súčasťou nášho života, je to fórum o nožoch a tak to dúfam zostane,myslím že je dosť fór kde sa môžu nadšenci angažovať Wink

Jsem rád, že se někdo po letech odhodlal a založil sekci "hodinky".
Je tu 3 dny a už má 74 příspěvků.
Proč by nemohly být i jiné sekce - třeba outdorové vybavení a tak.
Myslím, že na knife.cz chodí spoustu lidí a chce si mimo o nožích přečíst i o jiných věcech.
Sekce "led svítilny" už je tady delší dobu a nikomu nevadí.
Komu to vadí, tak ať o hodinkách, svítilnách a podobných věcech zkrátka nečte.
Vždyť stávajících částí knife.cz se to nijak netýká.
EM
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/21/2008
...zakládání nových vláken je tady zbytečně snadné,je to po stý kdy se nejdřív lehce založilo a pak se teprve řešilo jestlivá je jako vhodný...moderátor se ozval a málem dostal přes pyskyOh No ,je buřt jestlivá jde zrovna o hodinky,ale je trochu nenažranost vůči těm co jsou jakože "od nožů" rvát tohle téma na titulku a to tak že každodenně...pořád je to tak že titulka má nějakou podobu a vytažením jednoho se jinej vykopne...že se nožíři oblíznuli nad další tlachárnou nevěřím...
Bejt to mimo titulku ani nekecnu ale je to jako s žumpou...spousta lidí pořád chtělo platformu kde se dá ulevit svý nasranosti a jak to není na titulce najednou je to nezajímá...
"Nu, tu máš, poutníče, milý ten svět, na nějžs se podívati žádostiv byl."
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 12/26/2011
Dušan - a snad to pomůže i ostatním - v Trhových Svinech je na náměstí také hodinář - p. Mařík, na kterého jsem dostal velice pozitivní hodnocení i v prodejnách hodinek v Českých Budějovicích s tím, že když neví kudy kam s opravou, ještě to zkoušejí u něj. Zkrátka, hodinky mi opravil rychle a za dobrou cenu, takže to je můj typ. A potom je v Českých Budějovicích v České ulici ještě jeden hodinář, starší pán, ke kterému jsem se nakonec nedostal, ale vypadal, že ví o čem mluví, ale toho prověřeného osobně nemám.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/2/2008
Děkuji všem.
Carpe diem quam minimum credula postero
Posláno:

Štamgast
EM: Občas jsou ve výpisu nenožová vlákna, třeba cestování, Maxpedition, outdoorové výbava, boty, to nikomu nevadí. Hodinky mají svůj kmenový diskuzní web, ale i tady se objevují napříč vlákny a na fotkách, nevidím důvod, proč by nemohly mít svoje jedno vlákno, kam se dají i přesouvat příspěvky z vláken primárně o kudlách. Nemyslím, že by kdokoliv chtěl z Knifeu dělat hodinářský server. Nově založená vlákna mají přirozeně zezačátku vyšší sledovanost, ale to se časem srovná. S tímhle to bude stejné...

Mimochodem, aktuálně je na hlavní stránce z celkových 36 vláken jen 6 nenožových, a tak to tady i většinou vypadá. Nestrašil bych. A myslím, že nožíři jsou dostatečně dospělí a znalí na to, aby na svoji tvorbu upozornili a odsunuli tahle "nechtěná" vlákna mimo hlavní stránku. Navíc i tady jsou příspěvky od nožířů a moderátorů, tak to snad nebude tak hrozný.

Krom toho mám pocit, že se už teď tady najde nemálo užitečných informací, a o to nám snad jde především.
"Thin is sharp."
EM
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/21/2008
Tyler napsal:
EM: nevidím důvod, proč by nemohly mít svoje jedno vlákno, kam se dají i přesouvat příspěvky z vláken primárně o kudlách. ..

..ještě jednou...jde a šlo jen o to zakládání nových vláken a "umenšování" nožířů na titulní stránce...je mi u zadku jestlivá jde o hodinky nebo něco jiného,každý asi ví kolik a jakých vláken založil...prostě jestlivá by to nešlo zařídit podobně jako je udělaná např. inzerce.Ta je myslím navštěvovaná zhusta a hodně lidma,dnes je vybavena i samoúdržbou co se týká mazání...kdo chce tam vleze,prolistuje haldu,odpoví kolikrát je mu libo a všechno se to děje "bez diváků" mimo hlavní nabídku...prostě je to,ale neprudí to,páč je to vedle...odkavad víte kolik lidí je nadšenejch a kolik lidí to sere netuším...nejvíc lidem to asi jen "nestojí za hádku"...což je venkoncem pravda no...
"Nu, tu máš, poutníče, milý ten svět, na nějžs se podívati žádostiv byl."
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum