ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Hodinky Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 3/2/2006
Já si občas ke kapesnímu noži přihodím do kapsy toto:

Hloh vložil tyto přílohy:
1.jpg.jpg
2.jpg.jpg

Nový blog:
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 4/28/2013
Já nosím SKX :)

Talis vložil tyto přílohy:
skx.jpg.jpg

Large Sebenza 21 Insingo
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/5/2012
Ja mám 7let G Shocky sem s nima opravdu spokojenej , praktický,v praci s nima nic nepoškrábu, v noci nesundávám a diky solárnímu napájením sem neměl problem s baterkou..ale už koukam po nějakejch ručičkovejch proto že se mi libí vic..
Jóó a eště si s nima svítim když jdu v noci na záchod Happy

m.a.t.e.s vložil tyto přílohy:
20160830_105446.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/13/2011
Já mám asi nejraději z mých hodinek tyto Bell & Ross.
Jsou zvláštní a nejsou tak často k viděníHappy

glock70 vložil tyto přílohy:
image.jpeg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/12/2015
Kurňa chlape. Tvoje EDC výbavička, kterou sem občas vystavíš(teď nemyslím nože), někdy nápadně jako dnes, někdy méně nápadně jako minule, mně jasně signalizuje, že se stále pohybuješ v lokalitách typu "Sin City". Ale pěkný, pěkný. Vystavuj klidně dál. Mojemu oku to pěkně lahodí.Ok Hodinky taky pěkný..Wink Viděl jsem co tahle bezkohoutková krochna umí. Nechtěl bych být jejím terčem.Cool

P.S. Tohle vybavení jasně signalizuje: "Nepokoušejte se mě nasrat."Grin
Když se pravda neřekne celá stává se lží. A právě o to emeritním estébákům jde. Z bílé udělat černou a z černé bílou.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/8/2010
Prispejem aj ja svojou troškou :) Hodinky Oris Frank Sinatra

ZLOjasna vložil tyto přílohy:
IMG_0913.jpg.jpg

Emaily mi nechodia - kontakt cez PM
instagram.com/stefpacka/
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/8/2009
cca 10let denně tyhle spokojenost 100% + jedny na opravdu špinavou práci ....

JDaniels vložil tyto přílohy:
P9030343__2_.JPG.jpg
P9030348__2_.JPG.jpg

Stát si za tím, co je správné, chce odvahu, ale není jiná cesta.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 1/23/2016
Můj poslední přírůstek (ty malé), spíš sběratelská věc než na pravidelné nošenní:

Posláno:
Pokročilý
JDaniels - na těch Géčkách je vidět, že špinavé práce udělaly fakt dost. A stále fungují a vypadají (když nezkoumám detaily) dobře. A o to jde...

Já miluju mechanické hodinky, kromě outdooru nemám nic jiného na ruce, na motorku, koupání a tak, jednoduché quartz Trasery. Na druhou stranu se nevyhýbám moderním technologiím, chytrým telefonům, tyhle věci nevydrží generace, ale mohou být velmi užitečné a vzpomínám na své 20 let staré Avocet Vertech Piloty. Je pro mne tedy trochu dilema doplnit hodinkový park o Casio Pro Treky, které neodkážu budoucím generacím, protože skončí dřív v popelnici, ale je příjemné vědět, že Casio umí fungovat i v náročných podmíkách tak dlouho, někdo mi dokonce psal, že má G-Shocky 17 let...

Ještě jedno foto leteckých Prim, posledním prvkem, který jsem doplnil, je kaučuk odpovídající původnímu, se kterým se dodávaly.

Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/13/2011
Mé druhé oblíbené Braitling Super Avenger.
Limitovaná edice 3000 kusů.

glock70 vložil tyto přílohy:
image.jpeg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/5/2012
glock70 napsal:
Mé druhé oblíbené Braitling Super Avenger.
Limitovaná edice 3000 kusů.

Tak to je fakt bomba!!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/14/2012
U mna len hodinky na kazdu prilezitost...

papen vložil tyto přílohy:
IMG_20160905_185205_1.jpg.jpg

Posláno:
Pokročilý
Připojený: 2/21/2012
IvanGS napsal:
JDaniels - na těch Géčkách je vidět, že špinavé práce udělaly fakt dost. A stále fungují a vypadají (když nezkoumám detaily) dobře. A o to jde...

Já miluju mechanické hodinky, kromě outdooru nemám nic jiného na ruce, na motorku, koupání a tak, jednoduché quartz Trasery. Na druhou stranu se nevyhýbám moderním technologiím, chytrým telefonům, tyhle věci nevydrží generace, ale mohou být velmi užitečné a vzpomínám na své 20 let staré Avocet Vertech Piloty. Je pro mne tedy trochu dilema doplnit hodinkový park o Casio Pro Treky, které neodkážu budoucím generacím, protože skončí dřív v popelnici, ale je příjemné vědět, že Casio umí fungovat i v náročných podmíkách tak dlouho, někdo mi dokonce psal, že má G-Shocky 17 let...

Ještě jedno foto leteckých Prim, posledním prvkem, který jsem doplnil, je kaučuk odpovídající původnímu, se kterým se dodávaly.

Jaké máš číslo ?
Posláno:

Pozorovatel
papen napsal:
U mna len hodinky na kazdu prilezitost...

Pěkný fejky Rolexu :D
Large Sebenza 21 Insingo
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/14/2012
Alebo fajky seiko pepsi?:)) Fejky to určite niesu ,sú to steinhart ocean gmt...
Posláno:

Pozorovatel
Všechno jsou to fejky Rolád :)
Large Sebenza 21 Insingo
Posláno:
Pokročilý
gravedigger - 002456
Talis - Steinharty určitě nejsou fejky...
glock70 - tyhle Super Avenger se perou s jedněmi Fortisy o mou přízeň jako definitivní hodinky. Měl jsem je na ruce, jsou nádherné, ale moc mi nesedí. Tak náš vztah asi zůstane v platonické rovině...
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 12/15/2011
mé oblíbené a obyčejné Timex 🍀

rimfireBR vložil tyto přílohy:
image.jpeg.jpg

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/20/2015
Když jsem zahlédl tohle vlákno napadlo mě dělat machýrka, že kdo chce plkat o hodinkách ať si chodí na Chronomag. Jenže mě to záhy přešlo a tak se také chci podělit. :)

Wilhelm vložil tyto přílohy:
image.jpeg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/27/2007
Už roky vlastním a k plné spokojenosti používám CASIA PRO-TREK. Konkrétně PAW1100 a PRW 5000T-7.
Oboje mají shodné funkce a zcela splňují moje požadavky a na nic jiného, pro mne lepšího jsem zatím nenarazil.
Díky radiovému řízení absolutně přesné, díky solárnímu dobíjení bezúdržbové - přitom odolné.
Mají kompas, výškoměr, barometr, teploměr + hromadu dalších s tím spojených funkcí + samozřejmě různé časové funkce.

Rafičkové PRW 5000T-7 jsou takové pro mne koukavější a reprezentativnější. Díky použitému titanu na hodinkách i na tahu jsou na svoji velikost hodně lehké.

Digitální PAW1100 mám možná o něco raději, protože mají jednodušší a intuitativnější ovládání.

Jezevec vložil tyto přílohy:
DSCN6047.JPG.jpg

Mějme ohled na zvířata a přírodu. Je to protijed na dnešní přetechnizovaný svět a bez nich by byl náš život o ničem.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum