ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Volný Pokec 01/2017 - 08/2024 Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 11/7/2010
Možná tam v zemi, kde sežrali včera co měli sežrat až zítra, očkují vakcínou ráže 7,62 jako v KLDR:
8:00 jeden nakažený
8:10 nula nakažených
9:47 jeden nakažený
9:57 nula nakažených....
"Mířím ke hvězdám, ale pořád trefuji Londýn." Wernher von Braun
Kdo říká, že člověk nemůže změnit svět, ten nejedl nedovařeného netopýra.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/27/2001
Wolfes napsal:
...a jestli se souloží se správným pohlavím...

Pozor, pokud máš děti, tak sex (s kýmkoliv), zábava chudých, nepřichází v úvahu. Děti jsou totiž neustále doma a na mezích je zima a mokro (navíc tato aktivita není dle platných nařízení venku povolena)mrGreen Razz
P.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/11/2005
honzajbanzaj napsal:
Ale hospody a zábava rozhodně pro společnost tak důležitý nejsou...

Mám hodně známých v důchodovém věku, chlapi, kterým již třeba zemřely manželky a oni žijí sami. Denně vyráželi "do města" nakoupit něco málo potravin, čerstvé pečivo a cestou zpět se zastavili v hospůdce. Třeba jen "na dvě". Ne kvůli pivu, ale aby si popovídali s kamarády. Tihle lidé teď týdny a týdny sedí sami doma před televizí, ze které na ně hrnou, jak všichni (a obzvlášť 65+, pomřeme).

Pro lidi mající spoustu tzv. sociálních kontaktů, rodiny (nebo třeba i jen v té práci) a do hospody či klubu vyráželi řádně zapařit, to fakt může všechno zůstat "v celospolečenském zájmu" zavřené. Ale existuje skupina lidí (a domnívám se, že ne úplně malá), které tahle zcela chaotická opatření už opravdu slušně lezou na mozek.

Po jarním "locdownu" se všichni zase sešli na pokec, pak zavřeli, před Vánocemi otevřeli - a nikdo ze starých pánů nechyběl...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/29/2009
Slon: dezinformaceRazz .... na náměstí souloží málokdo a podle Tvého postu vládních opatření je výjimka při cestě do přírody, parku.... Tak že tato cinnost zakázána neníLaugh NoNoNo
Kontakt pouze email,PM ne.Děkuji
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/26/2008
Já myslím, že souložit venku zakázáno není. Aspoň to plyne z odpovědi Rádia Jerevan na dotaz:

- Je možné souložit na Václavském náměstí v pravé poledne?

Odpověď:

- Možné to je. Ale počítejte s tím, že vám do toho bude kde kdo kecat!

Laugh Laugh Laugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/3/2015
P.: No, to mě zrovna ani moc nenapadlo... Jako jo, může to takhle zhoršit psychickej stav lidí, ale já jsem takovej ultrasamotář, že vlastně žádný společenský kontakty nemám, ale ani jsem nikdy neměl... Já jsem jenom doma nebo v lese a mezi lidi nechodím... Pak, že mě takováhle věc nenapadne... Na druhou stranu přece není problém se domluvit a třeba 2-3 se sejít u někoho doma. Prostě jen ti co fakt furt kecaj spolu a ne celá hospoda?

EDIT: Evidentně nejde vytvořit argument zahrnující všechny důležité parametry, dál v diskusi pokračuju asi už jen pasivně...
,,Všeliké kvaltování pro hovada jest"...J. A. Komenský; Nechceš-li vyrobit svůj 20. nůž, nevyráběj ten 1.!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/10/2015
Hodím to sem lebo to s nožmi nemá moc spoločné. Nevie niekto či sedí mäkká balistika z ruskej Kirasi L do nosiča Warrior Raptor? Nemám to možnosť odskúšať a rezať z toho nemienim Confused
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/27/2015

germanicus1 vložil tyto přílohy:
IMG_20210219_WA0036.jpg.jpg
IMG_20210219_WA0031.jpg.jpg

vaf
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 9/1/2009
To není výtěr, to už je spíš punkce...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/11/2009
Jo je tady veselo Happy a ja mam veselo doma take , sotva prijdu z prace tak manza mne zacne bombardovat :ze nekde na ae news je to ze schvalily pandemicky zakon a ze ma byt sledovaci mobilni system ...toje ze proste bodes mit povine nejakou apku ,ale jeste za to budes platit... Je to hovadina ze jo Happy ja jsem tak nasranej ze nesleduji zpravy pry to prosadil ten dobytek Hamacek..at tak nebo tak stejne nas uz sleduji.. Co je na tom pravdy dikHappy
To se nám to hoduje, když nám lidi půjčujou peníze . . .
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/10/2015
Michal.Vl napsal:
Jo je tady veselo Happy a ja mam veselo doma take , sotva prijdu z prace tak manza mne zacne bombardovat :ze nekde na ae news je to ze schvalily pandemicky zakon a ze ma byt sledovaci mobilni system ...toje ze proste bodes mit povine nejakou apku ,ale jeste za to budes platit... Je to hovadina ze jo Happy ja jsem tak nasranej ze nesleduji zpravy pry to prosadil ten dobytek Hamacek..at tak nebo tak stejne nas uz sleduji.. Co je na tom pravdy dikHappy

Povedz jej nech neverí všetkému čo je na internete. To povedal už Abraham Lincoln Laugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/7/2010
Ono rozdíl mezi konspirační teorií a realitou v tomhle státě je zhruba tak 4 až 6 týdnů. Povinné respirátory nebudou, vždyť jich není dost pro všechny. A pak máte 3 dny na to si je obstarat, a to je s touhle bandou idiotů ještě hodně, na jaře byl na roušky jeden den, jinak by se člověk nedostal MHD do práce.... V ten okamžik, kdy řekli, že povinné respirátory nebudou jsem samozřejmě hned objednal. Protože jak ta banda dementů řekne, že něco nebude, tak to za pár dnů schválí

Wizard vložil tyto přílohy:
kdyz_volis_saske_ocekavej_cirkuse.jpg.jpg
tri_diktatori.png
maskace_a_palke.jpg
plan_B.jpg

"Mířím ke hvězdám, ale pořád trefuji Londýn." Wernher von Braun
Kdo říká, že člověk nemůže změnit svět, ten nejedl nedovařeného netopýra.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/10/2019
Všechno jenom spekulace. Dcera je sestra na covidové jednotce a říkala že většina těch keců o umírání jsou plky. Ti, kteří na nákazu umírají jsou většinou prolezlí chronickýma chorobama, a já osobně si myslím, že rizikový věk neexistuje, pokud ten člověk je relativně zdravý. Dělám ve fabrice kde je 400 lidí, za celý rok nikdo nemocný, nikdo tam nenosí roušky a žijem, i já přestože už tabulkově patřím do rizikové kategorie.

Můj děd prodělal španělskou chřipku, z 2. světové si u Afrikakorpsu pořídil malárii, nevyhýbal se alkoholu, kouřil, miloval bůček a dožil se 94 let !
PROSÍM POUZE O E-MAILOVOU KOMUNIKACI, DĚKUJU.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/27/2015
přesně Ježoure, já mám zase kamarádku na JIPce, a ano, děnně tam umřou 3-4 lidi - staří, obézní, mající navíc x dalších nemocí,...
Na stránkách ministerstva covidnictví je uvedeno, že průměrný věk co umřeli na covid je 79-80 let. Smrtnost je u nás 1,6 %, takže asi tak.

Wizard: k tomu plánu B to tady spěje až se lidi ještě víc naserou.

Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/16/2013
A meziroční srovnání úmrtnosti?
Sedmdesátiletý kamarád je pořád kamarád... Cry
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/19/2011
Ježoure, tohle sis buďto vymyslel, nebo je tvoje dcera totální kráva. Takovouhle kokotinu by soudný zdravotník nikdy nevyslovil...NoNoNo
Ana'l nathrach, orth' bha'is's bethod, do che'l de'nmha
"Hadí dech, kouzlo života a smrti, předzvěst stvoření."
Posláno:

Štamgast
Muscatel napsal:
A meziroční srovnání úmrtnosti?
Sedmdesátiletý kamarád je pořád kamarád... Cry

Samozřejmě. Ale mladší lidi umírali vždycky. Měl jsem spolužáka, kterej nekouřil, nepil a sportoval. Umřel v 36 letech. Bohužel svíčka hoří každému jinak dlouho. Ale abych propadal panice, ani náhodou. Umřít můžeš kdykoliv, na cokoliv.
Nevíš dne, ani hodiny.
Posláno:

Štamgast
montelie napsal:
Ježoure, tohle sis buďto vymyslel, nebo je tvoje dcera totální kráva. Takovouhle kokotinu by soudný zdravotník nikdy nevyslovil...NoNoNo

Tu nadávku si odpusť . Chtěl bych vidět tebe, chytrolíne, kdyby to napsal někdo o tvojí krvi. Ale ty jseš svýma debilníma výrokama celkem proslulý. Zalez a posírej se strachy.
P.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/11/2005
krezac napsal:
Uvadi se, ze clovek si pamatuje cca 1000 lidi. Kolik znas (osobne, ne kamos kamose na internetu rikal, ze jeho kamos) lidi, kteri covida chytli? A kolik z nich je na tom vazne? V mem pripade je to pod deset pozitivnich a jeden na ventilatoru (v duchodovem veku, problemy se srdcem). Ano, verim, ze u lidi jako Surg to bude jinde.

Tenhle z mého pohledu zajímavý příspěvek tady poněkud zapadl.

Kolem mne to prodělal kde kdo, včetně rodiny. Osobně neznám nikoho, kdo by zemřel.

Tím ale vůbec nechci tvrdit, že tady ten virus není a že se na něj (s ním?) neumírá! Ale pandemie? Rok trvající "opatření" o kterých sám ministr zdravotnictví po roce prohlásí, že nefungují?!? Předtím vypustil z úst, že z vykazovaných úmrtí na covid, na něj skutečně zemřelo tak 30%??? A dvě chirurgické roušky přes sebe namísto jedné, to nás má zachránit?

Samozřejmě, každý z nás má s touhle podivnou dobou jiné zkušenosti a podle nich si vytváří vlastní názor. I když... Někteří zjevně věří odborníkům, kteří sami popírají své výroky.

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/31/2019
montelie napsal:

Někdy sranda to tu číst.
Ale psat někomu za jeho vyjádření,ze jeho dcera je totální kráva NoNoNo
To mas panáčku asi iq hodně pod čarouAngry
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum