ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Volný Pokec 01/2017 - 08/2024 Možnosti
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 10/8/2011
P. napsal:
Vůbec jsem neřešil covid, životy na kterých samozřejmě záleží

Ano na tech zivotech zalezi. Ale na me to pusobi dojmem, ze to, co vlady aktualne provozuji je resit "par" obeti dopravnich nehod tim, ze zakazou veskera auta. Ovsem pulka lidi jako bonus musi trikrat denne prebehnout trat pred prijizdejicim vlakem (MHD, firmy).
Posláno:
Štamgast
Připojený: 10/17/2007
Wizard napsal:
Ono rozdíl mezi konspirační teorií a realitou v tomhle státě je zhruba tak 4 až 6 týdnů. Povinné respirátory nebudou, vždyť jich není dost pro všechny. A pak máte 3 dny na to si je obstarat, a to je s touhle bandou idiotů ještě hodně, na jaře byl na roušky jeden den, jinak by se člověk nedostal MHD do práce.... V ten okamžik, kdy řekli, že povinné respirátory nebudou jsem samozřejmě hned objednal. Protože jak ta banda dementů řekne, že něco nebude, tak to za pár dnů schválí

No jo, ale to ještě nevěděli, že k nám z Honkongu konečně dorazí ty mašiny na respirátory, co s velkou slávou dojednali senátníci... Grin

Včera jsem sledoval oslavnou reportáž o předávání linky, a když jsem slyšel, že stát na zaškolení obsluhy nikoho na Taiwan nepošle, ale že tam jedou soukromé osoby, tak mi to docvaklo - a nějak se ty stroje zaplatit musí, když už tady jsou. Ani nechci vědět, kdo ty linky bude ve finále provozovat...Angry

Pokud mi chcete cokoli napsat, pište mi prosím maily, na PM nemusím hned (nebo vůbec) reagovat. Díky.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/22/2005
Cool

Už nebudu nic dokazovat ani srovnávat: mým úkolem je tvořit.....
- William Blake
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
Mydlifous napsal:
Existují jen dva názory, úplně opačné. Nic mezi. Svět nikdy není jen černobílej. To, že si někdo myslí ten opak, je v pořádku, každej má právo na svůj názor. Když někomu budu sprostě nadávat, protože si myslí něco jiného, co budu?
Pokud jde o mě, já zdravotníky vůbec v lásce nemám. V mým blízkým okolí jim jejich práce moc nejde, navíc trochu vidím do zákulisí díky manželce (zdravotní sestra) a taky díky rodinnému působení v pohřebnictví. Když moje žena fňuká, jak jsou lidi oškliví, radím jí, že když je to tak hrozný, ať jde makat jinam Wink
Dneska totiž asi pracují jen zdravotníci. A to ohrožení covidem... Co třeba personál v nabouchaným Lidlu?
Jinak občas čtu diskuze, abych se dozvěděl, že za všechno může Babiš. Počítám, že třeba v článku o útoku žraloka by to mohlo trvat tak 5,6 komentářů Grin normálně k volbám nechodím, ale letos mu dám hlas. Jen proto, aby lidi, co mě znají, měli vztek Grin
Když mi někdo bude chtít vynadat, prosím do PM Wink

Proč vynadat ??? Naopak, jeden z nej příspěvků Ok

V pár větách skvěle vystihnuté proč lidé volí Babiše a taky skvělá sonda do způsobu uvažování a rozhodování takového voliče.......
Mám v hlavě takový obraz : jak se setkáváš s lidmi (třeba zdravotníky nebo řemeslníky) kteří vykonávají svou práci se stejnou zodpovědností, motivací a vizí jako Ty svou práci voliče.....
Jarda
K vítězství zla úplně vystačí nečinnost dobrých lidí.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/26/2008
Nejen o covidu je mnoho teorií. Třeba i o 5G......

Sidney vložil tyto přílohy:
GPS_chip.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2007
Jardah napsal:
Mydlifous napsal:
........: normálně k volbám nechodím, ale letos mu dám hlas. Jen proto, aby lidi, co mě znají, měli vztek Grin
Když mi někdo bude chtít vynadat, prosím do PM Wink

Proč vynadat ??? Naopak, jeden z nej příspěvků Ok

V pár větách skvěle vystihnuté proč lidé volí Babiše a taky skvělá sonda do způsobu uvažování a rozhodování takového voliče.......
Mám v hlavě takový obraz : jak se setkáváš s lidmi (třeba zdravotníky nebo řemeslníky) kteří vykonávají svou práci se stejnou zodpovědností, motivací a vizí jako Ty svou práci voliče.....
Jarda

....částečně jsem pochopil, proč existují lidé, kteří volí něco jako je "Bureš"
Jarda krásně popsal míru odpovědnosti člověka ve volbách. Myslel jsem si, žeje to částečně vychováním lidí mé generace "naschvál volím největšího vola, ať se to už konečně posere". Bohužel se tito nezodpovědní exoti vyskytují i v generacích dalších a dalších.
Topolánek někde v rozhovoru řekl "Babiš musí být premiér, nebo půjde do tepláků - a na dlouho". Měl pravdu. Doufám, že se toho dožiju.

Když něčemu věnuješ dostatek času, budeš v tom MISTR. Pokud nejsi blb.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 8/12/2013
Nojo... Asi mám přesně štěstí na zdravotníky, kteří to své dělají tak, jako já volby. Akorát já volím zdarma Grin krom toho, na volby se stejně asi vykašlu, tak se nemusí nikdo bát. Agenta nebo smažku, radši půjdu do lesa jako každý jiný volby Happy
Posláno:
Štamgast
Připojený: 7/13/2015
jan03 napsal:
Wizard napsal:
Ono rozdíl mezi konspirační teorií a realitou v tomhle státě je zhruba tak 4 až 6 týdnů. Povinné respirátory nebudou, vždyť jich není dost pro všechny. A pak máte 3 dny na to si je obstarat, a to je s touhle bandou idiotů ještě hodně, na jaře byl na roušky jeden den, jinak by se člověk nedostal MHD do práce.... V ten okamžik, kdy řekli, že povinné respirátory nebudou jsem samozřejmě hned objednal. Protože jak ta banda dementů řekne, že něco nebude, tak to za pár dnů schválí

No jo, ale to ještě nevěděli, že k nám z Honkongu konečně dorazí ty mašiny na respirátory, co s velkou slávou dojednali senátníci... Grin

Včera jsem sledoval oslavnou reportáž o předávání linky, a když jsem slyšel, že stát na zaškolení obsluhy nikoho na Taiwan nepošle, ale že tam jedou soukromé osoby, tak mi to docvaklo - a nějak se ty stroje zaplatit musí, když už tady jsou. Ani nechci vědět, kdo ty linky bude ve finále provozovat...Angry

Je to jen 300 km, nebo trochu blíže .... (K. Kryl).
Hong Kong - Formosa 600 km nebo trochu dále (já)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/11/2009
A nepatri Topolanek take do tech teplaku stejne jako Bures Wink
To se nám to hoduje, když nám lidi půjčujou peníze . . .
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/26/2008
Před léty třiatřiceti nám v hodinách sociologie vykládal Ivan Mucha Teorii cirkulace elit Vilfreda Pareta. To jsem ještě netušil, že jí necelé dva roky na to zažiju v přímém přenosu. Od té doby už se nedivím (téměř) ničemu......

Zdenek
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/24/2011
želva napsal:
Cool

Cool
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/27/2015

Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/30/2011
Jeden hot a druhý čehý ...

V té naší louži mám známé mám od Chebu až po Kežmarok, osobně (ne z médií) vím o jediném těžkém průběhu "covidu" nebo nečím s "covidem".

taky jeden názor:
https://www.facebook.com/1760114144/videos/10207897519113438/

https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR1Pc6cFG6XqSPs20a1K-W2up0t0Sqnw0fmBjv1O5HzmTj8qqZfHBQ3QHio&v=AQlroX0wMFk&feature=youtu.be
Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví co je třeba.
Nůž slouží mě, nikoli já jemu.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/27/2015

Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/18/2017
Nechci nic dalšího rozpoutat, jen dám video vyjadřující názory, se kterými souhlasím..
Kdo bude chtít, ten se podívá...Wink

..kdyby byli všichni stejný, byla by to pěkná nuda..
FMJ
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/13/2004
Pro Ježoura - prosím, vyvrať toto https://www.seznamzpravy.cz/clanek/uz-neni-ani-dost-dreva-na-rakve-realita-nejvic-zasazenych-okresu-143406#dop_ab_variant=519620&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=utwz8HyQCle-202102202019&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Pokud je toto manipulace a hra s čísly, kterou vyvrátíš, budu jen rád. Bude to totiž znamenat, že to nevypadá hůř a hůř.....
Kdo je příliš zvědavý, ten nebude nikdy moc starý.....
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/7/2010
No nevím, všude máš tolik kůrovcového dřeva... Já vím, je to prožraný... Ale rakev snad už nemusí mít FFP2 nebo FN95...
Covid už jsme měli, celá rodina, nadělili jsme si ho k Vánocům. Vím, jsou lepší dárky, taky jsem mu nijak naproti nešel, opatření jsem dodržoval, v rizikových místech typu lékárny nebo návštěva lékaře respirátor místo roušky. Na nákupy jsem chodil sám, a každému pořídil kapesní desinfekční sprej, kdyby se někde potřeboval napít či najíst a neměl si možnost ruce umýt. A bylo to stejně naprosto k hovnu, stejně jsem to dotáhl domů a vůbec netuším odkud. A přečkali jsme to všichni, i táta, co za pár dní oslaví 87, nikdo z nás nemusel do nemocnice ani k lékaři. Důležitá věc když už to máte, je dostatek tekutin, žádný alkohol a hlavně, dost odpočinku. Pár dnů se na vše vykašlat a prospat klidně 14 hodin denně. Spousta lidí je zvyklá nemoci přecházet, s nemocenskou almužnou občas nemají na výběr, a když téhle nemoci dáte šanci nabrat dech, tak ho potom nemusíte nabrat Vy... Nemusíte se klepat, že když to chytnete hned umřete, ale musíte mít před touhle nemocí dostatečný respekt. Když samozřejmě máte vstřícného zaměstnavatele, jako mám já, tak jsem si ještě po vyléčení dal týden rezervu a dělal z domova, abych nikoho nenakazil. Vše za plný plat. Dokud se lidi budou bát testovat, protože v případě karantény nebudou mít na konci měsíce na nájem, nikdy to nezastavíme. Taky jsem takhle před dvaceti lety po škole nějaký čas žil, než jsem si udělal praxi a mohl si místo vybírat
"Mířím ke hvězdám, ale pořád trefuji Londýn." Wernher von Braun
Kdo říká, že člověk nemůže změnit svět, ten nejedl nedovařeného netopýra.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/30/2011
Pohybuju se na Chebsku i Sokolovsku a za tuhle frázi "Kvůli náporu chybějí i rakve či pytle na zesnulé." by autor zasloužil vypleskat.

Data za rok 2020 jsou předběžná:
https://www.czso.cz/csu/czso/obypz_cr
https://www.czso.cz/csu/czso/databaze-demografickych-udaju-za-obce-cr
Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví co je třeba.
Nůž slouží mě, nikoli já jemu.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 8/12/2013
Velká část nebožtíků končí jako bezobřadní. Takže do trouby jdou obvykle v papírové rakvi. Kartonu je málo, asi to souvisí s nárůstem nakupování online a větší poptávkou obchodů po různých krabicích. Papír je navíc taky ze dřeva. Pokud jde o dřevo, spíš asi nejsou lidi na kácení a zpracování.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/24/2011
tak já se zeptám na něcojiného, nemáte někdo premium učet na iDnes? je tam článek o MIlanovi - https://www.idnes.cz/hobby/dilna/kovari-noze-milan-pokorny-futuron-forge-vikend.A210219_084258_hobby-dilna_bma?zdroj=top

a rád bych si ho dočetl, tak prosm o odkaz někoho účtem
Díky
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum