ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Volný Pokec 01/2017 - 08/2024 Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 7/5/2011
POZOR NA KAPESNÍ NOŽE A TO I NA OPINELY !!!

Aby nakonec i kapesní nože nebyly úplně zakázány....

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/v-regionu-u-parize-se-rozhorela-valka-gangu-mladi-se-vrazdi-kapesnimi-nozi-40352080
Posláno:
Štamgast
Připojený: 8/12/2013
Neboj, raku. Ti zapíchnutí určitě zemřeli na covid Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/22/2012
rak nožomil napsal:
POZOR NA KAPESNÍ NOŽE A TO I NA OPINELY !!!

Aby nakonec i kapesní nože nebyly úplně zakázány....

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/v-regionu-u-parize-se-rozhorela-valka-gangu-mladi-se-vrazdi-kapesnimi-nozi-40352080

Treba im uznať štýl a patriotizmus, ten opinel..
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/7/2010
Doufám že měli všichni roušky, Opinel není katana, tam se musíte přiblížit víc jak na dva metry...
"Mířím ke hvězdám, ale pořád trefuji Londýn." Wernher von Braun
Kdo říká, že člověk nemůže změnit svět, ten nejedl nedovařeného netopýra.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/10/2018
Wizard napsal:
Opinel není katana, tam se musíte přiblížit víc jak na dva metry...

No jak který - nepíšou tam velikost Happy

Posláno:

Štamgast
Tak Opinel 13 jsem neznal, parádní macek. A ve všech českých obchodech vyprodanej. Takže asi máš pravdu, Frantíci je potřebujou doma Laugh
Posláno:

Štamgast
13 mají skladem zde: https://www.kapesni-noze.cz/klasicke-zaviraci-noze/opinel-n-13-stainless-steel/

Nutnost vlastnit musí mít každý - dá se použít i jako obušek Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/23/2013
No, tak trochu popisuje moje pocity:

Máš-li krátký nůž, potřebuješ dlouhou ruku.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/11/2009
janm napsal:
13 mají skladem zde: https://www.kapesni-noze.cz/klasicke-zaviraci-noze/opinel-n-13-stainless-steel/

Nutnost vlastnit musí mít každý - dá se použít i jako obušek Happy
A neni ta cena trochu premrstena? Ted jsem se byl podivat do supliku ,pravda je to dvanactka ale stala mne ,je to tak 4 roky zpatky 300 kc Confused
To se nám to hoduje, když nám lidi půjčujou peníze . . .
Posláno:

Štamgast
No to ja nevím jestli je to drahé nebo není - cenotvorbu Opinelu nedělám a každý jednotlivec si to musí obhájit sám jestli to chce nebo si raději koupí deset piv a tlačenku.

Každopádně Opinel 13 je půlmetrový nůž (v otevřeném stavu) a s dvanáctkou se úplně srovnávat nedá - je to o několik levelů jinde.

Když jsem ho kdysi kupoval v Trapperovi, tak kolem dvojky stál.

Edit: stojí 100 éček, takže ano, je to levné Wink https://www.opinel.com/tradition/inox/couteau-geant-n13-inox-et-sa-boite

*foto z webu

janm vložil tyto přílohy:
s_l600.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/11/2009

Michal.Vl vložil tyto přílohy:
FB_IMG_1614365180943.jpg.jpg

To se nám to hoduje, když nám lidi půjčujou peníze . . .
Posláno:

Štamgast
Avengers na rozdíl od nás měli šanci...

Wizard vložil tyto přílohy:
Vsechno_poserou.jpg.jpg

EM
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/21/2008
...bože to je píčovinka...pidichvilka něčeho zábavnýho...na konci jak s tou kejtrou jebneLaugh

"Nu, tu máš, poutníče, milý ten svět, na nějžs se podívati žádostiv byl."
Posláno:
Štamgast
Připojený: 3/13/2013
tak tohle pobavilo.

Žiji s přítelkyní již několik let, ale každý máme pobyt v jiném okrese. Mohu za ní jet nebo ona za mnou, co případně musím doložit?
To nelze, pokud nepůjde o zajištění nezbytné péče o přítelkyni (např. úraz). Nebo se musíte na dobu 3 týdnu sestěhovat na jedno místo.

Odpověď na stránkách ministerstva.https://www.mvcr.cz/clanek/pohyb-mezi-okresy.aspx
Posláno:

Štamgast
Respirator mám, dezinfekci také, tam kde je hodně lidí nechodím. Takže pravidlo 3R dodržuji a budu nadále dodržovat.

Ale na zákaz pohybu kašlu.

Budu si jezdit kam chci, kdy chci a za kým chci.

Uz vidím, jak policie bude schopna každého kvůli pohybu kontrolovat, když už teď je přetížena.

Nejsem vězeň před rokem 1989, abych se po propuštění z výkonu trestu každý den hlásil na policii a nesměl opustit trvale bydliste (tomu se říkalo povinný dozor).

Nic jsem nespachal, nejsem trestán, takže nikdo nemá právo omezovat moji svobodu pohybu a krátit mne na základních lidských právech.

Ryba smrdí od hlavy ti kteří vymýšlejí takovéto hovadiny to co nařídí stejně nedodržují a nařízení by měla platit pro všechny tedy i pro ně.

Howk.
Posláno:

Štamgast
Jo jo Raku. Kvuli stejne smyslejicim lidem jako si ty rady budou restrikce a covid jeste dalsich deset let.
Gratuluju.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/29/2009
Rak : dokud budou lidi jako Ty tak se v těch sračkách budeme motat furt dokola. Mít plnou hubu "práva" se hodí, ale že máš i povinnosti jako občan už tak přes hubu nejde. Ostatně to tu jde u Tebe vidět běžně !!!
Kontakt pouze email,PM ne.Děkuji
Posláno:

Štamgast
Jak bylo kdysi řečeno ve filmu Noc na Karlštejně, největší úctu před zákony by měl mít zákonodárce sám. Normální občas už se nemůže v práci nažrat jako člověk, musí si buď něco ohřát v mikrovlnce, nebo objednat drahý rozvoz a baštit to z plastové krabice. Zajímalo by mě, jestli si svou poslaneckou kantýnu taky zavřeli. Dál si chodí na pivo, do hospod, na sportovní utkání a cestují po světě. A aby se náhodou nemuseli mačkat v koleně nebo v MHD, tak ještě tihle zmrdi mají modré majáčky a právo přednosti. Proč, protože jsou to líná prasata, co nemohou včas vstát do práce. Ano, opatření dodržuju, ale ta, co dávají smysl. Než bych stál jako kokot na prázdné zastávce v respirátoru, stoupnu si půl metru vedle zastávky. Když se tam hromadí lidi respirátor si vezmu. Teď ho kvůli těm idiotům budete mít i na liduprázdné ulici, v dešti, v mlze, provlhne a bude k hovnu. Ale budete ho mít, bravo. K lékaři, kde se viry hromadí, nosíme respirátory už skoro celý rok. V novém pandemickém zákoně si taky ústavní činitelé udělali vyjímku pro sebe v nošení respirátorů. Takže já zcela souhlasím s Rakem. Takhle vláda u mě ztratila jakýkoliv respekt a úctu. Dodržuji co dává smysl, zbytek tak, abych nedostal pokutu. Jsme tak jako národ naučeni už od dob Rakouska-Uherska, doškoleni pak nacisty a komunisty. Když pak demokratický stát řídí stejní lidé hodí se to
Posláno:
Štamgast
Připojený: 10/8/2011
Dudulik napsal:
Rak : dokud budou lidi jako Ty tak se v těch sračkách budeme motat furt dokola. Mít plnou hubu "práva" se hodí, ale že máš i povinnosti jako občan už tak přes hubu nejde. Ostatně to tu jde u Tebe vidět běžně !!!

Myslim, ze dokud pojedou "vymenne burzy" typu fronta pendleru na hranici, montovny a ubytovny zahranicnich delniku, VIP fotbalove zapasy, akcni najezdy na Kauflandy a spol,... tak to, ze nekdo prekroci "caru" v lese, i kdyz kilometry kolem nikdo neni nebo pujde po vesnici bez hadru, kdyz tam pul dne druheho cloveka nepotka, fakt nic neovlivni.

Ale ano, papalasum se to jako duvod k dalsimu utazeni sroubu urcite hodi.
Posláno:

Štamgast
Jasně jsem napsal že respirator mám dezinfekci taky a tam kde je hodně lidí nechodím.

A zákaz pohybu budu dodržovat teprve tehdy
až zákonodárci politici papalasi a zbphatlici ty zákony omezení příkazy zákazy nařízení budou dodržovat taky. To je furt keců že zákon platí pro všechny a že všichni jsou si rovni před zákonem. Tak buď všichni anebo nikdo.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum