ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Volný Pokec 01/2017 - 08/2024 Možnosti
Posláno:
Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 12/28/2015
To som nečetl že psal, ale možná to smazal? 😯
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/23/2010
Rozhodně nepatřím mezi popírače kovidu a sabotéry opatření. Sám jsem ho měl s ne úplně lehkým průběhem, manželka měla zápal plic a jeden příbuzný leží na plicním. ALE….
Dušane, těžko asi chápeš potřeby a pocity někoho, kdo celý den maká ve fabrice bez denního světla nebo sedí v obchoďáku na kase, po šichtě jede narvanou hromadnou dopravou do narvaného krámu a pak rovnou domů. Tam stráví zbytek dne zavřenej v králíkárně. A tak celej tejden. A když chce na víkend někam vypadnout do přírody, do lesa, na místa, které má rád a je mu tam dobře, kde celej den nikoho nepotká, tak mu to zakážou, protože je to za hranicí katastru, nebo je to dál než kilák od jeho bydliště (berte s rezervou). Jsem pro nařízení, která nás toho sajrajtu zbaví. Ale jaký má smysl, že policisté (a nejen oni) jezdí celý den 12 h. v autech v roušce. Na pauzu jdou na služebnu na kafe, jídlo atd., kde sedí u jednoho stolu. Skončí pauza, nasadí roušku a sednou do jednoho auta. To vám přijde normální??? Vážím si práce IZS. Vážím si hasičů, mám mezi nimi spoustu dobrých přátel. Sám (myslím) bydlíš v paneláku a každou chvilku dáváš krásné fotky, jak jsi někde na špacíru. Pokud chceš ostatní, kteří mají také potřebu jít ven, kritizovat. Proč neděláš to, co chceš po nich? Zavři se v králíkárně a měsíc- dva, tři nevylézej. Potom tě třeba přejde potřeba nazývat je MRDKAMI. Když se kouknu na tvé fotky, tak třeba tady kolegové nemají nasazené rousky a nedodržují rozestupy 2 m. Zlob se jak chceš, fotky jsi zveřejnil ty, ostatní tady moralizuješ a tak tedy i tví kolegové jsou „mrdkami“ co nedodržují nařízení vlády a kvůli nim se toho sajrajtu nezbavíme?
Pro mě je tato debata uzavřená. Vyserte e na to a a snažte se rozumně chovat a pojďme se bavit raději o ženských.

Pospa vložil tyto přílohy:
20210121_134612.jpg_big.jpg.jpg
20210121_153909.jpg_big.jpg.jpg

chybama se člověk učí- BLBEC VLASTNÍMA
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/29/2009
Juro, opět jsi nezklamal ,praktiky městskeho policajta👍👍👍. Kup si brýle nebo se vrať k měštákům a můžeš opět měřit metrem lidem rozestupy a dávat jim pokuty ...a odvolávat se na předpis👎. Sám jsi nám ty případy říkal!!!
Sakra jsme si rozestupy hlídali, bohužel párek pod roušku nenacpeš. A bohužel při výcviku nelze vždy dodržet roušku, v tom jsou předpisem jasně dané výjimky! Ale to bys nesměl být jen vyrypovač a chytrolín a zjistil si fakta 👎

A nešiř lži...nikdo Ti nezakázal jít do lesa!!!
Kontakt pouze email,PM ne.Děkuji
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/18/2017
Ach ty výjimky, že..Laugh
..kdyby byli všichni stejný, byla by to pěkná nuda..
Posláno:
Štamgast
Připojený: 8/12/2013
Pospa : zásah, potopená Laugh
Chtěl bych se zeptat, co znamená to howgh? Měl jsem za to, že je to "domluvil jsem". Nějak to tu nefunguje. mrGreen
Za mě : naprostý souhlas s pospou a wizardem. Ok
Posláno:

Štamgast
eSDeO napsal:
Ach ty výjimky, že..Laugh

👍👍👍Ať zruší výjimky a klidně místo výcviku v ledu budu sedět v teple😂😂😂👍

Pokud napíše někdo howg jako odpověď někomu, tak že domluvil v té dotyčné debatě😂😂😂....ne že bude navždy mlčet 😉
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/27/2015
Dudulík: na té první fotce jíte párky a hlídáte si rozstupy jo? Takže od teď už mlč a přestaň moralizovat

germanicus1 vložil tyto přílohy:
Screenshot_2021_02_27_11_23_44_756_com.whatsapp.png.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/5/2011
Málek Petr napsal:
... "kus kokota jsi"...

Když někdo nevidí 3 smejici se smajlíky a nechápe že to je LEGRACE a NADSÁZKA

tak ať se zamysli sám nad sebou...

Amen.
Posláno:

Štamgast
germanicus1 napsal:
Dudulík: na té první fotce jíte párky a hlídáte si rozstupy jo? Takže od teď už mlč a přestaň moralizovat

A to mi jako zrovna Ty nařizuješ že musím mlčet ?😂😂😂
Nevíš o tom nic co se dělo a opět meleš nesmysly!!! 😉
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/27/2015
Dudulik napsal:
germanicus1 napsal:

A to mi jako zrovna Ty nařizuješ že musím mlčet ?😂😂😂
Nevíš o tom nic co se dělo a opět meleš nesmysly!!! 😉

Cvičení ok, ale jak tedy vysvětlíš ty roušky na bradě když si tam pomalu dáváte dýchání z úst do úst...
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 12/3/2020
No jediné co se opravdu vládě povedlo skoro za 1/2roku NS, je rozeštvání lidí mezi sebou. Opatření nefungují. Já i většina lidí myslím dodržujeme co chtějí a stejně je to k h***u.
Takže už opravdu nevím co mám ještě dodržovat!
Možná by to chtělo více kontrolovat hospody kde se pořád něco opravuje a maluje (ironie). A garážové party.
Jen můj názor. Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/23/2010
Dudulik napsal:
Juro, opět jsi nezklamal ,praktiky městskeho policajta👍👍👍. Kup si brýle nebo se vrať k měštákům a můžeš opět měřit metrem lidem rozestupy a dávat jim pokuty ...a odvolávat se na předpis👎. Sám jsi nám ty případy říkal!!!
Sakra jsme si rozestupy hlídali, bohužel párek pod roušku nenacpeš. A bohužel při výcviku nelze vždy dodržet roušku, v tom jsou předpisem jasně dané výjimky! Ale to bys nesměl být jen vyrypovač a chytrolín a zjistil si fakta 👎

A nešiř lži...nikdo Ti nezakázal jít do lesa!!!

Tak roušky na bradě vidí každý, paní, co vydává párky roušku nemá vůbec a i když jste si rozestupy sakra hlídali, tak 2 metry mezi některými to nejsou.

Omlouvej si to jak chceš. Jen že poslední dobou tady každého moralizuješ a často i sprostě urážíš. Tak by sis mohl zamést před vlastním prahem.

Ještě na vysvětlenou, psal jsem " A když chce na víkend někam vypadnout do přírody, do lesa, na místa, které má rád a je mu tam dobře, kde celej den nikoho nepotká, tak mu to zakážou, protože je to za hranicí katastru, nebo je to dál než kilák od jeho bydliště (berte s rezervou). !"

Myšleno tak, že někdo z města (Prahy) nemůže jet na oblíbená místa, třeba do skal,hor, Brd, Šumavu...., protože je to v jiném kraji, okrese, za chvíli i katastru obce (berte s rezervou.

Nemůžeš z věty vzít jedno slovo a pak to otočit podle toho, jak se ti to hodí.

Pokud máš nějaký problém, nemusíš tady urážet každého, kdo s tebou nesouhlasí a má jiný názor. Někdy je dobré přiznat vlastní chybu.

Možná by bylo lepší se uklidnit a nepouštět se do naprosto zbytečných debat, hádek, urážek.

Pro mě opravdu nemá cenu v tom pokračovat.
chybama se člověk učí- BLBEC VLASTNÍMA
Posláno:
Začátečník
Připojený: 3/27/2013
Jsem myslel, ze sem mrknu na vtipy o šaške a ono se to tu hádá. Nechci se toho účastnit, sám si ted mužů v naší obci o 300 obyvatelích proběhnout jen po katastru (s výhledem na les a rouškou), což my moc nevyhovuje - kdo někdy trochu běhal, tak asi ví. Když to srovnám se skoro vedlejší obcí Praha Happy

Ale z jiného soudku - jestli se chcete uklidnit a zjistit, proč mate pravdu všichni, tak si dejte do google "science dynamics review" najdete si číslo 9 nazvané Martinovi v 7mi pádech. Je to z přelomu října a listopadu, ale myslim, že to dokáže zprostředkovat pohled "druhé strany" docela dobře Wink
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/17/2014
Měl by jsi dostat milý Dušane
ban.
Každého tady urážíš a zesměšňuješ.
Posláno:

Štamgast
Růža napsal:
Měl by jsi dostat milý Dušane
ban.
Každého tady urážíš a zesměšňuješ.

Fando, asi měl...za to že se do těchto debat vůbec pouštím 👎😉.
O urážkách toho tu je spoustu, od lidí nazyvání ovcema jen proto že se snaží něco dodrzovat, jen proto že mají jiný vkus a pod. A diskuze o hovně proč hasiči při výcviku nemají roušku...mno sorry, ten člověk o tom nic neví co lze podle předpisů u nás a co nelze. Směna v noci spí pokupě, ještě že tu někteří netuší že to lze bez roušky . A mohu ujistit že postele víc jak dva metry od sebe opravdu nelze 😉
Toť vše, měj se 👍😷
Posláno:
Štamgast
Ovce je urážka pro někoho, kdo tituluje lidi jako mrdky?
Posláno:

Štamgast
Mydlifous napsal:
Ovce je urážka pro někoho, kdo tituluje lidi jako mrdky?

Ono se lehce vytrhavá souvislost, vid? 😉
Cituji sám sebe v příspěvku zde: " ...že si tam umi líp pohlídat mrdky co systém chtějí jen podojit(nemluvím o všech)"

Těm co se v tom poznali a tím pádem se jich to dotklo, se hluboce omlouvám ale bohužel názor nezměním 😉
Prima víkend všem bez rozdílu 😉👍
Posláno:
Štamgast
Hasič je neprůstřelnej Grin
Speciální howgh pro pana Dudulika
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/22/2005

Už nebudu nic dokazovat ani srovnávat: mým úkolem je tvořit.....
- William Blake
Posláno:
Štamgast
Připojený: 7/13/2015
Nechte toho bejci. Poslední 2 dny volna na vypadnutí někam do lesa jako čistírny starostí a vy se místo toho dohadujete u compu. Psychická pohoda je základ zdraví.
Jura
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum