ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Volný Pokec 01/2017 - 08/2024 Možnosti
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 8/12/2013
Pospa : zásah, potopená Laugh
Chtěl bych se zeptat, co znamená to howgh? Měl jsem za to, že je to "domluvil jsem". Nějak to tu nefunguje. mrGreen
Za mě : naprostý souhlas s pospou a wizardem. Ok
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/29/2009
eSDeO napsal:
Ach ty výjimky, že..Laugh

👍👍👍Ať zruší výjimky a klidně místo výcviku v ledu budu sedět v teple😂😂😂👍

Pokud napíše někdo howg jako odpověď někomu, tak že domluvil v té dotyčné debatě😂😂😂....ne že bude navždy mlčet 😉
Kontakt pouze email,PM ne.Děkuji
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/27/2015
Dudulík: na té první fotce jíte párky a hlídáte si rozstupy jo? Takže od teď už mlč a přestaň moralizovat

germanicus1 vložil tyto přílohy:
Screenshot_2021_02_27_11_23_44_756_com.whatsapp.png.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/5/2011
Málek Petr napsal:
... "kus kokota jsi"...

Když někdo nevidí 3 smejici se smajlíky a nechápe že to je LEGRACE a NADSÁZKA

tak ať se zamysli sám nad sebou...

Amen.
Posláno:

Štamgast
germanicus1 napsal:
Dudulík: na té první fotce jíte párky a hlídáte si rozstupy jo? Takže od teď už mlč a přestaň moralizovat

A to mi jako zrovna Ty nařizuješ že musím mlčet ?😂😂😂
Nevíš o tom nic co se dělo a opět meleš nesmysly!!! 😉
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/27/2015
Dudulik napsal:
germanicus1 napsal:

A to mi jako zrovna Ty nařizuješ že musím mlčet ?😂😂😂
Nevíš o tom nic co se dělo a opět meleš nesmysly!!! 😉

Cvičení ok, ale jak tedy vysvětlíš ty roušky na bradě když si tam pomalu dáváte dýchání z úst do úst...
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 12/3/2020
No jediné co se opravdu vládě povedlo skoro za 1/2roku NS, je rozeštvání lidí mezi sebou. Opatření nefungují. Já i většina lidí myslím dodržujeme co chtějí a stejně je to k h***u.
Takže už opravdu nevím co mám ještě dodržovat!
Možná by to chtělo více kontrolovat hospody kde se pořád něco opravuje a maluje (ironie). A garážové party.
Jen můj názor. Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/23/2010
Dudulik napsal:
Juro, opět jsi nezklamal ,praktiky městskeho policajta👍👍👍. Kup si brýle nebo se vrať k měštákům a můžeš opět měřit metrem lidem rozestupy a dávat jim pokuty ...a odvolávat se na předpis👎. Sám jsi nám ty případy říkal!!!
Sakra jsme si rozestupy hlídali, bohužel párek pod roušku nenacpeš. A bohužel při výcviku nelze vždy dodržet roušku, v tom jsou předpisem jasně dané výjimky! Ale to bys nesměl být jen vyrypovač a chytrolín a zjistil si fakta 👎

A nešiř lži...nikdo Ti nezakázal jít do lesa!!!

Tak roušky na bradě vidí každý, paní, co vydává párky roušku nemá vůbec a i když jste si rozestupy sakra hlídali, tak 2 metry mezi některými to nejsou.

Omlouvej si to jak chceš. Jen že poslední dobou tady každého moralizuješ a často i sprostě urážíš. Tak by sis mohl zamést před vlastním prahem.

Ještě na vysvětlenou, psal jsem " A když chce na víkend někam vypadnout do přírody, do lesa, na místa, které má rád a je mu tam dobře, kde celej den nikoho nepotká, tak mu to zakážou, protože je to za hranicí katastru, nebo je to dál než kilák od jeho bydliště (berte s rezervou). !"

Myšleno tak, že někdo z města (Prahy) nemůže jet na oblíbená místa, třeba do skal,hor, Brd, Šumavu...., protože je to v jiném kraji, okrese, za chvíli i katastru obce (berte s rezervou.

Nemůžeš z věty vzít jedno slovo a pak to otočit podle toho, jak se ti to hodí.

Pokud máš nějaký problém, nemusíš tady urážet každého, kdo s tebou nesouhlasí a má jiný názor. Někdy je dobré přiznat vlastní chybu.

Možná by bylo lepší se uklidnit a nepouštět se do naprosto zbytečných debat, hádek, urážek.

Pro mě opravdu nemá cenu v tom pokračovat.
chybama se člověk učí- BLBEC VLASTNÍMA
Posláno:
Začátečník
Připojený: 3/27/2013
Jsem myslel, ze sem mrknu na vtipy o šaške a ono se to tu hádá. Nechci se toho účastnit, sám si ted mužů v naší obci o 300 obyvatelích proběhnout jen po katastru (s výhledem na les a rouškou), což my moc nevyhovuje - kdo někdy trochu běhal, tak asi ví. Když to srovnám se skoro vedlejší obcí Praha Happy

Ale z jiného soudku - jestli se chcete uklidnit a zjistit, proč mate pravdu všichni, tak si dejte do google "science dynamics review" najdete si číslo 9 nazvané Martinovi v 7mi pádech. Je to z přelomu října a listopadu, ale myslim, že to dokáže zprostředkovat pohled "druhé strany" docela dobře Wink
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/17/2014
Měl by jsi dostat milý Dušane
ban.
Každého tady urážíš a zesměšňuješ.
Posláno:

Štamgast
Růža napsal:
Měl by jsi dostat milý Dušane
ban.
Každého tady urážíš a zesměšňuješ.

Fando, asi měl...za to že se do těchto debat vůbec pouštím 👎😉.
O urážkách toho tu je spoustu, od lidí nazyvání ovcema jen proto že se snaží něco dodrzovat, jen proto že mají jiný vkus a pod. A diskuze o hovně proč hasiči při výcviku nemají roušku...mno sorry, ten člověk o tom nic neví co lze podle předpisů u nás a co nelze. Směna v noci spí pokupě, ještě že tu někteří netuší že to lze bez roušky . A mohu ujistit že postele víc jak dva metry od sebe opravdu nelze 😉
Toť vše, měj se 👍😷
Posláno:
Štamgast
Ovce je urážka pro někoho, kdo tituluje lidi jako mrdky?
Posláno:

Štamgast
Mydlifous napsal:
Ovce je urážka pro někoho, kdo tituluje lidi jako mrdky?

Ono se lehce vytrhavá souvislost, vid? 😉
Cituji sám sebe v příspěvku zde: " ...že si tam umi líp pohlídat mrdky co systém chtějí jen podojit(nemluvím o všech)"

Těm co se v tom poznali a tím pádem se jich to dotklo, se hluboce omlouvám ale bohužel názor nezměním 😉
Prima víkend všem bez rozdílu 😉👍
Posláno:
Štamgast
Hasič je neprůstřelnej Grin
Speciální howgh pro pana Dudulika
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/22/2005

Už nebudu nic dokazovat ani srovnávat: mým úkolem je tvořit.....
- William Blake
Posláno:
Štamgast
Připojený: 7/13/2015
Nechte toho bejci. Poslední 2 dny volna na vypadnutí někam do lesa jako čistírny starostí a vy se místo toho dohadujete u compu. Psychická pohoda je základ zdraví.
Jura
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/21/2016
želva napsal:

Můžu si od tebe vzít??
Opět se královsky bavím Wink
Sapere Aude.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 11/5/2014
Dudulik napsal:
Raku, ještě jednou pro nechapavé!!! O rouškách, dezinfekci a pod jsem nepsal ani slovo!!! Mluvím o přístupu k dodržování nařízení vlády( nebudu diskutovat o kvalitě vlády, líp jak oni to neumím a v týmu jejich odborníků nejsem)...pořád je to vláda lidem zvolená. Tak si prostě nemůžu vybírat jen to co se mi hodí a co ne, co nechci! V tom je taky smysl demokracie. I vládu která mi není po chuti tak bohužel musím respektovat než bude zvolena jiná (a i tu musím respektovat pokud bude demokraticky zvolená- doufám že aspoň na tom se naše pohledy na věc shodnou). Tak že opakuji to co jsem napsal....pokud chování některých se mi nelíbí, tak neznamená že se budu chovat jako oni. Pokud ano, tak se stavím na jejich úroveň!!!
Měj prima víkend👍
Howg 😉

Takže až Ti ty zmrdi ve vládě nařídí abys skočil tak skočíš?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/10/2018
Duduliku nedej se. Sem s tebou.

A nebo ne. Za vsechno zlo na svete muzou hasici protoze zerou parky bez rousky.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 11/18/2011
Dudulíku, i já Ti vyjadřuji podporu, jen se tady nehodlám rozčilovat..
Zajímavé.
Málokdo se řídí tím nejdůležitějším nařízením - používat v době pandemie svůj mozek.
Třeba by stačilo.....Happy
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum