ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Volný Pokec 01/2017 - 08/2024 Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 8/31/2019
Jinak jediný souhlas tady s rak nožomilApplause
Nejvíce jsem se pobavil u Dudulik u výroku ze bohuzel musim respektovat vládu Laugh Laugh Slušne psáno ty lháře už respektuje snad jen hlupak..
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/23/2010
Mám chvilku, než se mi popustí čepel, tak znovu něco vysvětlím, protože to evidentně někteří nechtějí chápat.
Asi všichni chceme, aby ten blázinec skončil. Každej by pro to měl něco udělat. Ale některé nařízení jsou prostě absolutně nesmyslné. A o tom se tady asi bavíme, že důsledně vyžadovat opatření naprosto popírající logiku je hloupé.
Dušane, každého tady nazýváš hlupákem a že tomu vůbec nerozumí. A přitom vůbec nechápeš, o čem se bavíme. Tak nám vysvětli, jaký má smysl, že policie, hasiči atd. mají dle nařízení v autě nasazené roušky, když si je na služebně při kafi, obědě, při spaní sundají a 2 metry nedodržují. Jaký má smysl, že na fotce z výcviku při fyzicky náročné přepravě zraněného v náročném terénu na nosítkách (nebo lehátku nebo co) mají kolegové roušky. A při úpravě výstroje kolegovi je mají na bradě? Asi aby jim to více slušelo, ne? Nebo při jednom výcviku je mít musí a když upravují výstroj kolegovi, tak ne? Paní co vydává párky roušku nemá, protože provádí náročný výcvik? Děláš z nás jen blbce.
Vůbec nešlo o to, že jsi před několika dny napsal, že si v Německu umí s těmi mrdkami poradit, ale že jsi dnes napsal: "Raku, přesně jsi to vystihl...přístup spousty lidí v čechách. Když on se chová jako mrdka, taky se budu chovat jako mrdka ! Sám jsi se pasoval na jejich úroveň 👍
Bohužel ten sajrajt nerozezná mrdky od lidí co už by rádi aby to vše skončilo!“

Jinými slovy, kdo nedodržuje opatření, nebo s nimi nesouhlasí je mrdka. Je všeobecně známo, že nejvíc lidí se nakazí v práci nebo rodině. Dále všude v médiích slyšíme, jak je nedostatek hasičů, policistů….protože jsou nakaženi. Takže buď ty opatření jsou neúčinné a blbé, nebo je nedodržovali a nakazili se (protože mají vyjímku). Mimochodem, kde jsi se nakazil ty? Kolik lidí jsi nakazil,?? Někde, protože nedodržuješ opatření (tím by ses zařadil mezi mrdky). Nebo v práci, protože tam někdo nedodržel opatření (já vím, vyjímka). V tom případě se dle tebe chovají jako mrdky kolegové. Nebo ses od někoho nakazil v rodině, protože on nedodržoval nařízení. To by se pak dle tvého choval jako mrdka někdo z rodiny.
Mimochodem spoustu tvých kamarádů nedodržuje některá opatření. Jsou to také mrdky? Na položené otázky nemusíš odpovídat, to je jen pohled z druhé strany, kterou ty nevidíš. Nemá cenu to do nekonečna rozebírat, jen se nad tím zamysli.
Jak už jsem psal, často se bavíš úplně o něčem jiném, než ostatní. Často vypíchneš jen to, co se ti hodí. Naprosto zbytečně urážíš a ponižuješ lidi kolem sebe jen proto, že mají jiný názor. Pokud neumíš debatovat slušně a věcně, asi by bylo lepší, kdybys jen dával fotky. Vím, že práce hasiče, a kor v dnešní době , je psychicky náročná, ale pokud máš nějaké problémy, zkus nějakou terapii.

A čepel mám popuštěnou, tak sbohem. A bavme se už o těch ženskejch Happy

chybama se člověk učí- BLBEC VLASTNÍMA
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/10/2018
Wizard napsal:
Jak bylo kdysi řečeno ve filmu Noc na Karlštejně, největší úctu před zákony by měl mít zákonodárce sám. Normální občas už se nemůže v práci nažrat jako člověk, musí si buď něco ohřát v mikrovlnce, nebo objednat drahý rozvoz a baštit to z plastové krabice. Zajímalo by mě, jestli si svou poslaneckou kantýnu taky zavřeli. Dál si chodí na pivo, do hospod, na sportovní utkání a cestují po světě. A aby se náhodou nemuseli mačkat v koleně nebo v MHD, tak ještě tihle zmrdi mají modré majáčky a právo přednosti. Proč, protože jsou to líná prasata, co nemohou včas vstát do práce. Ano, opatření dodržuju, ale ta, co dávají smysl. Než bych stál jako kokot na prázdné zastávce v respirátoru, stoupnu si půl metru vedle zastávky. Když se tam hromadí lidi respirátor si vezmu. Teď ho kvůli těm idiotům budete mít i na liduprázdné ulici, v dešti, v mlze, provlhne a bude k hovnu. Ale budete ho mít, bravo. K lékaři, kde se viry hromadí, nosíme respirátory už skoro celý rok. V novém pandemickém zákoně si taky ústavní činitelé udělali vyjímku pro sebe v nošení respirátorů. Takže já zcela souhlasím s Rakem. Takhle vláda u mě ztratila jakýkoliv respekt a úctu. Dodržuji co dává smysl, zbytek tak, abych nedostal pokutu. Jsme tak jako národ naučeni už od dob Rakouska-Uherska, doškoleni pak nacisty a komunisty. Když pak demokratický stát řídí stejní lidé hodí se to

Víš přiteli ta skloňovaná vláda ve všech pádech se snaží co může.
Nejde jí to, tak jak bysme si všichni přáli, protože je to pro ní nová věc jako pro nás všechny. Ale aspoň něco dělá i když mnohdy je to na hranici experimentu.

Co děláš ty? Kromě toho ,že nemáš respekt k vládě, svému zdraví a zdraví ostatních ve tvém okolí "Dodržuji co dává smysl, zbytek tak, abych nedostal pokutu." , tak bys mohl mít respekt ke zdravotníkům, kteří už rok tancují nad polomrtvými lidmi a nepřidělávat jim práci tím, že něco dodržuješ a něco ne.

Je velká škoda, že ten vir není vidět, možná by těch keců typu "na to vám seru" ubylo.

Dokud si neuvědomíte, že jste součástí problému (protože "ta posraná, neschopná vláda" ten vir neroznáší, ale roznášíme ho mi), tak budete muset oželet putyky, dechovky, ohníčky a jiné radovánky.

To je fakt problém se zavřít na tři týdny doma (mnohdy za peníze) čumět na TV, škrábat se na koulích a vyjídat lednici ?
Já kdybych mohl, tak to dělám celý rok bez keců.

Buď se vzpamatujete nebo ne. Máte to všichni ve svých rukách.Neutral
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/11/2017
Niečo na odľahčenie Ok.

Štefan vložil tyto přílohy:
Vtip_1.png.jpg
Vtip_2.png.jpg
Vtip_3.png.jpg
Vtip_4.png.jpg
Vtip_5.png.jpg
Vtip_6.png.jpg
Vtip_7.png.jpg

Schwedischer Smogebrotformer Lars/Tässchen Käffchen am Morgen vertreibt Augenring und Sorgen/Keine müde PuderatzeJedem Tierchen sein PläsierchenDer Groschen fällt pfennigweise
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/26/2008
janm napsal:
.................................Buď se vzpamatujete nebo ne. Máte to všichni ve svých rukách.Neutral

Víceméně souhlas. Ok Jen bych ještě dodal, že na téhle situaci, která kde koho štve, se podepsala celá naše politická reprezentace. Nikoho nevyjímaje. Svůj kus másla má na hlavě koalice stejně jako opozice. Politikaření dostalo přednost před skutečným řešením.

A na druhou stranu je také nutno říci, že i ta nejlépe vymyšlená opatření jsou naprosto k ničemu, pokud je my nebudeme dodržovat. Jak prosté, milý Watsone!Happy

Zdenek
Posláno:
Štamgast
Malinko odlehčíme:

Sidney vložil tyto přílohy:
svědění.jpg.jpg

Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 12/28/2015
Sidney napsal:
janm napsal:
.................................Buď se vzpamatujete nebo ne. Máte to všichni ve svých rukách.Neutral

Víceméně souhlas. Ok Jen bych ještě dodal, že na téhle situaci, která kde koho štve, se podepsala celá naše politická reprezentace. Nikoho nevyjímaje. Svůj kus másla má na hlavě koalice stejně jako opozice. Politikaření dostalo přednost před skutečným řešením.

A na druhou stranu je také nutno říci, že i ta nejlépe vymyšlená opatření jsou naprosto k ničemu, pokud je my nebudeme dodržovat. Jak prosté, milý Watsone!Happy

Zdenek

Admire Admire Admire
Posláno:
Štamgast
Ještě jsem si vzpomněl na jeden starej z Alaricha:

Přijde paní ke gynekologovi a povídá:
- Já to nedostala, pane doktore! -
- Ale já vám nic neposlal, paní Nováková! -

Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/27/2001
janm napsal:
...
To je fakt problém se zavřít na tři týdny doma (mnohdy za peníze) čumět na TV, škrábat se na koulích a vyjídat lednici ?
Já kdybych mohl, tak to dělám celý rok bez keců....

Tak to je teda hodně velký problém. Já jsem doma třetí den, a začíná mi z toho hrabat. Teď naprosto upřímně obdivuju děti, že jsou doma už půl roku a mají dokonce zbytky zdravého rozumu. Mě by hráblo.
Posláno:

Štamgast
slon napsal:

Tak to je teda hodně velký problém. Já jsem doma třetí den, a začíná mi z toho hrabat. Teď naprosto upřímně obdivuju děti, že jsou doma už půl roku a mají dokonce zbytky zdravého rozumu. Mě by hráblo.

Ber to v kontextu "budu tři týdny doma a pak třeba už konečně každý den v hospodě" (za hospodu si dosaď cokoli jiného) a to každý zdravě uvažující člověk musí pobrat.

Mám doma (bez výuky) staršího syna už skoro rok a je to pro něj celkem náročné. Vím o čem píšeš Neutral
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/10/2015
Happy

Wotan vložil tyto přílohy:
t.png.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/11/2009
Jo jo je to tezke a vsichni jsme tak nejak nervozni a hlavne se nevi co dal...Cry jo s tou Tatrou uz to sem pred nejkou dobou nekdo dal a jeden clen ze Slovenska se urazil ,ale tamto byla 148
To se nám to hoduje, když nám lidi půjčujou peníze . . .
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 12/3/2020
janm napsal:
Wizard napsal:
Jak bylo kdysi řečeno ve filmu Noc na Karlštejně, největší úctu před zákony by měl mít zákonodárce sám. Normální občas už se nemůže v práci nažrat jako člověk, musí si buď něco ohřát v mikrovlnce, nebo objednat drahý rozvoz a baštit to z plastové krabice. Zajímalo by mě, jestli si svou poslaneckou kantýnu taky zavřeli. Dál si chodí na pivo, do hospod, na sportovní utkání a cestují po světě. A aby se náhodou nemuseli mačkat v koleně nebo v MHD, tak ještě tihle zmrdi mají modré majáčky a právo přednosti. Proč, protože jsou to líná prasata, co nemohou včas vstát do práce. Ano, opatření dodržuju, ale ta, co dávají smysl. Než bych stál jako kokot na prázdné zastávce v respirátoru, stoupnu si půl metru vedle zastávky. Když se tam hromadí lidi respirátor si vezmu. Teď ho kvůli těm idiotům budete mít i na liduprázdné ulici, v dešti, v mlze, provlhne a bude k hovnu. Ale budete ho mít, bravo. K lékaři, kde se viry hromadí, nosíme respirátory už skoro celý rok. V novém pandemickém zákoně si taky ústavní činitelé udělali vyjímku pro sebe v nošení respirátorů. Takže já zcela souhlasím s Rakem. Takhle vláda u mě ztratila jakýkoliv respekt a úctu. Dodržuji co dává smysl, zbytek tak, abych nedostal pokutu. Jsme tak jako národ naučeni už od dob Rakouska-Uherska, doškoleni pak nacisty a komunisty. Když pak demokratický stát řídí stejní lidé hodí se to

Víš přiteli ta skloňovaná vláda ve všech pádech se snaží co může.
Nejde jí to, tak jak bysme si všichni přáli, protože je to pro ní nová věc jako pro nás všechny. Ale aspoň něco dělá i když mnohdy je to na hranici experimentu.

Co děláš ty? Kromě toho ,že nemáš respekt k vládě, svému zdraví a zdraví ostatních ve tvém okolí "Dodržuji co dává smysl, zbytek tak, abych nedostal pokutu." , tak bys mohl mít respekt ke zdravotníkům, kteří už rok tancují nad polomrtvými lidmi a nepřidělávat jim práci tím, že něco dodržuješ a něco ne.

Je velká škoda, že ten vir není vidět, možná by těch keců typu "na to vám seru" ubylo.

Dokud si neuvědomíte, že jste součástí problému (protože "ta posraná, neschopná vláda" ten vir neroznáší, ale roznášíme ho mi), tak budete muset oželet putyky, dechovky, ohníčky a jiné radovánky.

Já kdybych mohl, tak to dělám celý rok bez keců.

Buď se vzpamatujete nebo ne. Máte to všichni ve svých rukách.Neutral

Super napsané Happy
Jen ty 3 týdny ještě to vydržme slyším co je NS, taže zatím asi 20x Grin
Skončí NS a budeme poslauchat ty samé kecy, že ho zase potřebují, ale rád se budu mýlit Shocked
A mě nikdo nic nedá, když se budu 3 týdny škrábat po koulích Happy
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/31/2019
janm napsal:
...

Ano je to problem,
Člověk co je zvykli něco dělat a neseděl na prdeli tak po týdnu už je to těžký,navíc těsně před koncem uplynutí třech týdnu jim zase cisla začnou stoupat a budou nutne potrebovat nouzový stav prodloužit aby to mohli jeste protáhnout to nebudou jen tři týdny.Je to jen banda lhářů nic víc a upravuji si ty jejich cisla jak potrebuji.A vše je nakonec chyba jen lidi ze neposlouchajiHappy
Co jsme opice poslanců Beating
Chtěl bych videt kdo hlídá Babiše a jeho cirkus co děla ve volném čase
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 12/3/2020
NoNoNo
Petr6955 napsal:
janm napsal:
...

Ano je to problem,
Člověk co je zvykli něco dělat a neseděl na prdeli tak po týdnu už je to těžký,navíc těsně před koncem uplynutí třech týdnu jim zase cisla začnou stoupat a budou nutne potrebovat nouzový stav prodloužit aby to mohli jeste protáhnout to nebudou jen tři týdny.Je to jen banda lhářů nic víc a upravuji si ty jejich cisla jak potrebuji.A vše je nakonec chyba jen lidi ze neposlouchajiHappy
Co jsme opice poslanců Beating
Chtěl bych videt kdo hlídá Babiše a jeho cirkus co děla ve volném čase

Surprised Wink

jarous107 vložil tyto přílohy:
WhatsApp_Image_2021_02_19_at_10.07.54.jpeg.jpg

Posláno:

Štamgast
Hele tak jo - dělejte si co chcete - švejkujte, ojebávejte, serte na to.

Mě je to ve finále úplně jedno, pokud máte nasušíno na dalších pět let života, tak směle do toho. Nečekejte ovšem, že vás stát bude další roky dotovat - leda by vytiskl peníze, ale to bude rohlík stát pětistovku. Neutral
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/18/2017
To by mě zajímalo kolik je tady lidí, co stát dotuje.. Co vím, tak nejsou vyřešený ty slavný úlevy a finanční pomoci z první vlny a oni někoho nalákají znova..??
Už dávno nejsem tak zarytej konspirátor jako dřív, ale zaráží mě kolik lidí bezhlavě věří všemu co "vláda" pustí z huby.. Celá tahle situace prostě smrdí a mnohá opatření nadávají smysl..!
Světlo na konci tunelu stále nikde, ...hlavně když nezavřou květinky..Laugh
..kdyby byli všichni stejný, byla by to pěkná nuda..
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/27/2001
To že vidíš světlo na konci tunelu taky může znamenat, že proti době v tom tunelu jede mezinárodní rychlíkRazzLaugh
Posláno:
Štamgast
Připojený: 8/12/2013
Není vidět ani ten tunel, natož nějaký světlo na jeho konci...
Nějak si nejsem jist, že když budu 3 týdny doma, vyjidat lednici, že najednou všechno skončí a bude zase všechno fajn...
A být 3 týdny jen doma, to je pro mě fakt hodně těžkej problém.
Smím do práce, to jo. Ale když si půjdu zaběhat nebo se projít, lidi s tím mají problém.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/24/2011
mě je doma fajn, já bych vydržel i mnohem mnohem déle, po nikom nic nechci, nikam nechci, nic nepotřebuju, problém mám opačný - oni chtějí po mě, a proto abych jim dal, musím ven, "na lov", to je pak těžký
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum