ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Volný Pokec 01/2017 - 08/2024 Možnosti
Posláno:
Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 12/28/2015
rak nožomil napsal:
Tak mám smůlu.
Mám poškozené auto, natržený blatník o vysoký okraj chodníku.
Do značkového servisu bych s tím dojel.
Jenomže ten servis je jiném okrese...
A teď babo raď... Angry Angry Angry

Karma je zdarma 😉👍
FMJ
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/13/2004
Je pro to auto životně důležité, aby oprava proběhla teď? Opravdu to nepočká 3 týdny? Spíš bych se ptal takhle. Pokud si každý bude hledat důvod, proč je zrovna teď důležité jet někam mimo okres, tak si každý důvod najde, to věřím. Ale je to opravdu tak důležité?

To že můžu, neznamená, že musím.....
Kdo je příliš zvědavý, ten nebude nikdy moc starý.....
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/10/2018
FMJ napsal:

Naprostý souhlas.

Teď jsem přijel z práce a venku je to pořád stejné jako v pátek, čtvrtek, středu....

Beze změn. Lidí venku pořád stejně, možná i více. (Praha)

Když si vzpomenu na vymetené ulice v první vlně tak si myslím, že jsme v prdeli.

Smutné to bude.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 8/12/2013
Není to stejné, venku je mnohem víc lidí bez roušky, než před zpřísněním. A hlídku jsem neviděl ani jednu. Dneska bylo krásně, kdo by dejchal přes hadr 😉
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/21/2016
Posláno:
Štamgast
Připojený: 7/13/2015
janm napsal:
FMJ napsal:

Naprostý souhlas.

Teď jsem přijel z práce a venku je to pořád stejné jako v pátek, čtvrtek, středu....

Když si vzpomenu na vymetené ulice v první vlně tak si myslím, že jsme v prdeli.

Smutné to bude.

Tak v Ústí n.L. změna. Cestou od doktora jsem se zastavil v Globusu psovi pro maso (ten všivák žere jen čerstvě bourané hovězí). Skoro prázdné parkoviště - žeby zavřeno? Ale hovno (česky ó nikoliv). U pultu s masem ani noha (většinou tam je rejha tělo na tělo). Jedině u kasy jsem měl v zádech nějakýho týpka který si myslel že 2m odstup je na délku jeho kokota. Asi si moc fandil tak jsem ho poslal do míst kde slunce nesvítí.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 8/12/2013
V Globusu možná. Já byl v Lidlu na Stříbrníkách a tam bylo natřískáno jako o Vánocích. Asi nějaká akce, co tam lidi nemůžou nechat Happy
FMJ
Posláno:

Štamgast
Wizarde, vypadá to, že tvé nápady někdo aplikoval do praxe, jen houšť a větší kapky https://www.novinky.cz/domaci/clanek/malacova-navrhla-docasne-nemocenskou-100-procent-pro-lidi-v-karantene-40352576 .
Posláno:
Štamgast
Připojený: 7/13/2015
Mydlifous napsal:
V Globusu možná. Já byl v Lidlu na Stříbrníkách a tam bylo natřískáno jako o Vánocích. Asi nějaká akce, co tam lidi nemůžou nechat Happy

Co jsi čekal - blidl - pondělí - čtvrtek - naboucháno. Kaufhlad jagbysmet.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/26/2008
janm napsal:
FMJ napsal:

Naprostý souhlas.

Smutné to bude.

Fotka ze včerejšího dne v Praze na Náplavce. Takhle se fakt dostaneme leda do pr..... A to budeme rádi, že jenom tam!

Sidney vložil tyto přílohy:
Náplavka_28.2.2021.jpg.jpg

Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/26/2008
Nicméně, vláda už zná řešení:

Vláda oznámila, že mění státní znak ze lva na kondom, neboť takový symbol mnohem přesněji vyjadřuje politiku vlády.

Kondom se stejně jako inflace dokáže rozpínat, brzdí produkci, ničí další generace, chrání ču.áky a dává člověku pocit bezpečí, zatímco je jebán.

Laugh Laugh Laugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/22/2005
Tak při pohledu na tu tlačenicu na Náplavce už jdu hoblovat prkna...
mám rád medvídky, protože jsou tudliví
FMJ
Posláno:

Štamgast
Ten povznášející pocit bezrouškové sounáležitosti, ten ušlechtilý vzdor inteligence proti bezdůvodnému útlaku establišmentem... Normálně bych je neflastroval, pouze bych jim zrušil zdravotní pojištění a tudíž i možnost být ošetřen a hospitalizován. Kdo chce kam, chuj s nim.....
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/22/2005
"Na chuja chujňu nachujajili!"
"Ni chuja sičas raschujaju !"
mám rád medvídky, protože jsou tudliví
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 11/5/2014
Quote:

Tak já to vezmu postupně.

1. Na Letné nikdy žádná nemocnice nestála.

2. Mále obchody jsou zavřené, protože jsou malé na koncentraci lidi. A obchodník v malé provozovně nemá možnost uhlídat množství lidí na prodejní ploše a nebo na to bude srát, protože prachy.

3.Dvě roušky nosí jenom pitomec. Normální člověk nosí respirátor od té doby co jsou ke koupi. Na to stačí zdravý rozum, a není potřeba se nad tím nijak pozastavovat.

4. Jestli se chce někdo na něčem napakovat, tak budiž mu přáno pokud to bude ku prospěchu lidí. (závist je pekelná věc)
Mimochodem nikdo tě nenutí nic kupovat. Stále máš na výběr u koho si co koupíš.

Možná by bylo obecně dobré přestat číst a sledovat bulvár a používat vlastní úsudek a nepapouškovat po internetech to co ti nakecá Borhyová v TV.

¨
1. Spletl sem místo, ale víme o čem je řeč

2. malá koncentrace lidí? stačí aby byl omezený vstup jen určitýmu počtu lidí a nevidim problém

3. pozastavovat se je třeba nad tim, že někdo ve vládě je schopný vyploidit takovou píčovinu

4. aha takže je v pořádku že někjakej čurák dostal 60mega za pronájem plochy pro nemocnici která byla naprosto k hovnu a když přitom bylo několik nabídek bezplatných?

TV nemam takže TV Hovna a spol nesleduju
co za zkurvenej názor na obhájení zkorumpovaný vlády tam máš dál?KO KO KO KO KO
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/10/2018
notobi napsal:

co za zkurvenej názor.....

No k tomu nic nemám. Možná bych mohl vykrást Želvu a odcitovat co tu napsal včera, ale ty bys to stejně nepochopil.

Osobně si myslím, že lidé s nízkým vzděláním, mrzkým IQ potažmo EQ by neměli mít přístup k inetrnetu, protože zbytečně nasírají sebe a obtěžují okolí.

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/3/2018
Sidney napsal:
Povedztě mi, Kefalín, čo chápetě pod takým slovom "absurdný"? Laugh

Absurdní je teď úplně všechno.

Od začátku, co to Kitajci (věříme, že nejspíš Kitajci) vypustili a mlžili. Mohli cestovat a vesele roznášet po světě. Viz typický příklad - vysmátá Kitajka přicestovavší busem z Vídně do Brna a pokračující kamsi ku Praze.
Chytl je někdo za koule tenkrát, nebo aspoň dnes? Mají nějakou zodpovědnost nebo podíl na řešení situace? Dá se vůbec hovořit o nějaké zodpovědnosti, nebo nám vyhlásili pozvolnou třetí světovou?
Od fotbalového utkání v Bergamu.
Od lyžařů, kteří přece ...
Od spousty dalších bezvýznamných, přesto šířících akcí.
Od těch VIP nul, co je bulvár honí po všech exotických dovolených.
Od Náplavky.
Od těch bláznů, co neví jestli nás mají rozvolnit nebo zavřít, co neví vlastně vůbec nic a jsou několik kroků za aktuálními potřebami.
Až po odpírače roušek, jeho veličenstvo Narcise prvního.
Až po situaci co popisuješ - nákupy, okresy...
Až po situaci, že lidem, včetně předškoláků ze všeho začíná regulérně hrkat v palici, jen se o tom moc nepíše.
Až po to, že lidi nemůžou zůstat dlouhodobě zavření.
Až po - až po kam vlastně?

Tisíc věcí jsem nevzpomněl, nechť si každý doplní sám.

Pevné nervy všem, v rámci možnosti sloužící zdraví, aspoň minimální dávku pokory, slušnosti a zodpovědnosti. K druhým i k sobě, nebo nám z toho škrábne. Zubatou si držet daleko od těla.
Zdraví Šodek
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/24/2011
normálně čumím co lidí musí někam jet, žena je starostka - toho času je jí zle a čeká na testy, asi ten moibundus,takže leží doma, jenže:

co půl hodiny votravuje od rána nějakej důchodce ze vsi, že musí nutně k doktorovi (nestačí do města 5km, ale do krajskýho 30km), dále tu máme skupinku žadatelů o potvrzení z důvodu trv.bydliště v kdejaké prdeli, jen ne tady -tj. platí popelnice i daně jinde, ale votravujou moju starou v nemoci u nás doma, pak jsou tu lufťáci a takový ty vobyčejný vychcánci co musej prostě někam jet - toner z tiskárny normálně suchej jak cesta Angry a stará hotová, děti šílený a já musím do dílny na druhé straně vesnice tajně, aby mě někdo nepomluvil, že na ně asi plivnu

taková vesnička středisková
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/18/2017
..nezkusíme další stránku bez korony..?mrGreen
..kdyby byli všichni stejný, byla by to pěkná nuda..
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 12/28/2015
rak nožomil napsal:
Nikomu nic neradím, dávám tam smějící se smajlíky Laugh Laugh Laugh Laugh Laugh Laugh aby bylo jasné, že si ze všeho dělám legraci, protože je to vše Kocourkov.

A pozor!
Od příštího týdne bude vypnut internet, protože v této zemi už byla zachycena
mutace počítačového korona viru, který se přenáší dotykem klávesnice Laugh Laugh Laugh

Už konečně som pochopil proč sa směješ a všade dáváš smajliky.Dnes byl zajimavy dokument o mentalnom postižení a totok je hlavní příznak.Shocked
To vysvetluje vsjo 👍
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum