ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Volný Pokec 01/2017 - 08/2024 Možnosti
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 7/13/2015
eSDeO napsal:
..nezkusíme další stránku bez korony..?mrGreen

souhlas
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/18/2017
Oukej, tak mi někdo poraďte seriál, ale ne nekonečný, který vyplní čekání na Zaklínače..Grin Braking Bad a Game of Thrones mám za sebou..Wink
..kdyby byli všichni stejný, byla by to pěkná nuda..
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/10/2018
eSDeO napsal:
Oukej, tak mi někdo poraďte seriál který vyplní čekání

SEE

Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 12/28/2015
eSDeO napsal:
Oukej, tak mi někdo poraďte seriál, ale ne nekonečný, který vyplní čekání na Zaklínače..Grin Braking Bad a Game of Thrones mám za sebou..Wink

Tuten je výborný http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=posts&m=1069284 Ok Ok Ok Laugh
Posláno:
Štamgast
Připojený: 8/12/2013
Nemocnice na kraji města (1.řada), žena za pultem, chlapci a chlapi, dlouhá míle, plechová kavalerie... 😁
Posláno:

Štamgast
janm napsal:
eSDeO napsal:

SEE

To vypadá docela dobře , ale koukám, že to bude jako s většinou novinek.., 8 dílů a čekačka na další serii, že.. Laugh Takhle máme na netflixu rozjeto asi 6 věcí.. Poslední byl Ragnarok..
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/10/2018
eSDeO napsal:
janm napsal:
eSDeO napsal:

SEE

To vypadá docela dobře , ale koukám, že to bude jako s většinou novinek.., 8 dílů a čekačka na další serii, že.. Laugh Takhle máme na netflixu rozjeto asi 6 věcí.. Poslední byl Ragnarok..

čekám také - bohužel covid druhou serii zbrzdil - první serii jsem dal před rokem za noc v duchu "pustím si něco před spaním" - asi to není pro každého, každopadně kdo vydrží první dva díly, tak to dokouká jedním vrzem - je to opravdu dobře udělané, možná poplatné době Happy
Dog
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 6/18/2013
Fauda, Chalífát, Homeland - za mě seřazeno od nejlepšího. Ty fantasy mi nepřijdou tak dobrý. A komu se líbil Deadpool, tomu se bude líbit morbidně zábavný seriál Happy.

A díky všem za pěkné odkazy - v poslední době mě chytil Pokey Lafarge - doteď jsem o něm nevěděl, blues a swing jsem měl rád vždycky, tohle je super.
Mluv jen tehdy, jsou-li Tvá slova moudřejší než mlčení.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/11/2017
Ja by som odporučil jeden už trochu starší: https://www.csfd.cz/film/404515-ash-vs-evil-dead/prehled/ - Bruce Campbell a Lucy Lawless? Poézia Ok Ok Ok.
Schwedischer Smogebrotformer Lars/Tässchen Käffchen am Morgen vertreibt Augenring und Sorgen/Keine müde PuderatzeJedem Tierchen sein PläsierchenDer Groschen fällt pfennigweise
Posláno:

Štamgast
Chlapi a Chalani, díky za tipy, určitě něco z toho rozjedu!! Wink Applause
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/4/2017
Podporuji Štefanovo doporučení a za sebe přihazuji svůj oblíbený Blood Drive (2017), v obdobném duchu.
https://www.csfd.cz/film/489102-blood-drive/prehled/

|| My-Mobile.cz • ex-moderátor || Machr - po slovensky mrcha || 🦋💙
Posláno:
Štamgast
Připojený: 8/1/2006
janm napsal:
eSDeO napsal:

SEE

Raději si toho Zaklínače od Sapkowského přečti, ten seriál za čekání nestojí Happy , teda aspoň dle mého názoru.
Posláno:

Pokročilý
Vencál: No jo, to je asi nejlepší možnost. A kdyby chtěl být časově efektivní, protože kdo v téhle době nechce, máme tu audioknihy. Za sebe můžu všemi deseti doporučit první českou audioknihu (včetně audio efektů). Sice by šlo místy o rekapitulaci první série seriálu, avšak si troufám tvrdit, že jde o dost povedený zážitek. A to jsem ji poslouchal pěknou řádku let po přečtení knihy. Několik dalších knih série je také načtených, ale už ne tímhle stylem (vícero dabérů s audio efekty). Jestli se od té doby nic nezměnilo a nevyšlo pokračování. Mám dojem, že tam byl problém se smrtí předčítajícího Confused
Když dojde na čekání na pokračování seriálu, tak dle mého skromného názoru spíše záleží na záběru sledujícího. Eventuálně tom, jak moc ho tohle univerzum baví.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 8/12/2013
Přečíst. Lepší než poslouchat. Alespoň já u čtení nedělám nic jiného a soustředím se na to. Kdybych poslouchal, fůra věcí by mi asi unikla 🤔
Pokud jde o knihy, doporučuji Jiřího Kulhánka 😉
Posláno:

Pokročilý
Já taky nepobírám, když někdo poslouchá obsahově bohaté záležitosti při jiné činnosti, ale u výplňových podcastů je to celkem ok. Osobně, třeba zrovna u Zaklínače, se věnuji jen poslechu, což je taková pěkná meditace, a maximálně u toho šiju. Prostě libovolná opakující se činnost nevyžadující extra pozornost je pro vnímání mnohdy optimální, když člověk nevydrží nicnedělat.

Jiřího Kulhánka sekunduji. Onehdy jsem na doporučení začínal Nočním klubem a už to jelo.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/26/2008
Na síti může velmi snadno dojít k nedorozumění......

Sidney vložil tyto přílohy:
oral.jpg

Posláno:
Štamgast
Připojený: 9/28/2010
eSDeO Za sebe muzu ric tydle je to pekne natoceni a docela rychle to ubyha
https://www.serialzone.cz/serial/protiuder/epizody/
https://www.serialzone.cz/serial/six/
https://www.serialzone.cz/serial/tym-seal/
Jsem dyslektik. Mějte pochopení pro to, jak píšu. Děkuji
Posláno:

Štamgast
Super, díky moc! Teď mám tipů, že se na Zaklínače ani nedostane..Laugh Laugh
Ten audio poslech mě vždycky fascinoval.., ke čtení jsem ještě "nedospěl", poslech je pro mě asi pohodlnější.. Od dob kdy musel v autě rapec dunět na celej okres je to už nějakej ten pátek, tak cestování může obohatit zajímavá audiokniha..Wink
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 5/18/2016
Já bych ještě doporučil Izraelskej Hatufim. Amíci se tim inspirovali a udělali si svuj Homeland, ten neni špatnej, ale je takovej moc americkej :)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/29/2007
Jardah napsal:
rak nožomil napsal:
Raku, jedna hádanka pro Tebe : kdyby jsi měl dvě naprosto totožné krabičky sirek, americkou a ruskou, kterou by jsi si vybral??? Ruskou samozřejmě ......

...z každé krabičky bych si vzal 10 sirek... Laugh Laugh Laugh

Dneska jsi mě příjemně překvapil humorem !!!! Jen tak dálOk
Napadá mne k tomu jen, že budeš mít tím pádem 20 čínských sirek Surprised

Jirko, držte se !!!
Jarda

Nebo indických z mašin ze Sušice...Razz
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum