ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Volný Pokec 01/2017 - 08/2024 Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 1/3/2018
To odvezli ze Sušice stroje až do Indie?
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 12/28/2015
sodekcz napsal:
To odvezli ze Sušice stroje až do Indie?

"Na konci roku 2008 byla oficiálně ukončena výroba zápalek v Sušici.[3][5] Výroba byla v roce 2009 přesunuta do Indie"
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/3/2018
Částečně jsem v obraze , že to šlo zu grunt. Otec se pohyboval v oblasti zápalkových nálepek. Jen jsem netušil, že přesouvali stroje.
Díky
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/24/2011
dívky a hoši
nevíte zda mujnuz nemají třeba karanténu?
komunikace nějak vázne, odpovědi od nich se nedočkám, stav objednávky neznám, počet kusů zboží skladem neznám....
Posláno:
Začátečník
Připojený: 4/1/2019
Nedávno jsem nakupoval na MujNůž a vše OK, obratem odeslali. Je to cca týden zpátky.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/30/2011
mujnuz funguje, minulý týden dorazila zásilka ok.
Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví co je třeba.
Nůž slouží mě, nikoli já jemu.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/17/2011
Kitias: Já mám s komunikací mujnuz hodně špatný zkušenosti. Pokud se jim zrovna nechce tak se neobtěžuji na email odpovídat. Je to nepochopitelné chování, ale asi jim to funguje... Chce to trpělivost.
PŘÍTEL je ten, kterému když povíš: "Někoho jsem zabil!" Odpoví: "Kde ho zakopem?"
Posláno:

Štamgast
tak já objednal předminulý týden jeden, ten dorazil...
pak jsem objednal ještě něco, a ticho, na dotaz došla odpověď, že už mají jen dva kusy, zda je chci, napsal jsem ok, beru je, a od té doby nic, žádné info, žádný email, na dotazy nic... tak nevím, zda si to doobjednávají nebo co se děje, kdyby napsali, sorry není, tak se nic neděje, ale takto to beru jako poslední nákup (možná ani nebude)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/11/2017
Chlapi na mujnuz, to je škoda slov. Odkedy mi pre zmenu odpísali, maximálne ma vytočili čiernym puntíkom (ich slová), navyše mi poslali zatvárak s poškrabanou čepeľou a na jednu stranu maximálne posunutým linerom, tak už na ich stránku ani nechodím. Je to však moja škoda, majú jeden nôž do ktorého som sa zaľúbil na prvý pohľad. Ako to tu niekto predtým správne napísal: spôsoby majú militantné...
Schwedischer Smogebrotformer Lars/Tässchen Käffchen am Morgen vertreibt Augenring und Sorgen/Keine müde PuderatzeJedem Tierchen sein PläsierchenDer Groschen fällt pfennigweise
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/26/2006
Kitias napsal:
nevíte zda mujnuz nemají třeba karanténu?

V patek vecer objednano, vcera rano dorazilo. Ale je pravda ze maji naprosto otresnou, prisernou mailovou komunikaci - to ale uz roky Sad . Na druhou stranu pokazde kdyz mi dosla trpelivost a proste jsem na prodejnu zavolal tak se vse vyresilo okamzite a bez problemu a personal byl velice ochotny. Ve dvou pripadech kdy jsem se nedovolal volal personal zpet.
Posláno:

Štamgast
Jako že se mám doprošovat, aby si vzali moje peníze?
Na to jsem háklivej, to si koupím jinde.
Posláno:
Pozorovatel
Malek Petr napsal:
krezac napsal:
Mimochodem, tusite, jestli budou fungovat STK? A jestli se za nimi bude smet jet do jine obce? Dik

STK funguje jen su nabité na poslední chvíli je to návštěva úřadu a prokazat není problém.

"Ministerstvo dopravy obeslalo všechny stanice technické kontroly a informovalo policii o tom, že se prodlužuje platnost STK o deset měsíců. Stejné je to i s platností řidičských průkazů. Toto nařízení platí i v ostatních zemích Evropské unie."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/7/2010
Jseš si tím jistý? Taky jsem to hledal a nenašel. Tohle bylo loni na jaře, letos jsem o tom nic nedohledal. Už mám sice domluven jak servis před technickou, tak technickou, ale kdyby mi náhodou onemocněl personál v autoservisu hodilo by se to
"Mířím ke hvězdám, ale pořád trefuji Londýn." Wernher von Braun
Kdo říká, že člověk nemůže změnit svět, ten nejedl nedovařeného netopýra.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 12/21/2005
- Kam s tím kufrem?
- Ále, stará mě vyhodila z baráku.
- No ty vole, to udělat mě tak jí zabiju.
- A co myslíš že šmejkam v tom kufru.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/23/2013
@Wizard: Asi fakt jo. TADY (klik)
Máš-li krátký nůž, potřebuješ dlouhou ruku.
Posláno:
Pozorovatel
I na stranke ministerstva to najdešOk

Wizard napsal:
Jseš si tím jistý? Taky jsem to hledal a nenašel. Tohle bylo loni na jaře, letos jsem o tom nic nedohledal. Už mám sice domluven jak servis před technickou, tak technickou, ale kdyby mi náhodou onemocněl personál v autoservisu hodilo by se to

https://www.garaz.cz/clanek/platnost-stk-a-ridicskych-prukazu-se-automaticky-prodluzuje-21005774#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=autoweb.sznhp.box&dop_req_id=zhrDwiMayqu-202103031504&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/7/2010
Díky moc za odkaz, mě to házelo samé z loňska. A tohle vyhlásí den potom, co si domluvím servis a STK. Alespoň že zákon schválnosti furt platí Ok
"Mířím ke hvězdám, ale pořád trefuji Londýn." Wernher von Braun
Kdo říká, že člověk nemůže změnit svět, ten nejedl nedovařeného netopýra.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/27/2001
V pohodě, já se zase dnes dozvěděl, že mi epidemiologicky významný kontakt počítají ode dne, kdy dotyčný dostal výsledek testu, ne v den testu, kdy jsem ho viděl.
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 4/19/2012
Ahoj, když už se tu řeší vládní nesmysly :)
Jak je to v současnosti s omezením pohybu a kontrolami? Když cestuju v rámci okresu, musím s sebou mít nějaké prohlášení, nebo stačí orgánu vysvětlit, že jedu nakupovat? Moje situace - bydlíme v Rychnově nad Kněžnou, hranice okresu zahrnují podstatnou část Orlických hor. Takže když vyjedu do hor, stačí říct, že jdu nakupovat do Neratova(malá vesnice na druhé straně hor)? viz Mapa
Díky, Honza
Posláno:
Pozorovatel
31712 napsal:
Ahoj, když už se tu řeší vládní nesmysly :)
Jak je to v současnosti s omezením pohybu a kontrolami? Když cestuju v rámci okresu, musím s sebou mít nějaké prohlášení, nebo stačí orgánu vysvětlit, že jedu nakupovat? Moje situace - bydlíme v Rychnově nad Kněžnou, hranice okresu zahrnují podstatnou část Orlických hor. Takže když vyjedu do hor, stačí říct, že jdu nakupovat do Neratova(malá vesnice na druhé straně hor)? viz Mapa
Díky, Honza

Okres nikdo neřeší,omezené si katastrem obce!!!
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum