ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Volný Pokec 01/2017 - 08/2024 Možnosti
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 5/26/2008
Když jsme u těch kontrol.....

Sidney vložil tyto přílohy:
024.jpg.jpg

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 2/8/2011
Pokud si prectu usneseni vlady c 216 ze dne 26.2.2021,lze pochopit, ze se nesmim courat mezi okresy a povinnost vybrat si misto pobytu je zrejma v bode I., odst. 1.,....... v bode III. Odst 1. Je uvedeno, ze zakaz volneho pobytu osob na uzemi okresu.... V dobe od... Do.. S vyjimkou.. Odst. 2,pismeno c... Pobytu ve vlastnim rekreacnim objektu, a to za podminky soucasneho pobytu pouze clenu domacnosti.... A pripadneho pobytu pouze na uzemi obce, ve ktere se objekt nachazi.
Mi z toho tedy vychazi, ze pokud neprelezu hranici okresu, na chalupu od peti do deviti muzu, mozna si ale vyse uvedene usneseni vlady vykladam veskrze spatne, takze ano, v ramci okresu asi muzu jak bylo uvedeno vyse kdekoliv nakupovat, nebo byt v okoli chaloupky, pokud mam stesti ze ji mam 😁 dalsi vec je ze si nedovedu predstavit loveni turistu v lesnich houstich prislusnymi organy verejne moci.
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 12/28/2015
[quote=TomáZ]Pokud si prectu usneseni vlady c 216 ze dne 26.2.2021,lze pochopit, ze se nesmim courat mezi okresy a povinnost vybrat si misto pobytu je zrejma v bode I., odst.

Číst celý je lepší 😉

"Pohyb v rámci okresu a území obce
V rámci okresu, ve kterém má občan trvalý pobyt či bydliště, je možné se pohybovat za výše uvedenými účely, třeba do zaměstnání nebo za vzděláváním, bez zvláštního dokumentu. Uvnitř okresu je také možné jet v nezbytně nutném počtu osob na nákup a v rámci jedné domácnosti do vlastního rekreačního objektu. Další činnosti jsou možné jen v rámci obce, kde má občan trvalý pobyt nebo bydliště a občan při nich nesmí překročit území obce. Jde např. o vycházku do přírody a parku, sportování, venčení psů. Venčit psa po 21. hodině lze pouze do 500 metrů od bydliště. Pokud nejde o zajištění nutné péče nebo nezbytných potřeb, jsou i v rámci okresu krizovým opatřením zakázány také návštěvy příbuzných."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/15/2007
K Standovi Hranickému sa včera pridal Radim Pařízek. Cry

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 2/8/2011
Protože číst umím , dávám sem část předmětného nařízení, nikoliv důvodovou zprávu a podtrhávám, to co jsem psal výše :
.......2. pobývat v době od 05:00 hod. do 20:59 hod. v místě svého trvalého pobytu nebo
bydliště s výjimkou

a) případů uvedených v bodě II,
b) nezbytných cest za účelem nákupu zboží a služeb nebo poskytnutí služeb
v nezbytně nutném počtu osob,
c) cest za účelem pobytu v přírodě nebo parcích a sportování na venkovních
sportovištích, a to za podmínky společné přítomnosti pouze členů jedné
domácnosti a na území obce, ve které má osoba trvalý pobyt nebo bydliště,
d) pobytu ve vlastním rekreačním objektu, a to za podmínky současného pobytu
pouze členů jedné domácnosti v takovém rekreačním objektu a případného
pohybu těchto osob za účelem pobytu v přírodě nebo parcích a sportování na
venkovních sportovištích pouze na území obce, ve které se nachází tento
rekreační objekt,
Pokud vidím dobře , mohu být od 5:00 do 21:00 na chaloupce s tím, že v 21:00 musím být už doma. Nemohu tedy střídavě bydlet na chaloupce a v místě standartního pobytu. Toto ovšem platí, pokud je chaloupka ve stejném okrese jako moje bydliště, taktéž nesmím cestou tam okres opustit. Pokud mám chaloupku, získám tedy jeden katastr, lépe řečeno jedno území obce navíc, kde se můžu kochat jarem. Je to ale jen můj názor, nejsem vykladač vládních nařízení.
Posláno:
Pozorovatel
Tomáši, píšeme to samé 👍
Šlo mi o totok čo si dost lidí plete!

Další činnosti jsou možné jen v rámci obce, kde má občan trvalý pobyt nebo bydliště a občan při nich nesmí překročit území obce. Jde např. o vycházku do přírody a parku, sportování, venčení psů. Venčit psa po 21. hodině lze pouze do 500 metrů od bydliště. Pokud nejde o zajištění nutné péče nebo nezbytných potřeb, jsou i v rámci okresu krizovým opatřením zakázány také návštěvy příbuzných."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/27/2015

germanicus1 vložil tyto přílohy:
156125241_159020802614208_5968239669184981708_n.jpg.jpg

P.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/11/2005

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/24/2018
Heleďte není o co stát, Babiš je debil co se nikdy neměl stát premiérem, říděj to blbě ale fakt ten Covid zabíjí.
Posláno:
Pozorovatel
3rdlife napsal:
Heleďte není o co stát, Babiš je debil co se nikdy neměl stát premiérem, říděj to blbě ale fakt ten Covid zabíjí.

Neznam premiéra na kterého by se pěly ody na radosť,všeci byli zloději a jeden navíc ňouma se subkou doma Beating
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 12/3/2020
Laugh

Příloha / Přílohy:
VID_20190727_WA0000.mp4 (875kb) staženo 193 time(s).

Posláno:

Pozorovatel
Laugh

jarous107 vložil tyto přílohy:
WhatsApp_Image_2021_03_04_at_20.21.37.jpeg.jpg

Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/26/2008

Sidney vložil tyto přílohy:
skořápky.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/27/2008

Willie vložil tyto přílohy:
Vinnetou.jpg

Posláno:

Pozorovatel
Laugh Laugh Laugh
P.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/11/2005
5. března 1936 poprvé vzlétl prototyp stíhacího letounu Vickers-Supermarine Type 300 (K5054).Ok

P. vložil tyto přílohy:
Spitfire_K5054.jpg.jpg
_cid_m1549218ddbcm4088__1008x672_.jpg.jpg

Posláno:
Začátečník
Připojený: 6/8/2020
Ahoj, asi je tady konkrétní vlákno, ale zeptám se, jestli někdo nezná, jaká jsou omezení pro nošení nožů v Severských zemích, hlavně mě zajímá Švédsko. Díky, O.
..a jestli se neupili, nebo neupracovali, úspěšně se o to pokouší dodnes..
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/11/2017
Otazkynamail napsal:
Ahoj, asi je tady konkrétní vlákno, ale zeptám se, jestli někdo nezná, jaká jsou omezení pro nošení nožů v Severských zemích, hlavně mě zajímá Švédsko. Díky, O.

Ahoj, konkrétne ti poradiť neviem, tak ťa aspoň nasmerujem: http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=posts&t=1167 Ok.
Schwedischer Smogebrotformer Lars/Tässchen Käffchen am Morgen vertreibt Augenring und Sorgen/Keine müde PuderatzeJedem Tierchen sein PläsierchenDer Groschen fällt pfennigweise
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/27/2015
Otazkynamail napsal:

https://www.ruske-noze.cz/smartblog/drzeni_nozu_zahranici.html
Posláno:
Začátečník
Připojený: 6/8/2020
Díky, pěkně zpracovaný článek. Já s tím neměl nikdy problém, ani v té Anglii, kde jsem dělal pár let- one heand, čepel 9 čísel a nikdy mě nikdo nešacoval. Teď zas pracovně Sever, o kterém nevím nic .
..a jestli se neupili, nebo neupracovali, úspěšně se o to pokouší dodnes..
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum