ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Volný Pokec 01/2017 - 08/2024 Možnosti
Dog
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 6/18/2013
Růža napsal:
Nedá mě to, ale opravdu mě začíná vadit čeština některých příspěvků.
Bez háčků,čárek,velkých písmen atd.
Je mi jasné že je to ,,moderní " ale je fakt nutné takto prznit češtinu?

Jednou jsem cestou v autě ladil stanice a náhodou jsem narazil na reportáž o Františku Kocourkovi, o kterém jsem do té doby nikdy neslyšel. Jeho úvaha O slávě živé řeči z roku 1939 ve mě strunu staromilce a Čecha tak oslovila, že jsem to doposlouchal až do konce.

Lepší odkaz jsem nenašel. je to na konci prostředního záznamu.
vltava.rozhlas.cz/hrdinove-ceskeho-naroda-rozhlasovy-reporter-frantisek-kocourek-5026335
Mluv jen tehdy, jsou-li Tvá slova moudřejší než mlčení.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/11/2009
To bude jistě jinej Franta Kocourek, než tenhle. Ale ten má češtinu taky špicovó Happy
https://www.youtube.com/watch?v=Zz66_c89TzQ
Za všechno si můžu sám
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 8/14/2020
Růža napsal:
Nedá mě to, ale opravdu mě začíná vadit čeština některých příspěvků.
Bez háčků,čárek,velkých písmen atd.
Je mi jasné že je to ,,moderní " ale je fakt nutné takto prznit češtinu?

Dekuju Ruzovi za upozorneni do soukromych zprav kvuli memu projevu a pravopisu, beru si to k srdci a pokusim se zlepsit!

Nozum zdar!

P.S. Pise se mne to, ne me to, za carkami maji byt vzdy mezery a pred ze by mela byt carka (to same ale).

Pisu z mobilu, co nema diakritiku, pisu vetsinou z auta, tak prosim prezijte moje preklepy a pravopis, vzdyt nam jde hlavne o kudly.
Jsem primitiv a idiot, co se zajima o noze a vedu kolem toho.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/19/2011
sodekcz napsal:
Ono když někomu přijde zpráva "mej se", taky to kolikrát vyvolá rozporuplné pocity Laugh

Vybavilo se mi něco z hlubin paměti...mrGreen Kdysi tu proběhlo oznámení, " Zacala som sa nudit a zacala som sa hrat s kozou ", ano, ano, diakritika má svůj význam...Razz
Ana'l nathrach, orth' bha'is's bethod, do che'l de'nmha
"Hadí dech, kouzlo života a smrti, předzvěst stvoření."
Posláno:
Štamgast
Připojený: 8/1/2006
Dneska jsem si kupoval v Kauflandu snídani a ejhle, co jsem spatřil. Laugh

Vencál vložil tyto přílohy:
vtip1.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/17/2011
montelie napsal:
sodekcz napsal:
Ono když někomu přijde zpráva "mej se", taky to kolikrát vyvolá rozporuplné pocity Laugh

Vybavilo se mi něco z hlubin paměti...mrGreen Kdysi tu proběhlo oznámení, " Zacala som sa nudit a zacala som sa hrat s kozou ", ano, ano, diakritika má svůj význam...Razz

Ja si v praci casto hraji s perem.

PS: Ta příloha jen od 18-ti.

Příloha / Přílohy:
received_964482154768879.mp4 (1,453kb) staženo 398 time(s).

PŘÍTEL je ten, kterému když povíš: "Někoho jsem zabil!" Odpoví: "Kde ho zakopem?"
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/27/2013
Odposlechnuto mezi regály Grin

Ježíši, ty zas dnes prudíš!
Neprudím!
Prudíš!
.
.
.
Hovno prudím!
Ne hovno, mě prudíš!
Nejsou žádné velké věci, jsou jen malé krůčky na cestě ...
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 5/8/2012
Zdar pánové, neměl by někdo zájem o střelecký zážitkový poukaz? Dostal jsem ho darem, ale pravděpdobně nevyužiji. Platnost do konce roku, cena po dohodě. lukas.vognar@seznam.cz
www.walzel.cz/cs/Experience/view/1433
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/27/2015

germanicus1 vložil tyto přílohy:
IMG_20230816_WA0018.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/21/2013
Vrtáky Vorel už fakt doma nechci 😂. Podotýkám že vrtaný materiál byla nekalená 14260. Vrták chlazený. 😁👍. Už chodím jen do obyč železářství. Globus už fakt na tohle néé 😁

Zeman vložil tyto přílohy:
IMG_20230817_154047.jpg.jpg

Za nocí nejtmavších na slunce pamatuj
Posláno:
Štamgast
Připojený: 10/6/2020
Zeman napsal:
Vrtáky Vorel už fakt doma nechci 😂. Podotýkám že vrtaný materiál byla nekalená 14260. Vrták chlazený. 😁👍. Už chodím jen do obyč železářství. Globus už fakt na tohle néé 😁

A kolik stojí taková ,,libová sadička,,?
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 4/13/2015
@Zeman nic si z toho nedělej, odizolovací kleště Vorel z Hornbachu vydržely asi 20 kabelů a bylo po nich. Hrozná jebka, nikdy víc Angry

@germanicus1 výborná sérka, doporučuji shlédnout. Mexiko už mi přišlo dost slabší
Zatím jsem nezažil nic, co bych nepřežil.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 4/15/2021
Zeman napsal:

nebylo by lepší koupit něco zvlášť? Já kupuji na kovonastroje.cz

to je prostě špička - ceny libové a když tam cinkneš, posílají dobirkou obratem dpd, tj. přes půl republiky to mám druhý den na dílně

a mají i frézy ze starých skladů, naposledy jsem kupoval 40mm frézu (sic levou) za 450.- + dph - což je cena jako na bazoši
PJ
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 2/1/2021
Šoupnu to sem Happy Náhodou někdo v USA? Rád bych jeden nožík, ale prodejce na eBay nezasílá do ČR… Cena není nějak závratná, takže spíš jsem si představoval předání až po návratu do ČR. Díky…
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 12/8/2009

PJ , do Česka sice nejedu, ale mohl bych to přeposlat. Dej vědět jestli ti to pomůže ..
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/26/2008
Krásný světlo. Trvalo přesně minutu.

Sidney vložil tyto přílohy:
IMG_20230820_193937.jpg.jpg
IMG_20230820_193944.jpg.jpg

PJ
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 2/1/2021
krtek4x4 napsal:

PJ , do Česka sice nejedu, ale mohl bych to přeposlat. Dej vědět jestli ti to pomůže ..

Super, poslal jsem mail přes systém, tak snad to došlo… Fajn den
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/27/2008
Ahoj vespolek !!!
Chtěl bych si pořídit do kurníku automatická programovatelná dvířka, co se sami otevírají i zavírají. Na internetu je ale spoustu rozporuplných informací. Tak se snažím sehnat někoho, kdo s nimi má už zkušenost. Kdo je má nainstalované a používá je. A to je má otázka na Vás. Nemáte je už někdo ? Nebo neznáte někoho, kdo by o nich podal praktickou zkušenost ?
Děkuji za jakoukoliv odpověď.
Willie
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/27/2009
ahoj Willie. Je toho na trhu hodne .
Ja mam (nejaky cesky vyrobca) take uz asi 6-8 rokov a funguje mi to bezproblemov. akurat som musel vychytat umiestnenie svetelneho cidla a podoladovat v nastaveniach svetelne nadstavenia, ale to je nornalne Ten moj vie chodit v roznuch zezimoc ci podla casu (zvlast nadstavenia na den , mesiac ) alebo v zavislosti od vonkajsieho svetla a to vsetko este aj mozem podmienit vonkajsou teplotou. Ale to su setko blbosti pokial to mas pri dome . Cize treba si kupit take co funguje. na okolite svetlo. Cidlo musis umiestnit tak aby nevidelo (to cidlo) oblohu lebo ked nadstavis zatvaranie dvierok na urcite mnozstvo svetla(res.tmy) tak pri splne mesiaca ti to tie dvierka nezavrie. Dalsia vec je ak nekupujes konplet aj s dvierkami tak pozor na to aby ten mechanizmus zdvihol tie tvoje (vaha)
Ak chces vecer ti mozem odfotit tie moje aj vyrobcu
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/27/2008
Ahoj !!!
Děkuji a máš e-mail...
A ostatní.: Nemáte někdo s těmi vrátky také zkušenosti??? Sháním co nejvíce info...
Nabídky z internetu samozřejmě znám. Jde mi o praktické zkušenosti s konkrétními výrobky/tipy.
Děkuji Happy
W.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum