ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Volný Pokec 01/2017 - 08/2024 Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 7/15/2016

Jinus12 vložil tyto přílohy:
3A351E79_45D9_4C25_8276_01552869A125.jpeg

Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 4/19/2012
Ahoj, kamarád ztratil na svém Gerberu Rex Applegate šroubky, které drží klip. Poradíte, kde je koupit? Díky moc

31712 vložil tyto přílohy:
20230907_104843.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/3/2015
Nemáte někdo tušení, kde by v Olomouci mohla být prodejna elektrosoučástek typu led diody, rezistory, kondenzátory etc? Něco jak bylo kdysi EZK, které je už jen v RořnověConfused

Nepovedlo se mi nic najít. Prodejců spotřební domácí elktroniky je tu habaděj, ale takováto součástkárna že by tu žádná nebyla mi přijde v tak velké městě divné.

Prostě něco, kde by si clověk mohl po cestě z práce koupit třeba 5 rezistorůLaugh
,,Všeliké kvaltování pro hovada jest"...J. A. Komenský; Nechceš-li vyrobit svůj 20. nůž, nevyráběj ten 1.!
IRA
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 11/21/2014
honzajbanzaj napsal:
Nemáte někdo tušení, kde by v Olomouci mohla být prodejna elektrosoučástek typu led diody, rezistory, kondenzátory etc? Něco jak bylo kdysi EZK, které je už jen v RořnověConfused

Nepovedlo se mi nic najít. Prodejců spotřební domácí elktroniky je tu habaděj, ale takováto součástkárna že by tu žádná nebyla mi přijde v tak velké městě divné.

Prostě něco, kde by si clověk mohl po cestě z práce koupit třeba 5 rezistorůLaugh

Tady na Dobříši, je prodejna Eldor a tam koupíš i to, na co si nevzpomeneš, co se jen mihlo okolo elektriky.. A za velkoobchodní ceny, rojí se to tam řemeslníkama. Pak tu ještě máme slévárnu v Pinďárově, kde se dá koupit veškerej spojovací materiál za půl darma... Prostě klika. Třeba, když si to najdeš na netu, tak určitě pošlou, maj tam všecko Ok
Posláno:
Štamgast
Připojený: 10/8/2011
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/3/2018
@honzabanzaj zkus zapátrat v Rygel elektro
Posláno:

Štamgast
sodekcz napsal:
@honzabanzaj zkus zapátrat v Rygel elektro

Díky moc. Dle eshopu to vypadá, že to bude to, co hledámHappy
,,Všeliké kvaltování pro hovada jest"...J. A. Komenský; Nechceš-li vyrobit svůj 20. nůž, nevyráběj ten 1.!
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 2/8/2011
Už jsem zkouknul vše možné, ale zkoušení ostrosti nože jak předvedl maník ve třetím videu darwinových cen je jednoduše geniální 😱😱😱
https://www.stream.cz/darwinovy-ceny/posledni-dousek-na-posilnenou-a-hura-v-zelezne-kouli-do-udoli-64664935
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/3/2018
Ten vocas šel evidentně metodou "důvěřuj, ale prověřuj".
Posláno:
Štamgast
Připojený: 12/28/2019
No a ten druhej zkoušel opakovat Vesničku....
Ale proč píšu? Netušil jsem, že se dočkám toho, že si zaplatím sám věci v zahraničí..... Lamnia mě přiměla tohle vyzkoušet!
A ono je to tak jednoduché - jsou-li tedy peníze na účtu.....
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 8/31/2022
Zdravím vespolek, od prosince minulého roku mi nešlo přihlášení, maily adminům i majiteli webu bez odezvy. Ježour tedy skončil a zpět je Ježour01, s původním avatarem.Happy
Posláno:
Štamgast
Připojený: 7/13/2015
ježour01 napsal:
Zdravím vespolek, od prosince minulého roku mi nešlo přihlášení, maily adminům i majiteli webu bez odezvy. Ježour tedy skončil a zpět je Ježour01, s původním avatarem.Happy

Admire Vitaj synku, já si myslel, že jsi už si nazul černé papírové buty.Ok
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/21/2013
Ahoj. Neví prosím někdo kde by se dalo sehnat elektronické sudoku? Maminka leží delší dobu v nemocnici a to její staré se odporoučelo. Prohledal jsem net křížem krážem a nic. Samé vyprodané. Děkuji za každou pomoc.
Za nocí nejtmavších na slunce pamatuj
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/5/2013
Zeman napsal:
Ahoj. Neví prosím někdo kde by se dalo sehnat elektronické sudoku? Maminka leží delší dobu v nemocnici a to její staré se odporoučelo. Prohledal jsem net křížem krážem a nic. Samé vyprodané. Děkuji za každou pomoc.

Ahoj.Ak nezoženieš hru dá sa ako náhrada stiahnuť appka na mobil.Snáď pomôže a prajem všetko dobré.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/11/2009
Zeman napsal:

Koukni na Sbazar, tam jich je docela dost. Snad si vybereš
Za všechno si můžu sám
Posláno:

Štamgast
manuel noriega napsal:
Zeman napsal:

Ahoj.Ak nezoženieš hru dá sa ako náhrada stiahnuť appka na mobil.Snáď pomôže a prajem všetko dobré.

Jj. Jenže mamince už je dost let. To by nedala. Ale děkuji ☺️
Posláno:

Štamgast
vakovlk napsal:
Zeman napsal:

Koukni na Sbazar, tam jich je docela dost. Snad si vybereš

Děkuji. Koukal jsem. Raději bych ale nový. Přes bazar až jako poslední možnost. Díky ☺️
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 7/8/2021
Mobilni appka se nemusi spoustet jenom na mobilu. Jestli mate po ruce tablet, zkuste par sudoku appek. Na velkem displeji se budou pohodlne ovladat. Specialni sudoku pristroj bude asi optimalizovany, ale tablety se poridi jednodusejc, appek je mrak, zadarmo nebo za par stovek, a kvalita ovladani bude srovnatelna. SIMka v tabletu neni potreba, staci se kvuli instalaci pripojit na chvili pres wifi nebo bluetooth na net, coz vam muze zprostredkovat vas telefon.
Posláno:

Začátečník
Připojený: 4/16/2019
Zkus tady- https://allegro.cz/nabidka/sudoku-elektronicke-reflects-hry-pro-deti-13433495397
Kdo selže v plánování, tomu selžou plány.
Posláno:

Štamgast
Potřeboval bych menší radu od kolegů olomoučáků.

Kde by se všude v Olomouci či blízkém okolí dalo najít pokud možno úplně prázdné parkoviště / veřejně přístupná betonovaná/asfaltovaná plocha?

Ideálně alespoň 100 m délky, nepoškozený povrch a 20 m šířky (snadné otočení bez nutnosti couvat).

O co mi jde? Chtěl bych si už hodně dlouho zkusit "strongmanský" legday a naskytla se možnost vhodného sparing partnera. Jeden tlačí auto po parkovišti, druhý uvnitř hlídá volant a brzdu a pak výměnaLaugh Pokud možno, aby se šlo na konci setrvačností/tlačením i otočit, aby nebylo nutno couvat.

Co jsem našel já:
-Skatepark/parkoviště u baumaxu: Pěkný povrch, 80 m, úzké, zavazí překážky a potenciální skateboardisté
-Parkoviště obchodní zóny hned vedle: Dle leteckých fotek vypadá prázdně, možné otočení, hezký povrch, ovál 65x15 m. Použitelné, ale chtělo by to delší.
-Parkoviště u akvaparku: Viz výše, ale nejsem si jist, jetli reálně bude opravdu tak prázdné.
-Betobová plocha na Černé Cestě: 125x45 m, ideální rozměry, ale povch nic moc, velké kaluže. Často trénuje autoškola.
-Parkoviště Poděbrady: 150x50 m, ideální rozměr. Ale nejsem si úplně jist povrchem. A potenciální obsazeností. Nicméně vypadá nejlíp.

EDIT: U všech těchto ploch mám tenproblé, že vím, že existují, ale nebyl jsem tam tak dlouho, že nevím, jak jsou frekventované.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum