ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Volný Pokec 01/2017 - 08/2024 Možnosti
FMJ
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 6/13/2004
To brom:

Za mě to neúcta není - koupí se nůž stává majetkem kupujícího a ten si se svým majetkem může dělat, co chce. Pokud přijdu na to, že mi ma noži (čemkoliv) něco vadí a je to mým majetkem,.mám snad právo si to přizpůsobit obrazu svému. Koupil jsem si to za své, stejně jako úpravu jsem hradil ze svého... Můj majetek = moje rozhodnutí....
Kdo je příliš zvědavý, ten nebude nikdy moc starý.....
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/9/2002
ahaswehr napsal:

Potřeboval bych poradit. Čím se dá ředit epoxyd?

Pokud ho potřebuješ jen trošku "ztekutit" (nalakovat něco nebo aby někam líp zatekl), tak troškou acetonu. Namíchat epoxyd s tužidlem, trochu naředit acetonem a aplikovat. Protože je dneska epoxydů mraky, nejdřív to vyzkoušej tam, kde to nebolí.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/18/2006
brom napsal:
dobry den co rikate na tudle upravu noze zame ne je to neucta k nožiri co ten nuz vyrobil?

V tom případě doporučuji nenavštěvovat vlákna “Domácí úprava továrních nožů” nebo “mydlinkaTM”.
Tam by ti z toho mohla prasknou cévka…
"Nůž je dobrá zbraň, nezastaví se, nezasekne, nedojdou mu náboje a na to, abyste ho použili, nepotřebujete výcvik"
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/20/2020
Ahoj pred časom niekto v nenožovej inzercii ponúkal maxpedition octa [čiernu používanú ] neviete niekto kto to bol?Ďakujem
Môj pôvodný účet bol Peto5 a nehanbím sa za to...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2007
Surg napsal:
ahaswehr napsal:

Potřeboval bych poradit. Čím se dá ředit epoxyd?

Pokud ho potřebuješ jen trošku "ztekutit" (nalakovat něco nebo aby někam líp zatekl), tak troškou acetonu. Namíchat epoxyd s tužidlem, trochu naředit acetonem a aplikovat. Protože je dneska epoxydů mraky, nejdřív to vyzkoušej tam, kde to nebolí.

Dík za radu oprubuju. Pak dám echo, jak to dopadlo.

Když něčemu věnuješ dostatek času, budeš v tom MISTR. Pokud nejsi blb.
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 8/31/2022
Zdravím, uvítal bych kontakt na kytaráře, OV a okolí.
Pokud někdo víte, budu rád.🦔
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/21/2011
Musím se pochlubit jakou starou ku.vu máme za sousedku...
V zimě prej dceři (jsem ani o tom nevěděl) vynadala že týrá psa tím že ho v zimě necháváme venku...podotýkám venku v boudě na dvoře...
A teď ta Fena(sousedka) na nás poslala dvě dámy z veteriny a hygieny na kontrolu tohoto týraného psa..Happy
O to mě to sere víc že jsme ho před 7 léty vzali z útulku..škoda že nemám jeho fotku jak.mu trčely žebra

palong74 vložil tyto přílohy:
IMG_20240715_100554.jpg.jpg
IMG_20240715_113148.jpg.jpg
received_489699192057746.jpg.jpg
IMG_20211016_161647.jpg.jpg

lepsi nuz od tamanu nez zadny
Posláno:
Štamgast
Připojený: 7/13/2015
palong74 napsal:
Musím se pochlubit jakou starou ku.vu máme za sousedku...
V zimě prej dceři (jsem ani o tom nevěděl) vynadala že týrá psa tím že ho v zimě necháváme venku...podotýkám venku v boudě na dvoře...
A teď ta Fena(sousedka) na nás poslala dvě dámy z veteriny a hygieny na kontrolu tohoto týraného psa..Happy
O to mě to sere víc že jsme ho před 7 léty vzali z útulku..škoda že nemám jeho fotku jak.mu trčely žebra

A ještě mu kouříš pod nos ty tryzniteli!!!NoNoNo No a ta uhlíková stopa na kterou ti přijede kontrola z EU.Grin Grin Grin
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/21/2011
A to ještě vykouří 10cigaret denně Laugh
lepsi nuz od tamanu nez zadny
Posláno:
Štamgast
palong74 napsal:
A to ještě vykouří 10cigaret denně Laugh

By bylo lepší nakouřit pěstí té pomocnici pomocné stráže VB.Beating

Stále platí, že dobrý soused má bydlet na dostřel z winchestrovky, o špatném nemluvě.Grin
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/26/2008
dagger napsal:
...Stále platí, že dobrý soused má bydlet na dostřel z winchestrovky, o špatném nemluvě.Grin

Špatnej blíž, Juro. Já už na dálku blbě vidím. Laugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/10/2015
Veď keď teta nemá v živote dosť vlastných problémov, tak vymysli niečo vtipného Grin
Keď chýba kreativita tak napíš PM, kludne poradím Laugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/11/2009
Soused myslivec měl v kotci jagdteriéra. Staral se o něj dobře, byli furt v lese, pes poslouchal na mrknutí. Dvě tetky tady odvedle, chovatelky bišonků, měly názor, že tak malý pes v kotci trpí, že patří do postele a zavolaly na něj městskou. Vysvětlilo se to, ale sousedským vztahům to taky neprospělo Happy
Za všechno si můžu sám
Posláno:
Štamgast
vakovlk napsal:
Soused myslivec měl v kotci jagdteriéra. Staral se o něj dobře, byli furt v lese, pes poslouchal na mrknutí. Dvě tetky tady odvedle, chovatelky bišonků, měly názor, že tak malý pes v kotci trpí, že patří do postele a zavolaly na něj městskou. Vysvětlilo se to, ale sousedským vztahům to taky neprospělo Happy

Kdysi mě nějaká chovatelka kundo....ů osočila, že můl pes leží na slunku, že se uhřeje. Byl na volno, tak jsem jí řek že není tak blbej jak vona a když bude potřebovat, tak si stín najde sám.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/17/2013
V ČR existuje staré príslovie,ktoré toto (nielen) najlepšie vystihuje-
Komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí...
A pri zvieratách a ich vnímaní takýmito...,to platí mnohonásobne.
Nie som povinný byť taký, akým by som podľa ostatných mal byť.
Je to ich omyl, nie moje zlyhanie. R. P. Feynman
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/20/2009
PSÁNO NOŽEM - Boris Filan

Ostrost je výjimečná vlastnost, ostrost je osobitý styl i jednoznačný názor. Ostrost je něco ceněného i potmě lesklého a bez pohybu pronikavého. Ostrost voní, zvoní, zvučí novotou. I starý, čerstvě nabroušený nůž vyzařuje sílu a energii. Je užitečný, nebezpečný a sebevědomý bez ohledu na věk. Ostrý, ostrá, ostré - samé zářivé přívlastky. Řeknete nůž - a je to jakýsi předmět, ale řeknete ostrý nůž a už se kolem něj rozbíhá příběh. Řeknete ostrá břitva a máte polovičku hororu. Ostrost je vzhled, stav chuť i příchuť - vstoupí a bez váhání ovládne každý prostor. Když chce dokáže řezat, pálit, štípat, rozplakat i rozjařit. Jiná ostrost se oceňuje na fotografiích, jiná u psů i v alkoholech, ale vždy, čím ostřejší tím lepší. Ostrost je přibrzděná rychlost a předpovídaná bolest. Ostrá mysl, ostrá ženská, ostrý vtip. Ostrost nikdy není staromódní, zbytečná ani nudná. Rozhodnutí na ostří nože, na ostří břitvy, ta rozhodnutí jsou vždy osudová a přinášejí definitivní změnu a řešení. Ostří je výjimečný stav hmoty, kdy má schopnost pronikat jinými hmotami, dělit je, otvírat, zraňovat i zabíjet. Ostrost je panovačná, autoritativní a rozhodující. Ostrost je vzácná, neboť je dočasná, pominutelná a nestálá. Musí se složitě udržovat a pravidelně obnovovat. Dobrý, masivní, čerstvě nabroušený nůž v chlapské ruce, to je plebejské žezlo. S nožem v ruce je každý chlap král ulice, král trhu, král krčmy. Dodnes představa souboje na nože vyvolává v člověku mrazení, strach a zvědavé vzrušení. Dva muži, dva nože a jedna žena. Když se spojí ostrost a vášeň, vždy se něco narodí, život, smrt a nebo tanec.

Uveřejněno se souhlasem časopisu REFLEX , zkráceno
...ahoj,hledal jsem nejbližší brusírnu,potřebuju nabrousit frézy a našel jsem na jejich stránkách tenhle výtažek...podle mě je to dost dobře napsaný...
...kovařina je krásná proto,že z ničeho vznikne něco...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/27/2013
Dobrý, díky Happy Ok
Nejsou žádné velké věci, jsou jen malé krůčky na cestě ...
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/26/2008
Rádio Jerevan:

Opravujeme naší včerejší zprávu, že v Kostelci na náměstí Hanzelka provokativně opékal na rožni husáka.

Nebylo to na náměstí, ale u řeky.

Nebylo to v Kostelci, ale v Kostnici.

Nebyl to Hanzelka, nýbrž Zikmund.

Nikoli opékal, ale upaloval.

A ne husáka, ale Mistra Jana Husa!
Posláno:
Štamgast
Při sledování televizních hovinek jsem se ani po 55 od startu Apollo 11 nedozvěděl, co ten Armstrong na tom měsíci vlastně řekl. Jeden krok pro člověka, mnoho štěstí pane Gorski nebo kurva šutr? Ale start Saturnu V. mě dycky připomene, že brácha má ten den narozeniny které mu komentuji slovy: Ahoj brácho, tady Huston.Grin
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/16/2008
Prý jestli v Americe na podzim Trump vyhraje volby, tak to bude s odřenýma ušima mrGreen
" a všichni tam nasávali jak tepláky hozený do potoka "
Hlavně nenápadně, jakože nic! A trollům ZDAR! V Norsku určitě navštivte horu "Hoven"!
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum