ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Volný Pokec 01/2017 - 08/2024 Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/11/2009
Co mě dnes rozesmálo.

Sedí chlapeček u žumpy a usedavě pláče. Jde okolo pán a říká: "Proč pláčeš chlapečku?"
A chlapeček odpoví: "Spadla mi do žumpy matka!"
Tak pán skočí do žumpy, hrabe a po minutě říká, že tam nic není.
A chlapeček na to: "Tak to mi je ten šroubek na hovno."

(Aby se tady nerozjela zbytečná debata. Su z Brna Happy )

vakovlk vložil tyto přílohy:
brno.jpg

Za všechno si můžu sám
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2012
Mě zas v pátek kamarád dostal tímhle:

Rytíř v plné zbroji přijede na koni k obrovské díře v úpatí hory a zařve do ní: "Draku vyzývám tě na souboj!!!"
Vrchol hory - obrovská dračí hlava se snese dolů a odpoví: "Přijímám, ale proč mi to řveš do prdele?"
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 11/5/2014
kradu to nemá chybuGrin
EM
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/21/2008
...elektrika je pro mě srozumitelná jako svahilština,ale docela by mě zajímalo,jestlivá je todlenc jenom další "píčovinka" nebo na tom je něco reálného...už jsem trochu koukal,ale jak člověk hledá "free energy" dostane se většinou na "slunce v duši webíček" a to je pohled lidí co tomu fanděj a na to fandění tlačej...spíš jak se to jeví střízlivýma očima ?

"Nu, tu máš, poutníče, milý ten svět, na nějžs se podívati žádostiv byl."
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 12/25/2011
Všechny videa s takzvanou "free energy" mají společné dvě věci.
Mají velikou sledovanost. A všechno to jsou podvrhy.
Možná pro tu velkou sledovanost se autoři videí předhánějí, kdo udělá z lidí většího blbce.

Nebo jinak, kdo mi první osobně předvede funkční zařízení dle videa od Ema, má u mě láhev free energy vodovice Grin
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/30/2006
Mat napsal:
. . . Já, já budu mít vždy kočku, nebo lišku, ale né psa.

Liska je ale tiez selma psovita. Wink

1 ovečka, 2 ovečky, 3 ovečky, 4 ovečky, 5 .... teraz tu bola !!!
Fix
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 6/15/2006
Hogan napsal:
Možná pro tu velkou sledovanost se autoři videí předhánějí, kdo udělá z lidí většího blbce.

Nebo jinak, kdo mi první osobně předvede funkční zařízení dle videa od Ema, má u mě láhev free energy vodovice Grin

... a taky žárovka by měla být na střídavých 230V, napájí ji snad 3V a ještě stejnosměrnejma Happy
Balisong je můj život a doufám, že můj život nebude záviset na balisongu.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/5/2011
baca napsal:
Mat napsal:
. . . Já, já budu mít vždy kočku, nebo lišku, ale né psa.

Taxonomicky a vzhledem je šelmou psovitou, ale chování má dost kočičí Happy Ono to souvísí s tím, jakou roli to zvíře v přírodě zastává, a liška je (stejně jako číča) malý samotářský oportunistický predátor, který je zároveň kořistí. Více ve videu Happy

Chcete mít nůž neustále ostrý? Krájejte si s ním denně habanero!
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/30/2012
... pro jistotu máme doma kočku i psa Grin
...doufej v nejlepší, počítej s nejhorším...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/29/2009
Em,Fix:...myslím že tohle podvrh nebude Laugh Pokud dobře koukám,tak je na videu magnet,cívka...což potřebné napájení vznikne indukcí.Navíc už v názvu videa je "LED",žádná klasická žárovka na 230V.LED žárovk i doma kolikrát svítí "samovolně" bez zapnutí vypínače-stačí jen že ve zdi vznikne indukce od vedlejšího vodiče kterým prochází proud.
Laicky napsáno Wink
Kontakt pouze email,PM ne.Děkuji
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/29/2007
Fix napsal:
Hogan napsal:

... a taky žárovka by měla být na střídavých 230V, napájí ji snad 3V a ještě stejnosměrnejma Happy

Tak je Bůh ví, na kolik voltů je předváděná ,,žárovka" a speciálně žárovce je úplně fuk, jestli do ní teče stejnosměrný, nebo střídavina.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/2/2008
Dudulik napsal:
Em,Fix:...myslím že tohle podvrh nebude Laugh Pokud dobře koukám,tak je na videu magnet,cívka...což potřebné napájení vznikne indukcí.Navíc už v názvu videa je "LED",žádná klasická žárovka na 230V.LED žárovk i doma kolikrát svítí "samovolně" bez zapnutí vypínače-stačí jen že ve zdi vznikne indukce od vedlejšího vodiče kterým prochází proud.
Laicky napsáno Wink

Když vykuchas (obejdes) elektroniku tak to rozsvitis i malou knoflikovou baterii napr. schovanou dole v magnetu. Samotny magnet a civka nestaci, potrebujes staly pohyb...premena pohybove v elektrickou energii

Carpe diem quam minimum credula postero
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 12/25/2011
Duliku zkus si to. A já nebudu škrt a místo padělku nabídnu lahev slivovice když se ti to povede bez skrytych baterií a jiných podfuků, ale když do mesíce neuspěješ, mám slivovici u tebe. Přijimaš hozenou rukavici?
Mat
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/3/2006
[quote=baca]

Já vím, ale není to "typický" pes Happy dokážeš si představit pohledy pejskařů až s liškou vyrazíš na procházku??? Je to úžasný zvíře. Dík za video

Mat
EM
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/21/2008
Dudulik napsal:
Em,Fix:....LED žárovk i doma kolikrát svítí "samovolně" bez zapnutí vypínače-stačí jen že ve zdi vznikne indukce od vedlejšího vodiče kterým prochází proud.
Laicky napsáno Wink

...to je to co mě zajímá...o co tam jde (nebo i jen jako jde)...takže okolo nás něco lítá páč je kde co na elektriku a todlenc je něco jako anténa která si z toho "něčeho" jakože cucne šťávu ? jakože anténa ? .Píšu to schválně jako harant páč když o tom vím hovno tak nemá cenu machrovat "sinusoidama"...netvrdím že to je pravda,ale rajcovní mi ta přestava přijde...no bejt to realný je jasný,že spousta lidí by zaskřípalo zubama

Hele pamatujete tentonoc ?

EM vložil tyto přílohy:
snih.jpg.jpg

"Nu, tu máš, poutníče, milý ten svět, na nějžs se podívati žádostiv byl."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/4/2012
Hele pamatujete tentonoc ?[/quote]

Tyto motory z MIG 15 se používaly na vojenských letištích na udržování startovacích/přistávacích ploch. Většinou byly na vozících tlačeny T 141 nebo T 111, které měly na korbě nádrž na LP.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/2/2008
EM napsal:
Dudulik napsal:
Em,Fix:....LED žárovk i doma kolikrát svítí "samovolně" bez zapnutí vypínače-stačí jen že ve zdi vznikne indukce od vedlejšího vodiče kterým prochází proud.
Laicky napsáno Wink

...to je to co mě zajímá...o co tam jde (nebo i jen jako jde)...takže okolo nás něco lítá páč je kde co na elektriku a todlenc je něco jako anténa která si z toho "něčeho" jakože cucne šťávu ? jakože anténa...

Je jedno jestli by to svítilo pomocí magnetické indukce mezi dvěma vodiči nebo lépe mezi dvěma cívkami (princip bezdrátového nabíjení tlf). Jde o to, že potřebuješ nějaký zdroj el. energie nebo pohybovou energii, abys ji přeměnil na elektrickou (generátor).
Tady to vypadá, že "pošudláním" svorky po "cívce" vyrobí el. energii a následně rozsvítí LED. Připustím-li na chvíli, že to funguje, kde se ukládá el. energie, když nepohybuje svorkou a tedy ani nevyrábí?

Carpe diem quam minimum credula postero
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/16/2013
Jurajm napsal:

Tyto motory z MIG 15 se používaly na vojenských letištích na udržování startovacích/přistávacích ploch. Většinou byly na vozících tlačeny T 141 nebo T 111, které měly na korbě nádrž na LP. [/quote]

Jj. Když jsem sloužil na Bochoři (Přerov) tak byla taková ledovka,že se s tím jelo rozmražovat koleje i do cukrovaru.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 5/30/2015
No není to na sníh, ale je to taky ze stíhačky.
Používali to na hašení ropných polí v Iráku a všude kde se sfoukává plamínek svíčky.
Surprised Surprised http://extrastory.cz/nejbrutalnejsi-hasici-vozidlo-stihacka-zkrizena-s-tankem.html
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/9/2002
EM napsal:
...takže okolo nás něco lítá páč je kde co na elektriku a todlenc je něco jako anténa která si z toho "něčeho" jakože cucne šťávu ? ...

"Tentononc" bylo už namalované v knížce "Svět na kolejích" z edice Oko - motor z MIG 15, namontovaný na plošinovém vagónu, používalo se to na rozmrazování jazyků výhybek (správně azjpoňácky "výměn").

Jeden z mála případů, kdy se podařilo "cucnout šťávu", je popsán tady - a jak je zřejmé, ani tady to nebyla "energie zadarmo"....
Ony totiž všechny tyhle a podobné nápady nadbíhají "selskému rozumu" a konspirativnímu myšlení, a taky snaze dostat něco zadarmo. Všimněte si, že jsou to vždycky velmi jednoduché mašinky (když ukážu něco složitosti tokamaku, co vyrábí energii, 90-99% lidí ani nepochopí, o co jde - a hlavně si to nikdo doma nevyrobí) a vždycky se naznačuje, že se nemáme dát vydírat těmi, co nám energii (elektřinu, ropu atd.) prodávají za "nekřesťanské peníze". Proč teda už sakra těchhle mašinek neběhá milión a v každé chalupě?
Pořád ještě platí pravidlo TANSTAAFL...

K té Hoganově odměně: Když chcete něco skoro zadarmo, pořiďte si tedy "homeopatickou opilost". To se vezme láhev slivovice, pověsí se za úplňku do okna tak, aby světlo Měsíce procházelo přes ni, a posadíte se do jejího stínu. "Čím zředěnější, tím účinnější"...
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum