ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Přístřešky Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 3/19/2008
Ppetr napsal:
Já myslel, že spíte v tich dvou černejch šuplíkách Laugh Parádní "expediční" offroad Shocked Happy Jakpa při jízdě, nedrnčí to nádobí vzadu?? Nelítá to po celym autě?

To tam samozřejmně za jízdy není
Poznal jsem mnoho kamarádů, ale ty nejlepší v lese
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/3/2008
Seržant, máš to skutočne celkom dobre vymakané a tá pojazdná kuchynská linka sa mi páči. Shocked
Ako tak pozerám tie fotky, tak si aj "offroad magor" Wink
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/9/2002
Pánové, kdo neviděl Seržantovo auto, neví, co je miniaturizace. Bradu jsem měl až na zemi. Nejmenší bydlibus na celým světě. Všechno potřebné tam je a má své místo, nic zbytečnýho se tam už prostě nevejde Happy Jo, jsou v tom léta dřiny...Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/22/2005
Nebylo by tedy víc foteček???
Posláno:

Štamgast
Bohužel víc fotek jsem nenašel a už ani nemohu nafotit, protože auto je odmašlené a půjde do světa. V dnešní době spotřeba 12-13 litrů na silnici je hrůza. V terénu o mnoho víc. Angry
Posláno:

Štamgast
arowana napsal:
Seržant, máš to skutočne celkom dobre vymakané a tá pojazdná kuchynská linka sa mi páči. Shocked
Ako tak pozerám tie fotky, tak si aj "offroad magor" Wink

Asi pět let jsem to jako koníčka mněl,ale už končím.Pěkně to žere peníze. Ale díky tomu jsem viděl kus Ukrajiny a Rumunska a projel jsem mnoho tankodromů a pochopitelně poznal mnoho správných lidiček. A vo tom to jeHappy

Seržant vložil tyto přílohy:
Rumunsko_2003_281.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/3/2008
Seržant napsal:
Bohužel víc fotek jsem nenašel a už ani nemohu nafotit, protože auto je odmašlené a půjde do světa. V dnešní době spotřeba 12-13 litrů na silnici je hrůza. V terénu o mnoho víc. Angry

S tou spotrebou s tebou žial musím súhlasiť a viem o čom hovoríš, nakoľko môj 2,5 tonový drobec tiež zoberie svojích 10-15 litrov podľa veľkosti topánky. Wink
Nakoniec to poriešil splyňovač, ktorému som sa bránil a dnes si ho neviem vynachváliť, náklady na prevádzku sú min. o tretinu menšie.
Radšej som volil kompromis, ako by som sa vzdal pohodlia a luxusu z jazdy.Razz
Posláno:

Štamgast
Tak mam vyřešnou bivakovací plachut - našel jsem doma starej stan (starej, ale byl v terénu tak 4x) klasický český malý "Áčko" a vzal jsem z něj jen horní nepromokavej přehoz a je to. Přesně co potřebuju Wink zezadu je to zavřený celý až k zemi a má to tam zip

Ppetr vložil tyto přílohy:
DSC00262.JPG.jpg

Posláno:
Pokročilý
Připojený: 5/14/2008
Mně a mojí polovičce stačí něco takového.Mám ho již přes 10let a maximální spokojenost.
Byla to výroba na zakázku ve Šumperku.

semi vložil tyto přílohy:
PICT0065.jpg.jpg

Posláno:
Pokročilý
Připojený: 9/22/2008
hlavně aby něco nejeloLaugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/13/2002
chrasťa napsal:
hlavně aby něco nejeloLaugh

Ráno člověka vzbudí řev lesního traktoru a jeho řidiče... Laugh
Proč mi vždycky vyjde příspěvek na začátek nové stránky?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/22/2007
semi napsal:
Mně a mojí polovičce stačí něco takového.Mám ho již přes 10let a maximální spokojenost.
Byla to výroba na zakázku ve Šumperku.

to je dufam len demonstracna fotka Wink
"There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/22/2007
Seržant napsal:

aky motor ma to tvoje pajero sport ? ... skoda ze som ho na poslednej lipovej neokukol holt mam aut cely rok dost v praci Wink
"There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics."
Posláno:

Štamgast
Mám ten dojem že je to 2,5 nafta Sad
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 2/8/2004
Škoda že nemám fotku,ale z kámošema jsme zaparkovaly dvě auta(oktávka kombi a njeakej rene) otevřely kufry sklopily sedačky a natáhly přes to plachtu. Jsem si připadal jak správnej hippi :)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/14/2006
Už to tu zaznělo, ale od té doby co jsem "objevil" krycí plachtu s ničím jiným nejezdím. Je lehká, nepromokavá a velmi variabilní. Jinak co se týká aut, viděli jste Subaru Libero? K tomu se venku ve své době (bohužel už se nevyrábí) dal dokoupit stan, který auto jakoby obklopoval a bylo to super. Jestli někde vyhrabu foto, ještě pošlu.
"Tak jako všechny cesty vedou do Říma....někdy i všechny snahy vedou do prdele...."
Luděk
Posláno:

Štamgast
tuloutdoor napsal:
. Jinak co se týká aut, viděli jste Subaru Libero? K tomu se venku ve své době (bohužel už se nevyrábí) dal dokoupit stan, který auto jakoby obklopoval a bylo to super. Jestli někde vyhrabu foto, ještě pošlu.

Myslíš něco takového
http://www.autostany.cz/images/autostany/doplnky_columbus.html
Toho se dá koupit mnoho variant , na bok auta,za auto atd.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 2/8/2004
Potřebuji poradit. Na jaře chci jet autostopem do Egypta. A řeším přístřešek stan se my brát nechce a celta no nevím jak s natahováním někde u cesty.
Posláno:

Štamgast
No ty kráso, představa, že jedu stopem do Egypta a budu tam bivakovat někde u cesty - no asi bych měl tolik adrenalinu, že bych stan ani celtu nepotřeboval Shocked Laugh
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 3/2/2007
Ahoj.
Tak nevím nevím.Když si přečtu tvůj dotaz a to kam a jak chceš jet, tak silně pochybuju že si vůbec uvědomuješ realitu toho co chceš uskutečnit.Wink
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum