ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Kulinářský koutek Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 8/3/2007
Příspěvky: 2,168
pavyelek napsal:

Tak to chlapi běžte někam-já vúl vám tady věřím každý slovo-objednal sem si radši víc ať ušetřím za poštovný a nežere to ani pes-takže dík za "príma"typ,jesdtli vy nejste dealeři suchogryzuLaugh

Holt všem nechutná všechno...Grin Tak až mi dojde, objednám u tebeLaugh ( A pak kdo je tady dealerem SuchogryzuGrin Grin )
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 2/18/2009
Příspěvky: 1,113
Já sem si taky koupil kousek sušenýho maska....1.8 kg proscutto crudo...je to lepčí než nějaký kalamáry....Grin Grin ještě kus dobrýho sejra Happy


maxwell vložil tyto přílohy:
P1100245.jpg.jpg
P1100242.jpg.jpg
P1100238.jpg.jpg

Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 5/7/2008
Příspěvky: 405
maxwell napsal:
Já sem si taky koupil kousek sušenýho maska....1.8 kg proscutto crudo...je to lepčí než nějaký kalamáry....Grin Grin ještě kus dobrýho sejra Happy


kde a za kolik??? Razz
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 2/18/2009
Příspěvky: 1,113
V Makru v Průhonicích maj nějaké Italské dny...cena byla asi +-300/kg nevim přesně
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 2/18/2009
Příspěvky: 1,113
Tak, kdo má rád ryby...kousek lososa s koprem,(nebyl už čerstvý, je z mrazáku) ... Hrubá mořská sůl, citron,citronová šťáva,kopr,kósek másla..... jako příloha-smetanové brambory s rozmarýnem..


maxwell vložil tyto přílohy:
330768_b6ac9.jpg.jpg
330771_4bb57.jpg.jpg
330772_e85e0.jpg.jpg
330774_eaab3.jpg.jpg
330776_fb7ab.jpg.jpg
330777_15495.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 2/11/2006
Příspěvky: 1,676
Chlape, tohle si vaříš doma nebo se tím živíš? Já asi kvůli tomu, jak tu vždycky slintám na monitor, přestanu radši tohle vlákno navštěvovat,. Protože koukat na ty jídla je normálně mučeníLaugh
Je to boj
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 2/18/2009
Příspěvky: 1,113
Vařím doma,vařím rád.... na to trpím..má rodina zase trpí, že rád vařím Happy
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 2/18/2009
Příspěvky: 1,113
dnešní sulcík se opravdu vydařil Happy


maxwell vložil tyto přílohy:
P1030246.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 2/27/2009
Příspěvky: 2,644
Co to je sulcik Podoba sa to na nasu huspeninu Razz Razz akurat ta kapia mi tam nesedi.NoNoNo
Ale vyzera to velmi jedle len skoda ze cez monitor to vobec dobre nechutiAngry
Vydim ze si podobne postihnuty (varenim) ako ja,alebo ked sa chces dobre najest tak si radsej uvaris sam (ako ja)Laugh Laugh Laugh .Jedna pravda je ze zeny varia(vecsinou)lebo musia preto varia bez fantazie ,dietne,jalovo PRETO SME LEPSIOk
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 2/18/2009
Příspěvky: 1,113
Ano, sulc=huspenina.... Zeleninka je v tom dobrá, není se čeho bát... je tam i vejce...cibule...Nemá to chybu Happy
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 2/18/2009
Příspěvky: 1,113
Ješt ějsem dám něco k snědku...vepřové medailonky s čerstvě nadrceným barevným pepřem..K tomu salátek na řecký způsob, olivy, sušená rajčata tuňák americký dresing...


maxwell vložil tyto přílohy:
P1080170.jpg.jpg
P1080171.jpg.jpg
P1080172.jpg.jpg
P1080175.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 10/11/2009
Příspěvky: 1,750
Ahoj, člověčě Maxwelle, ty jseš hotovej labužník když tak vidím ty suroviny a výsledný efekt. Mně takhle doma někdo vařit, tak za chvíli neprojdu futrama. Razz

Já dneska kuchtil svíčkovou z králíka, který dostal minulý týden za uši ( bohužel jsem nenafotil ).
To se nám to hoduje, když nám lidi půjčujou peníze . . .
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 9/15/2007
Příspěvky: 1,699
Člověče Maxwelli, já chodím na pivko s takovou partičkou tady z knajfu, s těma by jsi si výborně rozuměl, náramní podivíni, porád melou jen o tom žrádle, od srpna řeší co budeme grilovat v Lipové, nebo někde jinde... Ne že by mi to vadilo, ale začíná to mít poměrně destruktivní vliv na moji tělesnou konstrukciHappy . Nicméně zítra jsem z dcerkou doma sám tak z tohoto vlákna něco osobně vyzkoušímHappy
Ahoj Gw
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 2/18/2009
Příspěvky: 1,113
No, v prvé řadě tě to musí bavit, v druhé řadě musíš bejt expert přez žrádlo Happy Baví mě vařit a mám rád opravdu dobré jídlo....je to už pro nás starší taková náhražka sexu Happy S tím tloustnutím se nedá bohužel nic dělat...zkouším odolávat žrádlu,ale nedaří se mi to Happy Dnes studená mňamka, lehká véča..proscutto crudo ,parmezán, meloun a ementál....


maxwell vložil tyto přílohy:
P1030251.jpg.jpg

Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 1/20/2010
Příspěvky: 154
8O tak o tomhle vlákně jsem netušil... Razz Jen koukám a slintám. Ok Ok Ok
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 2/18/2009
Příspěvky: 1,113
Dnes jídlo z jednoho hrnce- teda pekáče...Brambory, rozmarýn, cibule,feferonka,máslo,smetana, sůl a krkovička s pepřovým kořením...Dáme zapéct do trouby na 180 stupňů...těsně před dopečením, postrouháme sýrem....


maxwell vložil tyto přílohy:
P1080497.jpg.jpg
P1080499.jpg.jpg
P1080501.jpg.jpg
P1080505.jpg.jpg
P1080508.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 10/26/2003
Příspěvky: 7,590
Ty bys měl být povinně v Lipové na srazu. Na rukou by tě tam nosili za takové dobroty. Admire
Já vařit neumím, a čím jsem starší, tím víc mně to štve. Jenže, mám přeražený čuchometr, a necítím správně chutě. Ale velký obdiv chlapům, co jsou mistři kuchyně.Applause Applause Applause Rád na to zírám v TV. Nejraději na Ano šéfe. Happy
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 2/18/2009
Příspěvky: 1,113
Každý z nás se snaží být v něčem dobrý a každý viniká v něčem jiném... Já vařím s láskou, na rozdíl od mé ženy, která važí, páč musí Grin
Třeba se v Lipové někdy potkáme...Happy
Posláno:
Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 1/6/2010
Příspěvky: 94
Pridam sem jednu takovou blbost, snad se nebudou mistni gurmani zlobit. Je to pro milovniky ostrych chuti. Narazite-li v obchode na plechovku mexickych chipotle papricek v adobo omacce (velmi dobre uzene jalapeno papricky), vemte ji a smichejte s majonezou (napr. dil majonezy na dva dily papricek s omackou, pomer mnozstvi zavisi na toleranci palivosti) a trochou (lzickou) citronove nebo limetkove stavy. Rozmixujte na padrt a nechte alespon hodinu chladit v lednicce. Ziskate pikantni oranzovou omacku s konzistenci horcice. Je vynikajici na sendvice, hamburgry, do salatu, k masu apod. Da se udelat dabelsky ohniva.

Takhle plechovcicka chipotle papricek vypada: http://www.viva-la-vida.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=16
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 2/16/2010
Příspěvky: 236
Co fotka to dobrota.Dnes uvařím klasiku.Svíčková na smetaně.
Uživatelé v tomto tématu
Guest, xpetrx, xxviktor

Přechod na fórum
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete editovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete vytvořit anketu v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v průzkumech v tomto fóru.

RSS - hlavní fórum : RSS

  
Reklama
Terms Of Use | Privacy Statement | Copyright 2006 by Milan Pokorný | Připomínky: support@knife.cz Souhlas s nastavením osobních údajů Powered by Progris