ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Kulinářský koutek Možnosti
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 8/23/2012
Příspěvky: 608
Za mě pochoutka.


Jremy1 vložil tyto přílohy:
IMG_20210416_182141.jpg.jpg

Posláno:
Začátečník
Skupiny: Člen
Připojený: 8/24/2010
Příspěvky: 45
... je to prejav gurmanstva alebo prejav krizyHappy, daj na to prosim recept .. slimaky su nejake special z farmy na to urcenej alebo zo zahradky? Dakujem
Posláno:

Začátečník
Skupiny: Člen
Připojený: 4/16/2019
Příspěvky: 25
Prosím adminka o zablokování tohoto vlákna- vyvolává schizofrenii. Takové věci by se měly publikovat až po 22.hodině, ale to už se nemá žrát... A to nejde! Admire Razz Admire
Kdo selže v plánování, tomu selžou plány.
Posláno:
Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 2/16/2009
Příspěvky: 266
Šneci koupení, nebo zavaření z loňského sběru?
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/10/2019
Příspěvky: 1,499
Jremy1 napsal:
Za mě pochoutka.


Jak pro koho. Nedokázal bych to sežrat ani omylem.
Dodneška vidím xicht francouze, který se mi snažil vnutit ústřici s výkladem, jaká je to delikatesa a viděl mně, jak se otřásám odporem.
PROSÍM POUZE O E-MAILOVOU KOMUNIKACI, DĚKUJU.
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 8/23/2012
Příspěvky: 608
Šneci koupeni,plněni česnekovým máslem a upečeni na 180° , 12minut.
A možná i projev krize. V dnešní době není špatný naučit se jíst kde co.Laugh
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 10/11/2009
Příspěvky: 1,750
A ta ustrice byla za syrova primo z lastury a nebo grilovana ? Nekde jsm cetl ze se i griluji udajne na stribrnych jehlach to syrovou bych taky nemusel ... Ty sneci jsou peceni to bych zkusil...Happy
To se nám to hoduje, když nám lidi půjčujou peníze . . .
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/10/2019
Příspěvky: 1,499
Michal.Vl napsal:
A ta ustrice byla za syrova primo z lastury a nebo grilovana ? Nekde jsm cetl ze se i griluji udajne na stribrnych jehlach to syrovou bych taky nemusel ... Ty sneci jsou peceni to bych zkusil...Happy


Syrová...vypadalo to jako nazelenalý chrchel ve škebli..brrrr
PROSÍM POUZE O E-MAILOVOU KOMUNIKACI, DĚKUJU.
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 10/8/2011
Příspěvky: 1,105
Syrovou ustrici jsem jednou zkusil (na sluzebce v Seattlu, vzali nas do nejake drahe rybi restaurace), takove gumove tuhe nic bez chuti (resp. chutna to po te citronove stave, kterou se to zalije). Znovu bych to mit nemusel a delikatesou uz bych to nenazval vubec. Ale chapu, ze lide maji ruzne chute a ze totez si jinde budou myslet treba o nasich tvaruzcich (nebo obecne cizinci moc nechapou treba nasi svickovou).
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 11/11/2013
Příspěvky: 850
Večeře-žádnej kulinářskej zázrak, domácí vajíčka, šnitlík ze zahrádky, slanina ze Starej Lubovně, a mlíčko z ledničky. Jo a kudla ze švajcu a hrnek z Irska Grin i tak dobrota. Ok


rettromen vložil tyto přílohy:
SDC16357.JPG.jpg

Posláno:

Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 3/31/2021
Příspěvky: 83
tolokan napsal:
tak jsem "Princeznu" taky zkusil. Děkuji byla vynikající.


Jsem rád, že se vám recept líbil. Jsi dal mléko ve směsi?
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 4/17/2013
Příspěvky: 6,263
Ježour napsal:
Jremy1 napsal:
Za mě pochoutka.


Jak pro koho. Nedokázal bych to sežrat ani omylem.
Dodneška vidím xicht francouze, který se mi snažil vnutit ústřici s výkladem, jaká je to delikatesa a viděl mně, jak se otřásám odporem.



Týždeň bez akejkoľvek stravy a už by sa sŕkali jedna radosť.Wink

Nikdy nehovor nikdy má v sebe veľa pravdy.
Nie som povinný byť taký, akým by som podľa ostatných mal byť.
Je to ich omyl, nie moje zlyhanie. R. P. Feynman
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 8/19/2018
Příspěvky: 306
Michal.Vl napsal:
A ta ustrice byla za syrova primo z lastury a nebo grilovana ? Nekde jsm cetl ze se i griluji udajne na stribrnych jehlach to syrovou bych taky nemusel ... Ty sneci jsou peceni to bych zkusil...Happy




Na dovolene jesem si pral, at mi tu vec aspon opecou - ogrilujou, nedovedu popsat tu grimasu pingla, co tu lahudku serviroval.
No za padesat let zivota, jsem spolknul uz ledaco, krom zab sezeru vse, co mi pod hubu prijde, ale ze bych se chtel prezrat ustricema, tak to fakt ne Laugh
Kdyz ja mam rad, zakousnuti na plnou hubu Laugh
Ale jinak ano, jist se to da, jen nevim, proc je to drazsi nez rizek.
Posláno:
Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 10/2/2012
Příspěvky: 70
Žebra v holandský troubě. Foto po bohužel.. 😁


minatrix vložil tyto přílohy:
IMG_20210417_144623.jpg.jpg

Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 7/13/2015
Příspěvky: 1,095
krezac napsal:
Syrovou ustrici jsem jednou zkusil (na sluzebce v Seattlu, vzali nas do nejake drahe rybi restaurace), takove gumove tuhe nic bez chuti (resp. chutna to po te citronove stave, kterou se to zalije). Znovu bych to mit nemusel a delikatesou uz bych to nenazval vubec. Ale chapu, ze lide maji ruzne chute a ze totez si jinde budou myslet treba o nasich tvaruzcich (nebo obecne cizinci moc nechapou treba nasi svickovou).


Pravdu máš, někdo holky, někdo vdolky, někdo zase párky horký. Tvarůžky, před týdnem jsem je koupil ve slevě, hodil pod sklo a zapomněl. Naštěstí jsou tu mlsné tlamy, tak jsem si hodil malou svačinku. Do oranžova dozrálé, na povrch mazlavé s cibulkou, octíčkem prostě mňam.


dagger vložil tyto přílohy:
kvark.JPG.jpg

Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 5/26/2008
Příspěvky: 1,978
Rychlá véča. Placičky z brambor, čedaru, anglické slaniny, cibulky, papriky, vajec a koření.


Sidney vložil tyto přílohy:
IMG_20210418_160721.jpg.jpg

Posláno:

Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 3/31/2021
Příspěvky: 83
Plněné papriky
Produkty: rýže, mleté ​​hovězí maso, paprika, mrkev, cibule, rajčata, petržel, kopr, oregano, paprika, pepř, sůl.


Georgi vložil tyto přílohy:
IMG_0592.JPG.jpg
IMG_0593.JPG.jpg
IMG_0595.JPG.jpg
IMG_0596.JPG.jpg
IMG_0597.JPG.jpg
IMG_0617.JPG.jpg
IMG_0619.JPG.jpg

Posláno:

Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 3/31/2021
Příspěvky: 83
Pelamida v troubě.
První a nejdůležitější podmínka - přijedete do Bulharska a chytíte Pelamida v Černém moři.
Pečete to, jak chcete Happy


Georgi vložil tyto přílohy:
73507c043f37.jpg.jpg
IMG_4708.JPG.jpg
IMG_4709.JPG.jpg

Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 7/13/2015
Příspěvky: 1,095
Georgi napsal:
Pelamida v troubě.
První a nejdůležitější podmínka - přijedete do Bulharska a chytíte Pelamida v Černém moři.
Pečete to, jak chcete Happy


Makrela?
Posláno:

Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 3/31/2021
Příspěvky: 83
dagger napsal:
Georgi napsal:
Pelamida v troubě.
První a nejdůležitější podmínka - přijedete do Bulharska a chytíte Pelamida v Černém moři.
Pečete to, jak chcete Happy


Makrela?


Ne

https://cs.wikipedia.org/wiki/Pelamida_obecn%C3%A1
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete editovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete vytvořit anketu v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v průzkumech v tomto fóru.

RSS - hlavní fórum : RSS

  
Reklama
Terms Of Use | Privacy Statement | Copyright 2006 by Milan Pokorný | Připomínky: support@knife.cz Souhlas s nastavením osobních údajů Powered by Progris