ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Kulinářský koutek Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 4/1/2014
Příspěvky: 1,723
dagger napsal:
wrafan napsal:
dagger napsal:
wrafan napsal:
..... kdyby byl ještě hladRazz Ok


Vlastní, nebo když tě vyžrali tak jsi zajel do Globusu?

VlastníOk Ok


tak to jsi butcherking!!!! dobré špekáčky a gothaj umí jen umělci.

A nejlepší jsou, když se nechají přes noc v umírněně trochu vysušitOk


wrafan vložil tyto přílohy:
IMG_20210425_112919.jpg.jpg
IMG_20210425_112815.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 6/14/2010
Příspěvky: 505
hned se mě vybavila scéna z filmu Adéla ještě nevečeřela - "...a hlavně tady maj lahůdkový suchý buřty"...Laugh
Mňam!!!Ok
Posláno:

Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 3/31/2021
Příspěvky: 75
Letní nabídka. Osvěžující studená polévka Tarator.
Pokud se podává ve sklenici, je skvělým doplňkem k vodce, bulharskému nápoji „Мастика“ nebo řeckému Ouzo. Ledově studený!


Georgi vložil tyto přílohy:
IMG_3221.JPG.jpg
IMG_3222.JPG.jpg
IMG_3223.JPG.jpg
IMG_3224.JPG.jpg
IMG_3225.JPG.jpg
IMG_3226.JPG.jpg
IMG_3228.JPG.jpg
IMG_3230.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/16/2013
Příspěvky: 2,322
Tarator mám rád. Ale v horkém létě. Teď bych z něj měl v břiše omrzliny... Grin
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 11/27/2015
Příspěvky: 438
Dnešní oběd.


svestka11 vložil tyto přílohy:
SAVE_20210425_191752.jpg.jpg

Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 4/23/2018
Příspěvky: 251
Oblíbená pražma k obědu


Pavel76 vložil tyto přílohy:
SAVE_20210425_182629.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/16/2013
Příspěvky: 2,322
Kusek domaciho zulcu s octem a cibulu.
Pozdni snidani...


Muscatel vložil tyto přílohy:
BA31E721_B02E_4179_9E2F_AD84FA1FF24C.jpeg.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 8/23/2013
Příspěvky: 1,092
Není to foto ze dneška, ale z neděle. Původně jsem tedy chtěl udělat Princeznin sendvič podle Georgiho, ale když jsem to maso nakrojil, bylo tak pěkné, že mi přišlo škoda prohnat ho mlejnkem. Takže sůl, koření a pánev... a rychlá večeře.
(Princezna byla jindy, je to taky fajn nápad na rychlé jídlo)


yarr vložil tyto přílohy:
medailonky.jpg.jpg


Máš-li krátký nůž, potřebuješ dlouhou ruku.
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 11/21/2019
Příspěvky: 461
Paprikáš s hnedých šampiňónov s jednoduchou domácou knedľou. 250g polohrubej múky, čajová lyžička sódy bikarbóny (prášok do pečiva), čajová lyžička soli, 175 ml acidofilného mlieka /kefíru. Zmiešať dokopy, vymiesiť. Odložiť oddychovať zabalené do potravinárskej fólie na 40 minút. Potom polievkovú lyžicu oleja na dosku a vyválať cesto tak aby vpilo olej. Znova zabaliť do fólie a nechať oddychovať 60 minút. Potom pariť 30 minút a hotovo.
A ešte nočné mlsanie mortadely, olomouckých syrečkov a nakladaných uhoriek.


Rumunec vložil tyto přílohy:
IMG_20210425_223247.jpg.jpg
IMG_20210425_224902.jpg.jpg
IMG_20210426_225740.jpg.jpg


Cesta je cieľ.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/16/2013
Příspěvky: 2,322
Zítra srnčí burgery,a já již syt...
Tak naštěstí nic nezávidím. Laugh Laugh Laugh
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 8/31/2012
Příspěvky: 825
Rodinka si přála večeři venku stylově, po rybaření makrelku na grilu, škoda pro mě že rybky moc nemusím...


Kapol vložil tyto přílohy:
IMG_20210428_153726.jpg.jpg
IMG_20210428_162510.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 4/1/2014
Příspěvky: 1,723
Kapol napsal:
Rodinka si přála večeři venku stylově, po rybaření makrelku na grilu, škoda pro mě že rybky moc nemusím...


Mohl bych rybičku i buřtíkaOk Ok Applause .
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 3/31/2012
Příspěvky: 324
...ako od babicky😉
Keby som mal taky pekac aj na bruchu😂


otsar vložil tyto přílohy:
20210430_130339.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 4/17/2013
Příspěvky: 5,895
Stačí si ho naň položiťLaugh
Nie som povinný byť taký, akým by som podľa ostatných mal byť.
Je to ich omyl, nie moje zlyhanie. R. P. Feynman
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/28/2010
Příspěvky: 2,464
Buchty môžem Wink ,ale dnes chlieb náš každodenný Grin


hidalgo vložil tyto přílohy:
IMG_20210501_161212.jpg.jpg


Cesta do pekla býva dláždená dobrými úmyslami.
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 5/26/2008
Příspěvky: 1,861
Slaný závin. Už se těším, až vychladne. Happy

Edit, Ať s tím dělám co chci, zůstává to otočený. Cry


Sidney vložil tyto přílohy:
závin.jpg.jpg

Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 3/13/2013
Příspěvky: 1,242
Hlíva na sladkokyselo.


tolokan vložil tyto přílohy:
20210501_132019.jpg.jpg
20210501_134441.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 6/22/2005
Příspěvky: 520
Klobók dule před manželkó, 300 koláčků na oslavu dědovyho svátku...


brumik vložil tyto přílohy:
20210501_191612.jpg.jpg


mám rád medvídky, protože jsou tudliví
Posláno:
Začátečník
Skupiny: Člen
Připojený: 11/24/2012
Příspěvky: 45
tolokan napsal:
Hlíva na sladkokyselo.

Ta vypadá hodně dobře. Byl by recept, nebo odkaz na něj?
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 3/13/2013
Příspěvky: 1,242
hlíva na sladkokyselo


tolokan vložil tyto přílohy:
20210502_055501.jpg.jpg

Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete editovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete vytvořit anketu v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v průzkumech v tomto fóru.

RSS - hlavní fórum : RSS

  
Reklama
Terms Of Use | Privacy Statement | Copyright 2006 by Milan Pokorný | Připomínky: support@knife.cz Souhlas s nastavením osobních údajů Powered by Progris