ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Kulinářský koutek Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/16/2013
Příspěvky: 2,362
Děkuji Admire
Jestli někde splaším sazenici vyzkouším. To bych mohl zvládnout. Ok

Edit. Hryzce,hraboše,krtky mi likvidují kočičáci,tak snad ho uhlídají... mrGreen
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 6/22/2005
Příspěvky: 523
Daněk na grilu...


brumik vložil tyto přílohy:
20210529_165017.jpg.jpg


mám rád medvídky, protože jsou tudliví
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 4/23/2018
Příspěvky: 259
brumik napsal:
Daněk na grilu...

Dančí to je lahůdka Ok
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 7/13/2015
Příspěvky: 1,074
tolokan napsal:
tak jsem to taky zkusil ,bylinky domácí


S tou rozmarínkou (na Karlově mostě roste) ofafrně.Voní, ale je trochu jedatá!
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 7/13/2015
Příspěvky: 1,074
Muscatel napsal:
Pěkně...
Chlapi,jak pěstujete ten bobekvavřín? Že bych to taky zkusil...
Doma/venku,mráz...?


Náš malý Bobeš v kakáči. Létem venku, na zimu do baráku (přistavěný skleníček temperovaný na 8°celsiuse). Když tam u cigára přežívám, tak to ten pacholek taky zvládne.


dagger vložil tyto přílohy:
bobeš.JPG.jpg

Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 7/13/2015
Příspěvky: 1,074
dagger napsal:
Příprava svačinky na příští víkend. Hermoš pod blatouchy u semaforu.


Po týdnu jsem nervově nevydržel a dal zkušebního chrousta. Rozplývá se na jazyku, jemně pikantérní, vhodný pro kojence i těhotné ženy. Dávám mu 3 dny, ale neděle se asi nedožije.


dagger vložil tyto přílohy:
IMG_1502.JPG.jpg

Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/28/2019
Příspěvky: 1,005
Jak píše Jura - v létě venku a v zimě ve skleníku - bez temperace. Jen když hrozí mrazy. Nám to totiž sluníčko pěkně vyhřejvá, že musíme i větrat....
A ke květináči - jednou za dva roky přesazuju a při tom zmenším koř. bal a doplním kompostem. Proti sobě vyříznu starým fuchšvancem klíny a pak zas ty druhý, takže furt nový kořeny. Stejně tak to dělám s bonsajemi a že už je mám od roku 1985.
A jak psal cyklista se sírovcem - to prubnu, až zas na pařezu vyroste - vždycky jsem z něj dělal guláš.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/16/2013
Příspěvky: 2,362
Venku chutná nejlépe….
Špenátové palačinky plněné balkánem a roketový salátek s ředkvemi a krutóny.


Muscatel vložil tyto přílohy:
944B454E_29A8_4B2B_A648_B5392B1EC451.jpeg.jpg

Posláno:
Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 2/14/2021
Příspěvky: 207
To, že venku chutná nejlépe mohu jen a jen potvrdit, ale ten Váš
pestrý jídelníček fakt závidím.Jste na první pohled gurmán a
občas si podle Vás něco obšlehnu.Chrlte to sem nahusto.A k těm
Vašim porcim- někdy dám foto,co dokážu spravit.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 7/15/2016
Příspěvky: 977
Jedna z rybačky. V hlavní roli vepřová panenka k tomu nějaký sýr...
Tejden jsem nemohl vidět maso, hotové obžerství 😉


Jinus12 vložil tyto přílohy:
82BDA3EE_D077_489B_9E57_7A7AC6979689.jpeg.jpg
0F7C40ED_75A1_461A_B22A_4835F9BAD314.jpeg.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/16/2013
Příspěvky: 2,362
Fous napsal:
To, že venku chutná nejlépe mohu jen a jen potvrdit, ale ten Váš
pestrý jídelníček fakt závidím.Jste na první pohled gurmán a
občas si podle Vás něco obšlehnu.Chrlte to sem nahusto.A k těm
Vašim porcim- někdy dám foto,co dokážu spravit.


Óóóóó… děkuji! Happy
V první řadě poprosím o tykání,je to tady na fóru pěkným zvykem.
A dnes to bylo pohoštění pro rodinku. Tohle bych sám opravdu nesežral. Oh No
Už podle počtu (byť dezertních) vidliček. mrGreen
Posláno:
Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 2/14/2021
Příspěvky: 207
Tak tedy ahoj,vsiml jsem si těch vidliček,to mi bylo jasný, měl jsem
na mysli několik příspěvků zpět, výpečky jen tři, knedlíky hrubší,aby
jich nebylo tolik.....
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 6/9/2009
Příspěvky: 3,051
Muscatel napsal:
Venku chutná nejlépe….
Špenátové palačinky plněné balkánem a roketový salátek s ředkvemi a krutóny.


Kapelmajster, ja sem na ty amolety dostal taku chuť.Grin Zrobil sem ich dneska na obid.S tu moju polofrancuzsku děvuchu sme se fajně pošmakli.
Asi se uvidime na čundru ,bo to vypada ,že se za vama dostanu.Zduř
Cokoli děláš, s rozumem čiň a na konec mysli.
Posláno:
Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 2/4/2021
Příspěvky: 74
Příprava steaku z 33 dnů Dry Aged hovězího roštěnce, sous vide úprava Razz


para242 vložil tyto přílohy:
IMG_2454.JPEG.jpg
IMG_2456.JPEG.jpg
IMG_2459.JPEG.jpg
IMG_2461.JPEG.jpg
IMG_2462.JPEG.jpg
IMG_2463.JPEG.jpg
IMG_2464.JPEG.jpg

Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 4/23/2018
Příspěvky: 259
para242 napsal:
Příprava steaku z 33 dnů Dry Aged hovězího roštěnce, sous vide úprava Razz

Nádhera, to musí být neskutečná dobrota Ok
Posláno:
Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 2/4/2021
Příspěvky: 74
Tak dalo se to, pro dětska dobrýLaugh
Stařil jsem v sáčku poprvé, a chuť je určitě lepší než zrání mokrou cestou. Akorát je to poměrně ztrátová metodared face
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 10/8/2011
Příspěvky: 1,014
Nekde psali, ze ty odrezky se maji semlit do burgeru, to ztraty resi a dobry burger jako bonus ;)
Posláno:
Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 2/4/2021
Příspěvky: 74
Ono to nepíšou moc jednoznačně, jestli zužitkovat či ne. Nicméně já s tím počítám, ale i tak je hmotnostní ztráta téměř 30%Shocked
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 8/31/2012
Příspěvky: 899
SkoroklasikaHappy


Kapol vložil tyto přílohy:
IMG_20210605_105113.jpg.jpg
IMG_20210605_105420.jpg.jpg

Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 11/27/2015
Příspěvky: 457
Manželka odešla do práce,, kluci uvařte si"Happy


svestka11 vložil tyto přílohy:
IMG_20210605_145641.jpg.jpg
IMG_20210605_145712.jpg.jpg

Uživatelé v tomto tématu
Andys, Guest

Přechod na fórum
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete editovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete vytvořit anketu v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v průzkumech v tomto fóru.

RSS - hlavní fórum : RSS

  
Reklama
Terms Of Use | Privacy Statement | Copyright 2006 by Milan Pokorný | Připomínky: support@knife.cz Souhlas s nastavením osobních údajů Powered by Progris