ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Kulinářský koutek Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 7/29/2009
Příspěvky: 2,670
Kuřecí stehna "Sous vide" 👍


Dudulik vložil tyto přílohy:
Polish_20220419_160330045.jpg.jpg
Polish_20220419_160403984.jpg.jpg
Polish_20220419_160446256.jpg.jpg


Kontakt pouze email,PM ne.Děkuji
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/27/2008
Příspěvky: 1,109
Dudulik napsal:
Kuřecí stehna "Sous vide" 👍

Ahoj Dušane !!!
Prosím Tě, dej sem fotky hotových stehýnek... Pořád si nedovedu představit, jak to vypadá... Něco jako vařený ve vlastní šťávě ?
Díky Happy
Willie
Posláno:
Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 2/16/2009
Příspěvky: 266
Růža napsal:
Spíš jsi je před vařením ,, nevykoupal'' v octu.Wink

Já je jen dobře odmastím houbičkou s jarem. Ale když dám uvařit vajíčka na deset minut do vody s panákem octa, hnědá barva se dá potom setřít zase tou houbičkou a skořápka je výrazně světlejší...za tu chvíli neprojde kyselost dovnitř a jsou v pohodě. Voskem omalovat.. No a potom přes noc do "studené" barvy. Nepotřebuju shánět čistě bílý.. letos jsem jich pár měl a byla na nich o hodně slabší skořápka nežli na těch hnědých.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/16/2013
Příspěvky: 2,449
Willie napsal:
Dudulik napsal:
Kuřecí stehna "Sous vide" 👍

Ahoj Dušane !!!
Prosím Tě, dej sem fotky hotových stehýnek... Pořád si nedovedu představit, jak to vypadá... Něco jako vařený ve vlastní šťávě ?
Díky Happy
Willie


Ahoj Willie!

Dušan se neozývá,tak zkusím svou “troškou do mlýna”.
Ano,máš částečně pravdu. Vařený ve vlastní šťávě,ale na nízkou teplotu. Takže ne jako z vývaru! NoNoNo
Šťavnaté medium… Dejme tomu.
Po vybalení z pytlíku,to chce ještě naprudko “oprančit” na pánvi,nebo na chvilku pod rozpálený grill. Prostě na povrchu grilovaná kůrčička a uvnitř šťavnatá rozplývající se ňamka.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 7/29/2009
Příspěvky: 2,670
Willi, Muscatel : omluva, nevšiml jsem si ale vysvětleno princip pěkně 👍. V mase jakémkoliv se uzavře šťáva a nevyvaří se. Na málo stupňů a dlouho. Pak maso jen upravit na pánvi, grilu, ohni pro povrch. Dělám tak i steaky. Návodů a receptů je i na YT hodně. Až vyzkoušíš tak budeš nadšen 😉👍
Foto finální nemám...nestihl jsem 😂😂😂
Kontakt pouze email,PM ne.Děkuji
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/16/2013
Příspěvky: 2,449
A kuře je jen na první pokusy. Levná surovina… Zkazím=nebrečím…
Býček je býček…Grin
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/27/2008
Příspěvky: 1,109
@ Muscatel
@ Dudulik
Ahoj kluci Happy
Díky za info.
V Lipové na viděnou Applause
Willie
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 7/29/2009
Příspěvky: 2,670
Willie napsal:
@ Muscatel
@ Dudulik
Ahoj kluci Happy
Díky za info.
V Lipové na viděnou Applause
Willie


👍 můžeme moudře pohovořit u něčeho dobrého 👍😂😂😂 (juniorovi bude přesně 1rok tak se do debaty přidá😂👍👍👍👶)
Těšíme se 👏
Kontakt pouze email,PM ne.Děkuji
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/16/2013
Příspěvky: 2,449
Bezmasý pátek.
Klouzky a Slizáky na smetaně.


Muscatel vložil tyto přílohy:
2BDBEFD6_DFAD_4AB5_B77A_B42D87C1263B.jpeg.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/16/2013
Příspěvky: 2,449
A trocha bílkovin na zítra…


Muscatel vložil tyto přílohy:
9BBB0458_F61A_4CF9_9179_34169667189E.jpeg.jpg

Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 11/21/2019
Příspěvky: 497
Jelenie ragú na kačacom vývare.


Rumunec vložil tyto přílohy:
IMG_20220422_144807_2.jpg.jpg


Cesta je cieľ.
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 9/10/2013
Příspěvky: 554
Muscatel napsal:
Bezmasý pátek.
Klouzky a Slizáky na smetaně.


Týýýý hade, to bych si strašně dal Happy
Poslední roky je to u nás s jakýmakoliv houbama bída Sad
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 7/29/2009
Příspěvky: 2,670
Willie napsal:
Dudulik napsal:
Kuřecí stehna "Sous vide" 👍

Ahoj Dušane !!!
Prosím Tě, dej sem fotky hotových stehýnek... Pořád si nedovedu představit, jak to vypadá... Něco jako vařený ve vlastní šťávě ?
Díky Happy
Willie


Willie : i takhle to může vypadat ve finále👍 Musel jsem udělat znovu abych neplnil mrazák😂😂😂


Dudulik vložil tyto přílohy:
Polish_20220423_192503206.jpg.jpg


Kontakt pouze email,PM ne.Děkuji
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 8/25/2015
Příspěvky: 986
Včerejší Jirkovská, všechno nejlepší všem Jirkům 🙂


flug11 vložil tyto přílohy:
20220423_151155.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/16/2013
Příspěvky: 2,449
Dr.Obek na vandru pravil,že vyhrál v tombole kolo tvrdého sýra…
Před chvilu se stavil se vzorkem… Admire Admire Admire
Sice tvrdil,že je to z kozy,ale je to jako šutr tvrdý ovčí sýr. Asi nějaký archív.
Děkuji brachu! Je skvělý!!! Těším se na Carbonara.


Muscatel vložil tyto přílohy:
AB0BB8D7_DFC1_4F1D_8F8D_95E943735B81.jpeg.jpg
47500D24_D0FB_4F54_8F51_913BC5EA4563.jpeg.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 4/1/2014
Příspěvky: 2,138
Dnes zpracování zbytků, takže Rychloutopenci a ze zbylého špenátu vaječná omeletkaOk , pomáhala finečka od FlugaHappy .


wrafan vložil tyto přílohy:
IMG_20220427_101235_01.jpeg.jpg
IMG_20220427_114429_2_01.jpeg.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 4/1/2014
Příspěvky: 2,138
Pomalu pečené vepřové kolínko, nejdřív 4 hoďky na 120st. pod pokličkou, pak nechat v troubě pěkně dojít a nakonec 180 st. a horkovzduch na kůrčičku, cca 25 minut. Žádné nakládání, žádné marinády, jen sůl, pepř, kmín, nové koření, bobkový list, cibule, česnek a 2dcl vody. To nejjednodušší je vždycky nejlepší Ok Happy .


wrafan vložil tyto přílohy:
IMG_20220429_082124_01.jpeg.jpg
IMG_20220429_113328_01.jpeg.jpg
IMG_20220429_174758_01.jpeg.jpg
IMG_20220429_175211_01.jpeg.jpg

Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 7/13/2015
Příspěvky: 1,109
Dnešní čundr polifka na zkoušku doma uvařená z jarních plevelů.


dagger vložil tyto přílohy:
polifka.JPG.jpg

Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 3/13/2013
Příspěvky: 1,431
štrůdl


tolokan vložil tyto přílohy:
20220430_114525.jpg.jpg
20220430_115749.jpg.jpg
20220430_193511.jpg.jpg

Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 7/13/2015
Příspěvky: 1,109
Krásnej chlapskej štrůdllik. Trochu pracný, ale asi dobrý. Přidám taky něco ze starých receptů.
Jablečnej čundrštrůdl: 1/2 l vodky, otevřít, ochutnat a do lahve strčit pár klacíků skořice. Za týden hodit do báglu a cestou na kemp koupit jablečný mošt (nebo džus). Servírování: přiměřené množství zahnědlé vodky v plecháčku se zaleje moštem (v zimě lze ohřát). Výhoda - nemusí se to kousat a neleze mezi zuby.Grin
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete editovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete vytvořit anketu v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v průzkumech v tomto fóru.

RSS - hlavní fórum : RSS

  
Reklama
Terms Of Use | Privacy Statement | Copyright 2006 by Milan Pokorný | Připomínky: support@knife.cz Souhlas s nastavením osobních údajů Powered by Progris