ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Kulinářský koutek Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 8/28/2021
Příspěvky: 381
Dubovky, jako každý rok.


Zdeník vložil tyto přílohy:
IMG_2916.JPG.jpg


Čas není něco co máš a nebo nemáš, ale něco co si buď uděláš nebo neuděláš.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 8/25/2015
Příspěvky: 876
Dutch oven


flug11 vložil tyto přílohy:
20220430_125714.jpg.jpg
20220430_130922.jpg.jpg
20220430_131328.jpg.jpg

Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 7/13/2015
Příspěvky: 995
Seš dobrej, táhnout na hrbu 5kg (LIDL) na uvaření 0,5kg žvance je fakt výkon. Já bych to nedal, max. do 5m od baráku do naší "zahrádky".


dagger vložil tyto přílohy:
zahrada.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/16/2013
Příspěvky: 2,266
Tak nějak klasika.
Tělo si řeklo…
Výpečky na černém pivu,kyselé zelí,knedlík.


Muscatel vložil tyto přílohy:
AB2A5EAC_5AB3_439E_9B0F_B100E432C1F6.jpeg.jpg

Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 7/13/2015
Příspěvky: 995
Včera večer zase jen dietní moučník.


dagger vložil tyto přílohy:
IMG_1680.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/16/2013
Příspěvky: 2,266
Uvažoval jsem o žemlovce,ale nakonec vyhrála panenka ve švarcvaldě… Wink


Muscatel vložil tyto přílohy:
B6AF2CE6_6ED9_4184_9944_1DEA600521E7.jpeg.jpg

Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/23/2019
Příspěvky: 1,020
Ahojky, tak nad tým přemýšlám, čemu si tělo nevybralo tu Žemlu ? Laugh
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 6/9/2009
Příspěvky: 2,983
Bo zemlbaba je jedina baba kera ju nemá.
Cokoli děláš, s rozumem čiň a na konec mysli.
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 3/13/2013
Příspěvky: 1,107
losos s jedním úplně novým pomocníkem do kuchyně


tolokan vložil tyto přílohy:
20220520_141545.jpg.jpg
20220520_141613.jpg.jpg

Posláno:
Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 10/6/2020
Příspěvky: 155
Jedna rychlovka….prsa ve farmářské omáčce a pečená zelenina….


Sidonius.Fortis vložil tyto přílohy:
C22AC385_5610_46D5_8771_7D0C909C0F61.jpeg.jpg

Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 8/28/2021
Příspěvky: 381
Tak oblíbený Smrkový likér Happy

Vylepšená receptura....




Zdeník vložil tyto přílohy:
IMG_3083.JPG.jpg
IMG_3084.JPG.jpg
IMG_3086.JPG.jpg


Čas není něco co máš a nebo nemáš, ale něco co si buď uděláš nebo neuděláš.
Posláno:

Začátečník
Skupiny: Člen
Připojený: 7/20/2021
Příspěvky: 12
Děkuji za kulinářský koutek Admire bo už mnohdy nevím, co těm mým dvěma chlopům kuchtit 🙈 včera jen první pokus o vypečené rohlíčky


Brooklet vložil tyto přílohy:
IMG_20220521_160446.jpg.jpg

Posláno:
Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 6/16/2019
Příspěvky: 344
[quote=Zdeník]Tak oblíbený Smrkový likér Happy

Vylepšená receptura....


Co recept, taky bych ho prubnul.Happy
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/16/2013
Příspěvky: 2,266
Tož sem prubnul zrobit utopence podle receptu michelinského šéfkuchaře Pavla Pospíšila. Už spočivaju ve sklepě.
Včil to vydržet tych čtrnact dni… 🤪


Muscatel vložil tyto přílohy:
CFE1F403_BF14_4A7F_A0FA_D3D10DAF66DA.jpeg.jpg

Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 8/28/2021
Příspěvky: 381
Žak napsal:
[quote=Zdeník]Tak oblíbený Smrkový likér Happy

Vylepšená receptura....


Co recept, taky bych ho prubnul.Happy


Dávám plnou sklenici smrkových výrůstků, 16 kuliček jalovce, polévkovou lžíci puškvorce, 2 polévkové lžíce čagy, litr alkoholu cca 40-80 % ideální konzumní líh, nebo slivovice, či vodka.
Na toto množství cca 200 g medu. Cukr žádný, med dle libosti.

Recept:
Výhonky dáme do sklenice, přidáme jalovec, puškvorec, čagu a zalijeme alkoholem. Luhujeme 2 měsíce, lépe 3 klidně i déle. Pak slijeme, rozpustíme ve vlažné vodě med a naředíme dle libosti. Ideálně 20-30 % celkem. Žádně vaření. Happy Ok
Čas není něco co máš a nebo nemáš, ale něco co si buď uděláš nebo neuděláš.
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 3/7/2018
Příspěvky: 230
Zdeník napsal:
Tak oblíbený Smrkový likér Happy

Vylepšená receptura....





Vypadá to super, japa to užíváš? Dle chuti nebo přesně dané množství v pravidelných dávkách? Díky
Sovy nejsou tím, čím se zdají být ....
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 8/28/2021
Příspěvky: 381
Podkozak napsal:
Zdeník napsal:
Tak oblíbený Smrkový likér Happy

Vylepšená receptura....





Vypadá to super, japa to užíváš? Dle chuti nebo přesně dané množství v pravidelných dávkách? Díky


Kdepak, dle chuti, nebo když na mě jde viroza tak více. Happy
Čas není něco co máš a nebo nemáš, ale něco co si buď uděláš nebo neuděláš.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 3/18/2016
Příspěvky: 744
... na čerstvém vzduchu vytráví, vaření na ohni, s minimem nádobí..


fusgal vložil tyto přílohy:
1.jpg.jpg
2.jpg.jpg
3.jpg.jpg
4.jpg.jpg
5.jpg.jpg
6.jpg.jpg
7.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 4/17/2013
Příspěvky: 5,741
Tak by mnohí mali činiť aj v kuchyniach.
Nie som povinný byť taký, akým by som podľa ostatných mal byť.
Je to ich omyl, nie moje zlyhanie. R. P. Feynman
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 2/27/2009
Příspěvky: 2,642
Muscatel>>> No chlape mas to "tuze" pekne, moholsi aj do 5L nalozitWink do Lipovej by boli akuratne odlezaneLaugh Laugh Laugh
Uživatelé v tomto tématu
Guest, lukr

Přechod na fórum
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete editovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete vytvořit anketu v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v průzkumech v tomto fóru.

RSS - hlavní fórum : RSS

  
Reklama
Terms Of Use | Privacy Statement | Copyright 2006 by Milan Pokorný | Připomínky: support@knife.cz Souhlas s nastavením osobních údajů Powered by Progris