ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Kulinářský koutek Možnosti
Posláno:
Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 2/16/2009
Příspěvky: 270
Přírodní barvivo
Z obalů plodu se dá udělat i hnědý inkoust který má příjemný odstín. Mě jde spíše o další použití těch zavařených plodů. No, byla to jen malá sklínka na zkoušku... tak si jí za pár týdnů otevřu a budu mlsat.
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/23/2019
Příspěvky: 1,307
Ahojky, robka upékla Hafeřoky Ok


Richardos vložil tyto přílohy:
IMG_20220806_205250_resized_20220807_090404707.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/16/2013
Příspěvky: 2,546
Richardos napsal:
Ahojky, robka upékla Hafeřoky Ok


Ešče,že nesu na sladke…
Bo už bysem zadělaval…
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/16/2013
Příspěvky: 2,546
Vypečené rohlíčky na pozdní nedělní snídani.


Muscatel vložil tyto přílohy:
DC2A2F7C_E63C_47F9_A32A_B0FA50F31068.jpeg.jpg

Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 3/7/2018
Příspěvky: 316
Nedělní večeře: nadívaná holoubátka, pečená na šalvěji a bílém vínu


Podkozak vložil tyto přílohy:
20220814_175858.jpg.jpg


Sovy nejsou tím, čím se zdají být ....
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 8/25/2015
Příspěvky: 1,021


flug11 vložil tyto přílohy:
20220813_121216.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/16/2013
Příspěvky: 2,546
Podkozak napsal:
Nedělní večeře: nadívaná holoubátka, pečená na šalvěji a bílém vínu


Moc pěkné… Ok Ok Ok
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 8/28/2021
Příspěvky: 875
Kváskový, žitný je opět hotov...


Zdeník vložil tyto přílohy:
IMG_4350.JPG.jpg


Čas není něco co máš a nebo nemáš, ale něco co si buď uděláš nebo neuděláš.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/16/2013
Příspěvky: 2,546
Zdeník napsal:
Kváskový, žitný je opět hotov...


To máš upečené čistě ze žitné mouky? Že je takový propadlý. Fotka řezu by nebyla? Jsem zvědavý jak opica…
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 8/28/2021
Příspěvky: 875
Propadlý je proto, že jsem ho vyndal po dopečení o 2 h později z pekárny a dal malinko více vody.
Ano, celožitný, mouku si melu sám, plus semínka, koření...

Tady máš nepropadlý.


Zdeník vložil tyto přílohy:
chleba.jpg.jpg


Čas není něco co máš a nebo nemáš, ale něco co si buď uděláš nebo neuděláš.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/16/2013
Příspěvky: 2,546
Pěkný… Ok
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 8/28/2021
Příspěvky: 875
Muscatel napsal:
Pěkný… Ok


Tohle je ten včerejší.


Zdeník vložil tyto přílohy:
IMG_4352.JPG.jpg


Čas není něco co máš a nebo nemáš, ale něco co si buď uděláš nebo neuděláš.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 8/28/2021
Příspěvky: 875
Večeře...


Zdeník vložil tyto přílohy:
IMG_4351.JPG.jpg


Čas není něco co máš a nebo nemáš, ale něco co si buď uděláš nebo neuděláš.
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 5/26/2008
Příspěvky: 2,310
Zdeník napsal:
Večeře...


Mám to samý. Laugh Teda spíš skoro to samý.Happy
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/16/2013
Příspěvky: 2,546
Zdeník napsal:
Večeře...



A co to teda bylo?
Lečo ne,to je jasné. Vidím tam mrkev,řapíkatý celer,asi brambor. Nať může být petržel,celer,možná i libeček.
No,hlavně,že chutnalo. Taky bych si dal…
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 5/26/2008
Příspěvky: 2,310
Muscatel napsal:
...A co to teda bylo?
Lečo ne,to je jasné. Vidím tam mrkev,řapíkatý celer,asi brambor. Nať může být petržel,celer,možná i libeček. …


Nevim jak Zdenik, já to pojal jako takovou variaci na buřtguláš. Takže je tam všechno, co jsi popsal, jen kromě řapíkatého normální celer, plus parika a rajče. Tudíž mě z to vyšel spíš irský guláš dle Jeroma Klapky Jeroma. Jen místo vodní myši, co jim přinesl Montmorency, já tam mám buřta. Laugh

Zdenek
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/10/2019
Příspěvky: 1,499
Jednoduše Eintopf....Ok
PROSÍM POUZE O E-MAILOVOU KOMUNIKACI, DĚKUJU.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 8/28/2021
Příspěvky: 875
Muscatel napsal:
Zdeník napsal:
Večeře...



A co to teda bylo?
Lečo ne,to je jasné. Vidím tam mrkev,řapíkatý celer,asi brambor. Nať může být petržel,celer,možná i libeček.
No,hlavně,že chutnalo. Taky bych si dal…


Cibule, pak orestovaná cuketa, mrkev, červená paprika, špičaté zelý, šalotka, po restování přidaná celerová nať, rajčata, chilli (Fatali white) aby se zachovala vůně a chuť, tak až nakonec. Okořeněné lehce Tandori masalou a podáváno s jáhly. Na talíři přidána na kostičky gouda a lehce rozmícháno.... Cool

Sidney: Kuwa co děláš u mě doma, když to nevím! Beating Grin
Čas není něco co máš a nebo nemáš, ale něco co si buď uděláš nebo neuděláš.
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 3/13/2013
Příspěvky: 1,636
dnešní oběd . Živáňská pečeně


tolokan vložil tyto přílohy:
20220816_111904.jpg.jpg
20220816_114055.jpg.jpg

Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 3/13/2013
Příspěvky: 1,636
nějak se nám nedaří dofouknout rajčata


tolokan vložil tyto přílohy:
20220819_194421.jpg.jpg

Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete editovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete vytvořit anketu v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v průzkumech v tomto fóru.

RSS - hlavní fórum : RSS

  
Reklama
Terms Of Use | Privacy Statement | Copyright 2006 by Milan Pokorný | Připomínky: support@knife.cz Souhlas s nastavením osobních údajů Powered by Progris