ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Kulinářský koutek Možnosti
Posláno:

Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 3/31/2021
Příspěvky: 83
Cuketová roláda se třemi druhy sýra a šunkou. Kuřecí špízy pečené v troubě. Moje dcera udělala dezert podle japonského receptu - dango.


Georgi vložil tyto přílohy:
IMG_15d02b3cd6a4b2fc94da3946e3f3a9d8_V.jpg.jpg
IMG_8465539691e4adf9ca9f6d296b568a8b_V.jpg.jpg
IMG_dac439f8c83cdf1d874eb264f4446978_V.jpg.jpg
IMG_fc02935825a8d7448bc18a5f54d5680b_V.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/17/2014
Příspěvky: 2,232
Mňam Applause
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 3/13/2013
Příspěvky: 1,646
buřty na pivu


tolokan vložil tyto přílohy:
bu_t_1.jpg.jpg
bu_t.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 4/25/2016
Příspěvky: 742
Poprvé jsem měl možnost vyzkoušet...Wink Applause 👌👍


mike978 vložil tyto přílohy:
IMG_20220826_WA0001_01.jpeg.jpg
IMG_20220826_181507_01.jpeg.jpg


Instagram / michal.mike978
Posláno:

Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 7/20/2021
Příspěvky: 59
Na oslavu 50ky to chtělo poctivou přípravu a výsledek stál za to Happy


Brooklet vložil tyto přílohy:
20220826_144932.jpg.jpg
20220827_002733.jpg.jpg
20220827_153132.jpg.jpg
20220827_163247.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 4/1/2014
Příspěvky: 2,502
Dnes děláme s bráchou Sejkory, jsou to takový bramboráky na sucho, pečené na litinovém tálu, namaštěným špekem, po upečení se to vezme mašlovačkou rozpuštěným máslem, aby to dobře klouzalo do bříška. Jelikož to trošku čmoudí, když se to peče, děláme to zásadně na Klondyke, v naší zahradní boudě. Je to neskutečně dobrý, oběd pro celou rodinu, a výhoda, jelikož to není na oleji a podobných srágorách, vejde se jich Vám do bříška celkem dostOk Happy .


wrafan vložil tyto přílohy:
IMG_20220828_110624_01.jpeg.jpg

Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 8/8/2010
Příspěvky: 174
Príprava nedeľného obeda: baklažán, paprika, paradajky, kápia, cuketa, uhorky, kuracie a hermelín.


maško vložil tyto přílohy:
20220828_114409.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/23/2008
Příspěvky: 1,709
mike978 napsal:
Poprvé jsem měl možnost vyzkoušet...Wink Applause 👌👍

Držkovka z Kotrče je skvělá. Ok Mám jí asi ještě radši než z Růžovky.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 4/25/2016
Příspěvky: 742
Twister napsal:
mike978 napsal:
Poprvé jsem měl možnost vyzkoušet...Wink Applause 👌👍

Držkovka z Kotrče je skvělá. Ok Mám jí asi ještě radši než z Růžovky.


Díky, byla fakt skvělá...ale kdo ví, zda se ještě někdy zadaří Kotrč najít..Confused Confused
Instagram / michal.mike978
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 3/13/2013
Příspěvky: 1,646
bramboráky z cukety a když už jsem měl šlupky z brambor tak jsem je taky osmažil


tolokan vložil tyto přílohy:
20220826_112944.jpg.jpg
20220826_114040.jpg.jpg
20220826_172037.jpg.jpg
20220826_184134.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/16/2013
Příspěvky: 2,552
mike978 napsal:
Poprvé jsem měl možnost vyzkoušet...Wink Applause 👌👍


Ten jsem našel jen jednou… Ok
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/16/2013
Příspěvky: 2,552
Sézonní jednoduchost. Když už rostou.
Klouzky na smetaně a kupný knedlík…


Muscatel vložil tyto přílohy:
E47DE13F_8EEF_4C7E_8175_1B8BCC1E6DE3.jpeg.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/28/2010
Příspěvky: 2,547
Povidla ...Wink


hidalgo vložil tyto přílohy:
IMG_20220903_101106.jpg.jpg


Cesta do pekla býva dláždená dobrými úmyslami.
PJ
Posláno:
Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 2/1/2021
Příspěvky: 254
Trhané maso
Ideálně krkovice, ale toto jsem zkoušel z plece a je to stejně dobrý.
Sůl, pepř, fenykl, rozmarýn, šalvěj, česnek, bobkový list a kdo chce tak chilli.
Zakápnout olejem, 2 hod. nechat a pak na cca 5 hod. na 150° do trouby.
Potom roztrhat vidličkami a s chlebem nebo do burgeru ideál.Applause


PJ vložil tyto přílohy:
37FC3C3F_CF3A_4046_95DF_57FA32F59969.jpeg.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 4/1/2014
Příspěvky: 2,502
PJ napsal:
Trhané maso
Ideálně krkovice, ale toto jsem zkoušel z plece a je to stejně dobrý.
Sůl, pepř, fenykl, rozmarýn, šalvěj, česnek, bobkový list a kdo chce tak chilli.
Zakápnout olejem, 2 hod. nechat a pak na cca 5 hod. na 150° do trouby.
Potom roztrhat vidličkami a s chlebem nebo do burgeru ideál.Applause

Už jen ten pomalej způsob pečení vypovídá o tom, že to bude mňamina Ok .
PJ
Posláno:
Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 2/1/2021
Příspěvky: 254
Je to tak… hlavně kolem toho nemusíš lítat a můžeš dělat co je třeba;)
Osobně pod poklici v průběhu pečení nekoukám.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/16/2013
Příspěvky: 2,552
PJ napsal:
Trhané maso
Ideálně krkovice, ale toto jsem zkoušel z plece a je to stejně dobrý.
Sůl, pepř, fenykl, rozmarýn, šalvěj, česnek, bobkový list a kdo chce tak chilli.
Zakápnout olejem, 2 hod. nechat a pak na cca 5 hod. na 150° do trouby.
Potom roztrhat vidličkami a s chlebem nebo do burgeru ideál.Applause


Jj. Je to super!
Já ty fláky masa vždycky na začátku ogriluju na uhlí v grilu. Pak zabalím do alu a tahám při 90-110*C podle nálady…
No prostě žrádlo
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 6/2/2008
Příspěvky: 4,922
Ńam...
Ryzce na sádle. Škoda, že nemáme plát.
Sušit.
Polévka.
Zavařit nebo mrazák (dle lenosti)

Zkusily jsme dršťkovku z Ryzců a musím říct že paráda! Kotrč to není, ale příště se toho nebudeme bát.


Dušan vložil tyto přílohy:
IMG_8253.JPG.jpg
IMG_8261.JPG.jpg


Carpe diem quam minimum credula postero
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 12/11/2020
Příspěvky: 166
Vyměnil bych ryzce za kotrče... Grin

Ryzce sem nenašel roky, ale kotrčů mám každej rok koše. Happy
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 6/2/2008
Příspěvky: 4,922
Před Ryzcema jsem musel z lesa zdrhnout. Z tašek mi to už padalo...našel jsem je až při odchodu.
Kotrče když najdu dva za sezonu, jsem rád.
Carpe diem quam minimum credula postero
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete editovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete vytvořit anketu v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v průzkumech v tomto fóru.

RSS - hlavní fórum : RSS

  
Reklama
Terms Of Use | Privacy Statement | Copyright 2006 by Milan Pokorný | Připomínky: support@knife.cz Souhlas s nastavením osobních údajů Powered by Progris