ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Kulinářský koutek Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/16/2013
Příspěvky: 2,525
Miloslav Zítek napsal:
A já jak dělat tu fajnovou cibuli - mouka stačí.


Jo,jo Mílo. To je ta tradiční finta. Je skvělá,křupavá…
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 3/13/2013
Příspěvky: 1,601
zapečená cuketa


tolokan vložil tyto přílohy:
20230826_145324.jpg.jpg
20230826_150326.jpg.jpg
20230826_151213.jpg.jpg
20230826_160621.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 3/18/2016
Příspěvky: 843
..dneska jsem ukřižoval dva granuláče..


fusgal vložil tyto přílohy:
_DSC1125.jpg.jpg

Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 8/1/2006
Příspěvky: 3,039
Miluju ty zimní sporty Laugh


Vencál vložil tyto přílohy:
20231216_065035.jpg.jpg
20231216_132206.jpg.jpg
20231216_165311.jpg.jpg
20231216_175046.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 7/29/2009
Příspěvky: 2,785
Vašku, závodit s Tebou nemůžuShocked ....ale jako hlídače bys mne nebral? Všiml jsem si minule že vzadu na dvorku lze snadno přelézt zídku Laugh Laugh Laugh
Kontakt pouze email,PM ne.Děkuji
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/20/2005
Příspěvky: 2,880
Dušane, hlídač jsem měl být já, ale nějak se mi nezadařilo Sad
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 12/11/2020
Příspěvky: 160
Taky jsem o víkendu napekl nějaké cukroví...Happy


zetorgs vložil tyto přílohy:
IMG_9416.jpeg.jpg
IMG_9418.jpeg.jpg
IMG_9445.jpeg.jpg
IMG_9446.jpeg.jpg

Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 8/1/2006
Příspěvky: 3,039
Krásné cukroví Laugh
Ty snad používáš šablonu nebo nějaké vykrajovátko. Happy
Se skoro stydím, jak já mám ty šrůtky humpolácky nařezané.red face
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/28/2019
Příspěvky: 1,459
Mě se to líbí oboje !!! Applause A ušetřte něco na Lipovou.....Grin
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 9/16/2014
Příspěvky: 322
zetorgs napsal:
Taky jsem o víkendu napekl nějaké cukroví...Happy


…. Krásnej vysokej špeck…dobrá práce, radost pohledětApplause
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 9/16/2014
Příspěvky: 322
Netopyrr napsal:
zetorgs napsal:
Taky jsem o víkendu napekl nějaké cukroví...Happy


…. Krásnej vysokej špeck…dobrá práce, radost pohledětApplause

Ten tvůj dymbox, nebo klasika?
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 5/22/2008
Příspěvky: 227
Mě uzení teprve čeká. Ale jako každý rok jsem musel udělat dárky. A to říkám každej rok, že už to nebudu dělat.


Milan - Chip vložil tyto přílohy:
20231219_231859.jpg.jpg

Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 12/11/2020
Příspěvky: 160
Netopyrr napsal:
Netopyrr napsal:
zetorgs napsal:
Taky jsem o víkendu napekl nějaké cukroví...Happy


…. Krásnej vysokej špeck…dobrá práce, radost pohledětApplause

Ten tvůj dymbox, nebo klasika?


Uzeno dymboxem Gekon. Špeky nějakých 20h na 38°C-40°C. Boky na 63°C 6.5h.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/16/2013
Příspěvky: 2,525
Testování nové hračky. Trošku moc těsta,ale to se vychytá.
Už v tom vidím ciabattu,masovou roládu nebo třeba sekanou ve slanince…
Tvar krajíce netradiční,ale na sendviče nebo burgerové variace bude perfektní.


Muscatel vložil tyto přílohy:
1703183408425.jpeg.jpg
1703183408418.jpeg.jpg
1703184340519.jpeg.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 2/1/2011
Příspěvky: 1,104
Nádhera!!!
Kurňa, Muscatelu...Grin vim, že je to dycky o hubu tu nakuknut, když sem cosi postneš, bo pak slintám, jak bernardýn, no odolat stejně nejde!Wink Happy
Fajne to mášOk Happy
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 1/3/2018
Příspěvky: 368
Páni kolegové, jak dlouho vydrží takové domácí uzené (třeba krkovice / bok) v chladu, třeba i po naříznutí? Kolik by měl být nejzazší limit "do sežrání"? Díky
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 7/13/2015
Příspěvky: 1,249
sodekcz napsal:
Páni kolegové, jak dlouho vydrží takové domácí uzené (třeba krkovice / bok) v chladu, třeba i po naříznutí? Kolik by měl být nejzazší limit "do sežrání"? Díky


Cosi si z mládí pamatuji. V chladnu a proudícím vzduchu min. 1 rok. Co se nesežralo dalo se do rexovek a zavařilo, stejně jako klobásy zalité sádlem a vydrželo to věky. Na vandr max. 1/2 l sklenice.
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 10/6/2020
Příspěvky: 648
sodekcz napsal:
Páni kolegové, jak dlouho vydrží takové domácí uzené (třeba krkovice / bok) v chladu, třeba i po naříznutí? Kolik by měl být nejzazší limit "do sežrání"? Díky


Řekl bych, že v tomto je zásadní způsob uzení. Obecně platí, že čím déle udíš, tím déle maso vydrží. Pokud se bavíme o studeným kouři/komínovým uzení(několik desítek hodin), tak to vydrží velmi dlouho. Pokud o běžnějším uzení teplým kouřem, kdy se udí řekněme cca do 12 hodin. Tak pak maso vydrží několik týdnů.
Případně lze využít mrazák, když se bojíš, že to nestihneš…… Happy
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 3/13/2013
Příspěvky: 1,601
játra s porkem


tolokan vložil tyto přílohy:
jatra_1.jpg.jpg
jatra_2.jpg.jpg
jatra_3.jpg.jpg
jatra.jpg.jpg

Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 10/6/2020
Příspěvky: 648
Dobré ráno….. mufin, máslo, volský oko na slanině, parmazán, pažitka, smažená cibulka…..


Sidonius.Fortis vložil tyto přílohy:
IMG_0044.jpeg.jpg

Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete editovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete vytvořit anketu v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v průzkumech v tomto fóru.

RSS - hlavní fórum : RSS

  
Reklama
Terms Of Use | Privacy Statement | Copyright 2006 by Milan Pokorný | Připomínky: support@knife.cz Souhlas s nastavením osobních údajů Powered by Progris